:>

קולולולוליי^^.

שנים שלא הייתי פה, אז קפצתי לבקר. מה נשמע? זוכרות אותי בכלל? חופש נעים לכולכן! היה נעים לבקר:]
, טלם.

Blue Pencil

New member
קורס 1/5 2007

יווו היה כלכך כיףף. חזרתי היוםםD: היום הראשון היה קצת..'מהזו האחווה הזו ובלהבלה' ולמחרת הייתי עייפה, אז הייתי די בבאסה, והאוכל בחוות הצופים היה מגעיל. אבל ביום השלישי הכל השתפר פלאיםD: דו-רה דו-רה דו-רה! והיה לי מדריך מקסיםמקסים:) ובנות מקסימותמקסימות:) ובנים..שרובם היו אחלה, חלקם קצת פחות.:p שבט רעות לא יודעים לכפות! O: אבל יצא לי שם של מהזה כאפות, עם כל הנפילות שלי. איכשהו הצלחתי ליפול הכי מוזר והכי חזק. כרגע יש לי פצע בברך ויומיים הוא חייב להיות מכוסה ומשחה ובלהבלה. אבל בקטנה. וואי, ולשבט צור מהנהגת שרון-צפון היה מחנה מדהיייייםםם0: וכיףלי:)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif

מפקד טיפש וכאלה. כ"כ שונאת שמעריכים את האנשים הלא נכונים!!
אבל, אני כנראה אארגן לי ולעוד שני "חברים" ללכת לכנס שגם מעניין, גם קשור אלינו וגם ממש שווה במלון כזה עם מלאמלא אוכל!
חהחה. וגם, זה יהיה על חשבון הצבא, כמובן. [מה, אם לא מוציאים אותי לקורסים, דופקים אותי בתורנויות ומשאירים אותי מוקפצת פד"מ..הגיע הזמן לנצל את המערכת, לא ככה?
]

חמצמצה

New member
הוא טיפש רק לעוד קצת

ואז הכל נגמר?^^" אני כ"כ מבינה את העניין של ההערכה;-; לפעמים יש דברים שאני עושה ומשקיעה כלכך הרבה, ומצפה כן שישימו לב ויגידו משהו]; ואז אומרים על האנשים האחרים:| ולפעמים לא אומרים בכלל]: נצלי את המערכת עד הטיפה האחרונה!!=]] |טיפה| תהני במלון^_________________^
אוי את יודעת, לפני חודש כמעט סיימתי את לראות את העונה השלישית של האוס#!$ הורדתי הכל הכל ביום ההוא שאמרת לי שאת מורידה, זה עשה לי חשקD:

למעלה