הוא כועס עליי כי לא הזמנתי אותו ללילה לבן שהיה אצלי, והיא כועסת כי לא הזמנתי אותה לסרט שראיתי עם כמה אנשים. ושניהם שונאים אחד את השני. ונמאס לי לנסות לבחור בין בילוי מלא מריבות של שניהם לבין כעס שלהם עליי כשהם מגלים שהם לא הוזמנו. ומילא הוא, את הכעס שלו אני מבינה. כי אין לו בעיה שהיא תבוא אם היא תשמור ממנו מרחק. אבל הכעס שלה בכלל לא הגיוני! היא לא מרשה לי להזמין את הידיד הכי טוב שלי ללילה לבן שאני יזמתי, אבל נעלבת כשאני לא מזמינה אותה לסרט שלא ידעתי מי בא חוץ ממנו! היא באמת מצפה שאני אפלה ככה? אוף. היא גם כותבת עליי בבלוג שלה. רק שרק אני והיא יודעת שזה עליי. הנה הכתובת. תחפשו פוסטים שבהם היא כותבת "עליה". ותגובות יעזרו לי.
למה את צריכה לבחור בין שניהם!? זה שהם בריב,זו בעיה שלהם,ולא את צריכה לסבול מזה. ואם היא מתעצבנת משטויות תתעלמי-זה יעבור לה.הרי שתינו מכירות אותה ויודעות שהיא תפסיק עם הברוגז הזה מתישהו. ותדברי איתו,תסבירי לו שאת יודעת שהיית לא בסדר ושזה לא יקרה שוב,ואני מקווה שבאמת זה לא יקרה שוב ולא תעמדי בין שניהם-כי זאת באמת אבל באמת לא בעיה שלך הריב המטופש שלהם. אוהבת אותך המווווווווון3>
אני עכשיו עובדת שעותתתת על גבי שעות על פתיחת האתר שלי מחדש, ויש כמה בובות שלי שאני לא זוכרת מה הבייס, איזה אתר זה.. איפה אני יכולה לפרסם איזה 3 בובות כדי שאולי תעזרו לי אם מישהי במקרה תדע?