Reut Research

New member
זקוקה לעזרתכם במחקר

הי, שמי רעות, סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית מאוניברסיטת חיפה. אני עורכת מחקר שעוסק ביחסים במשפחה במסגרת עבודת התזה שלי וזקוקה למתנדבים, בגילאי 22-30, רווקים או נשואים ללא ילדים, רצוי סטודנטים, שיענו על שאלוני מחקר. השאלונים קצת ארוכים, הרבה משפטים שצריך לסמן על סקאלה עד כמה הם מתארים אותכם, ולוקח כחצי שעה למלא. הם בנויים כטפסים ממוחשבים שניתן לענות עליהם ישירות במחשב, ע"י בחירת התשובה הרצויה וסימונה עם העכבר. אין לנו תקציב לשלם לנבדקים, לכן מבקשת עזרתכם...
אם תהיו מוכנים לסייע, אנא כתבו לי למייל: [email protected] ואשלח לכם את השאלונים. תודה מקרב לב!
רעות

Nonamco

New member
מישהו\י לומד\ת בטכניון?

שלום. מישהו יכול בבקשה לספר לי קצת על הפקולטה למדעי המחשב בטכניון? מה צריך כדי להתקבל? עד כמה זה קשה? האם הלימודים מעניינים? וכו'... תודה רבה.

amaril

New member
הזמנה להשתתף בנוסי מרתק תמורת 200 שקלים

רוצים 200 שקלים? דרושים משתתפים למחקר מרתק וייחודי בנושא שפה, הנערך על ידי ד"ר ענת מריל מהמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בי-ם. המחקר כולל השתתפות בסריקת FMRI וייערך בבית החולים "איכילוב" בתל אביב. תמורת ההשתתפות (האורכת כשלוש שעות) יקבל כל משתתף וכן דיסק עם תמונות מהסריקה. אנו מחפשים משתתפים בגילאי 20 -30 ודוברי שפת אם עברית בלבד. לתאום ולפרטים נוספים, אנא פנו ל: [email protected] או לטלפון 02-5880237

דרושים לארגון בנקאי גדול סטודנטים

דרושים סטודנטים לארגון בנקאי גדול משרה חלקית ניתן גם לעבוד בשלושת רבעי משרה שכר גבוה מאוד עבודה לטווח הארך עם אפוציות קידום העבודה מיידית קו"ח במייל [email protected]

Unicorn98

New member
../images/Emo41.gifרכישה מרוכזת של ניידים - פורום סטודנטים

פורום "סטודנטים" מעוניין לארגן רכישה מרוכזת ומוזלת של מחשבים ניידים לחברי הפורום ולסטודנטים ב-"תפוז", לקראת שנת הלימודים הקרובה. הרעיון עדיין בשלבים ראשוניים, ועל מנת לקדם אותו עלינו לדעת כמה מכם יהיו מעוניינים להשתתף בקניה. במידה ותהיה התעניינות מספקת, יתכן שנקבל סיוע מ-"תפוז" בעניין. אלו מכם שיש להם עניין עקרוני בקניה מתבקשים להגיב בשרשור בפורום שלנו. התגובה כמובן אינה מחייבת ומשמשת רק להערכת סדר גודל של הביקוש. פרטים נוספים לגבי אופי/יצרן/דגם יגובשו בהמשך. שיהיה בהצלחה לכולנו
. ** (תודה למנהלת הפורום שאישרה את הפרסום).

ביליתי שם מ1995 עד 2000 ולא פגשתי שום

סטודנט לנהדסת שום דבר, אולי למעט הנדסת מחשבים. למדתי בשלושה מהקמפוסים שלהם: ג. רם (ספרא), הר הצופים, ועין כרם.

למעלה