most optimum

New member
לימודים באוניברסיטה העברית

מישהו יודע אם מלמדים שם הנדסת מכונות לא מצאתי את זה באתר שלהם תודה

הרשמה לסמסטר הבא..

שלום לכולם רציתי לדעת אם ההרשמות לאוניברסיטאות לסמסטר הבא באוקטובר הסתיימו כבר ואם לא אז מתי הם מסתיימות?? תודה לכולכם..

singular

New member
ירושלים ויום ירושלים

לילה טוב, אני צריכה את עזרתכם בבקשה אני עושה סמינר על ירושלים ואני צריכה שתכתבו לי מה למדתם בבית הספר על ירושלים ועל יום ירושלים האם אתם/ן זוכרים טיולים לירושלים, מה עשיתם/ן בהם? איפה ביקרתם? ומה הייתה המטרה של כל הטיול? תודה לכל העוזרים שבוע טוב.

לכל אונ' יש את הנהלים שלה,

ואתה תוכל לברר את סיום מועדי ההרשמה באתר הבית של כל אונ'. הנה לך הכתובות של האונ' השונות: אונ' בן-גוריון: www.bgu.ac.il אונ' העברית בירושלים: www.huji.ac.il אונ' חיפה: www.haifa.ac.il אונ' בר-אילן: www.biu.ac.il אונ' ת"א: www.tau.ac.il הטנכיון, חיפה: www.technion.ac.il ממש בעמוד הבית של אונ' בן-גוריון למשל, תוכל לגלות שההרשמה לשנה"ל הבאה (תשס"ח) עדיין נמשכת. הודעה זו מופיעה בשורת ההודעות שרצה, ממש במרכז המסך. אני מאמין שכך אצל שאר האונ' בארץ... בהצלחה! דאנטה

menina

New member
לא זוכרת דבר על ירושלים מלבד...

אחרי טקס בני מצווה לקחו אותנו לסיור ליילי בירושלים... כל הלילה הטלטלנו חשבנו שזה נורא מגניב רק שבמנהרות הכותל בזמן הסברי המדריך נרדמנו ולבית הכנסת שהיה בו איזה רב משעשע או משהו כזה לא הגעתי כי ישנתי באוטובוס ובגדול בעיקר נרדמנו מאתר לתא ובסופו של היום הזה ישבנו על איזו חומה שמשקיפה על איפה שהוא ושרנו את אני יושב על החומה שתהרגו אותי אין לי מושג איך הדשיר הזה הולך וזה מסכם את כל מה שאני יודעת על ירושלים :)

והאם לדוגמא..

האם לדוגמא באוניברסיטת בו גוריון שבועיים לפני תחילת שנת הלימודים יהיה אפשר להירשם או שיש פרק זמן מסויים שאי אפשר להירשם לפני ההתחלה של שנת הלימודים??

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

מצטרפים חדשים, ברוכים הבאים
הפורום שלנו הינו פורום חברתי. אנא קיראו את הודעת המנהלת על מנת שתוכלו להתעדכן בנושא הפורום.
ושיהיה לכולכם שבוע מקסים

שאלה חשובה../images/Emo18.gif

שלום לכולם! אני אמורה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב "חינוך יצירתי לגיל הרך" בסמינר הקיבוצים...וחוץ מהתרשמות מאד מאד כללית לגבי תחום הלימוד לא ממש יצא לי להכיר מקרוב את הקורסים וההכשרה המעשית וכו'. רציתי לדעת הם יש פה מישהי שלומדת את התחום ומכירה מקרוב חומרי הלימוד,הכשרה מעשית ובכלל איך המרצים והאנשים בתחום בכלליות.... אשמח לתגובות

אני מרגישה מיוחדת ../images/Emo9.gif

אני כבר מזוהה ישירות עם המסלול
אז מה תרצי לדעת ספציפית על המסלול?

תודה על התגובה../images/Emo13.gif

היי, קודם כל רציתי לדעת איך בנוי המסלול מבחינת ההכשרה המעשית-האם זה החל משנה א' ואיך בדיוק הולך העיניין של ההנתנסות כאשר מדובר בשתי קבוצות גיל-ילדים וכיתות א',ב'. הולכים בכל סמסטר למקום אחר? דבר שני שרציתי לדעת זה איך בנויה המע'? כמה ימים בשבוע לומדים בממוצע(כולל יום הכשרה מעשית), על איזה מרצים את ממליצה? איך הרכזת הפדגוגית? ובכלל איך האנשים שם?(שאלה קצת לא אובייקטיבית אבל עדיין נותנת פן מסויים של התרשמות כללית). מקווה שלא הצפתי בשאלות:) תודה מראש

אוקיי,אז ככה-

עבודה מעשית מתחילה בשנה ב', מאחר ויש 2 כיתות בכל שנה במסלול- בזמן שכיתה X עושה עבודה מעשית בשנה ב' למשל בבית ספר, כיתה Y תעשה בגן וזה יהיה ברמלה כי הסמינר והמסלול עובדים מול רמלה. ובשנה ג' זה באיזור מקום המגורים שלך כך שזה נוח יותר. ההתנסות בבית ספר הנה פיזור של כל הסטודנטים בין הכיתות א'-ב' כך שלא יוצא להתנסות גם בכיתה א' וגם בכיתה ב', אלא רק באחת מהן. בעיקרון בד"כ לומדים כל השבוע למעט שישי-שבת, בשנה ב' אולי יהיה יום אחד חופשי באחד מהסמסטרים- לנו לא יצא, לכיתה המקבילה כן, אבל שנה הבאה אמור להיות לנו כן אחד. הרכזים הפדגוגים מאוד נחמדים- תנסי להתחבר גם אם הגישה בהתחלה לא תיראה לך, כי הם יכולים להיראות בהתחלה כמו מהחלל החיצון
אבל בסוף כשלומדים מהם רואים כמה הם תורמים. סה"כ מאוד נחמד במסלול הזה והוא ייחודי ביותר אבל יש פה הרבה תחרותיות אז חשוב שכן תשמרי על האני שלך. אם יש שאלות- מוזמנת לשאול

דיו למדפסת

יש לי מדפסת מעולה של HP, הבעיה אצלהם זה המחיר הגבוה של הראשי דיו.. השאלה האם כדאי לקנות ראשי דיו לא מקוריים או מקוריים.. איפה כדאי לקנות, יש המלצות?

maxik18

New member
מה דעתכם?

נרשמתי לתואר ראשון דו חוגי בפסיכולוגיה וסוציאולוגיה, אני מתחיל באוקטובר. מה האפשרויות שלי אחרי שאני אסיים את התואר? הרבה אנשים ששואלים אותי מה אני הולך ללמוד וכשאני עונה שואלים מה תעשה עם זה אחר כך, קצת מעצבן. אז חוץ מהאפשרות של להמשיך לתואר שני, מה האפשרויות שלי לתעסוקה אחרי תואר ראשון?

שאלה בנושא אקנה בפנים.

אני סובל מאקנה כבר שנים ורוצה לטפל בזה בדרך טבעית (תזונה, שמנים וצמחי מרפא). מישהו או מישהי עשו פעם טיפול כזה ויכולים להמליץ לי?

למעלה