חירן

New member
תרגום

מישהו מכיר אתר שבו אני יכולה לתרגם טקסט באנגלית בערך כאלפיים מילים לעברית (ולא בבילון) תודה.

Tal 28

New member
את מתכוונת לתרגום באמצעות תוכנה?

או שאת מחפשת מתרגם (אנושי) שיעשה עבורך את העבודה? אני בספק אם תוכנה, מתוחכמת ככל שתהיה, יכולה לתרגם מאמר בהיקף כזה ולתת תוצאה סבירה - כזו שאפשר לקרוא ישר וללא תיקונים (רבים).

CMD

New member
בוודאי שיש תוכנות כאלו..

הבעיה שהן לא חינמיות... כנסי לגוגל, תריצי חיפוש יש הרבה חברות שמתמחות בזה.

Salt Lake City

New member
לא עורב, יונה

היונה הטילה ביצה על הגג, במקום בקן. מהביצה הזאת כבר לא יבקע גוזל.

Fingertip

New member
לזה התכוונתי...

כלומר, שהציפור מטילה על קרקע כלשהי (גג, רצפה מה שלא יהיה) ולא בתוך קן. אני מתמטיקאי, לא זאולוג
. אהד.

CMD

New member
נחמד..

עד היום הכרתי רק שילוב של שני אובייקטים. ולא של שלושה.

י ו ג ה 25

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif או אני פונה אל הלב שלכם...

זהו, אנחנו עוברים דירה!!! (שזה דבר טוב) מהנגב הצחיח, לאיזור השרון... העבודה החדשה היא באיזור שכונת מורשה (רמת השרון). ועכשיו לסוגייה, איפה הכי כדאי לגור כך שנספוג כמה שפחות את הפקקים בשעות העומס(יציאה וחזרה לעבודה)? ברמת השרון? הרצליה? אולי רמת גן? רמת אביב? רעננה? ועל הדרך... אם שמעתם או אתם מכירים... דירה שיש בה לא פחות מ2.5-3 חדרים ושלא תחצה את קו ה800$, אני ממש אשמח. תודה, אנחנו מנסים שלא להתייאש... אבל לא פשוט למצוא דירה

טיורינג

New member
../images/Emo140.gif

אני יכול לתת רק אמפתיה, אבל זה באמת נוגע ללב... גם אנחנו עברנו לשרון (מירושלים) וכשהתחלנו לחפש התחלנו עם אותן דרישות שאת פירטת (פלוס עוד כמה). אחרי שלושה חודשים מתישים של נסיעות הלוך חזור מירושלים לכפר סבא-רעננה-הוד השרון-רמת השרון ואחרי שאנחנו מכירים על בסיס שם פרטי את רוב המתווכים באזור, נאלצנו להתפשר כמעט בכל דבר - במחיר, בדירה, בפקקים וכו'. השרון הזה נהיה יותר מידי מבוקש לאחרונה.

י ו ג ה 25

New member
תודה על התגובה

האמת, בכדי להעביר את המסר... לא רשמתי את כל רשימת הדרישות שלי
. ולמרות שהאמפטיה שלך בכנותה מחממת, חשתי פלפיטציה קלילה שקראתי כי במשך 3 חודשים בחנתם את האיזור. לנו יש גג חודש, אז אולי זה אומר שנצטרך להתפשר כפול 3
... אגב אולי יש משרד תיווך מומלץ במיוחד? אנחנו עוד שואפים למצוא לבד אבל מכיוון שהזמן משחק תפקיד אולי חשוב שנדע בכל זאת. תודה

למעלה