:>

InvisibleTouch

New member
../images/Emo32.gif:>

פה תדברו על כל השטויות שלכן וכמה כיף לכן בחופש בזמן שאני נטחנת. ווהוD:

חמצמצה

New member
אז ככה

כבר פעם רביעית שיוצאת הסעה מאורגנת מביה"ס שלי ל.. הלוויה. מדהים, ורק שלוש שנים אני שם. (אצלנו זה א-ח, ואז תיכון ט-יב) וכל אחד, "התבזבז". כשאני הייתי בט', היה תלמיד בי', שגם היה איתי ביסודי, ובקיצור, סחטו את הילד, כי הוא גם עבד במחשבים ולא יודעת בדיוק מה הסיפור שלהם, אבל אני יודעת את סוף הסיפור, הילד התאבד.. בהמשך כיתה ט', נהרג תלמיד כיתה י', אם אתן זוכרות, הייתה דקירה עם הרוג בכניסה למועדון אמניזיה בראשון.. כשהייתי בכיתה י', אמנם התלמידים נשארו שלמים, אבל ילד מהשכבה שלי התייתם, משני ההורים, סרטן. ועכשיו, י"א נגמרה, ותלמיד שהיה בשכבה שלי והיה איתי גם ביסודי בשכבה, נהרג אתמול (17.7) כי הוא סטה עם האופנוע, ונהרג. זה בצפר עם השגים, מכונה לציונים, כיתות מחוננים, ומדעיות ותלמידים שנשלחים לתחרויותת רובוטיקה בארה"ב וזוכים ב-מקומות, יוצאים לאלף משלחות, מארחים אלף משלחות. לא מסתדר לי, מילא בתי ספר של עבריינים או משהו. כאלה שמסתבכים בכוונת תחילה.. לא יודעת. אין הגיון גם בדברים שלי, אבל לעזאזל.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo122.gif

האמת, שהפעם זה לא משנה איזה בית ספר זה, זאת תאונת דרכים..קורה בכל מקום. וסרטן, גם קורה בכל מקום!
כל השאר..קורה. החיים.
סורי..

sha chan XD

New member
../images/Emo201.gif

המדריך שהיה לנו בכיתה ד' התאבד לפני שנה וחצי.. ו..לא יודעת זה מוזר נורא, לחשוב שמישהו רוצה להרוג את עצמו.. לא יכולה לתאר לי אם זה יהיה מישהו מהכיתה שלי...

חמצמצה

New member
../images/Emo16.gif

תמיד אומרים שמי שמתאבד, הוא אנוכי, אגואיסיטי וכו' - כי הוא כאילו לא חושב על המשפחה שלו, איך הם יחיו עם השכול וזה.. אבל זה די אנוכי לומר את זה לבד, כאילו הבן אדם באמת סובל כנראה, באמת קשה לו, נכון תמיד אפשר לעזור לו, אבל רע לו כלכך וכל מה שאתם חושבים זה איך אתם תרגישו אח"ככ..

חמצמצה

New member
כן אבלאבל, כמה קורה:|

זה לא נגמר, זה לא חוויה שכל תלמיד תיכון עובר!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוי. זה כל כך נורא.../images/Emo10.gif

כל כך קשה לחשוב על זה. שזה יכול לקרות גם בבית ספר שלי. לדמיין את הבית ספר שלי נוסע להלוויה. לדמיין הלוויה בכלל. מה הסיפור עם הילד והמחשבים? למה הוא התאבד?

חמצמצה

New member
ממ

כמה כאלה נערים-עבריינים סחטו אותו, ובגלל שהוא עבד בחנות הם רצו דברים וכל מיני, לוידעת בדיוק... בסוף נשבר, נכנע, אמר לאמא, היא אמרה שהם יעברו דירה אם צריך, אבל הוא בדיעה של "יש להם גב בכל מקום".. לא יכל יותר והתאבד.. ובאשר לעבריינים, היו במעצר כמה שעות ושוחררו, שום דבר יותר מזה. שזה הכי מכעיס.

תאר"ן 07 חזרו הבייתה!

טוב אז אם מישהי לא ידהע(בעצם אף אחת לא ידעה כי לא באמת אמרתי חח) הייתי השבוע בקורס תארן ממדא, קורס בתנאי פנימייה שמלמד לתפעל תארן(תחנת אירוע רב נפגעים) ונהלי פעולה בארן(ארוע רב נפגעים). הקורס הסתיים במופע ראווה ענק בלטרון שבעצם דימה ארן של התנגשות אוטובוסים. אני פשוט אקצר ואומר שהיה באמת מדהים, נורא נורא נהניתי והייתי עושה את זה שוב כ"כ! אז מי שלא קופץ לכישP:. סתם, רציתי לספר לכן שאני פה.. אם זה בכלל מעניין מישהו. ד"א, לאה אם את קוראת את זה - היית?

Nakuro

New member
כע הייתי

ומה הקטע של אלה שהתלהבו מהתחנות שלהם? [אהמ רחובות אהמ] כמט צרחנו להם תסתמו תסתמו...

ר=א=ש=ו=נ=י=י=ה!

חחח התחנה שלנו קוברת את רחובות 60 ק"מ מתחת לאדמה במורלים...הם סתם טיפשים שהעתיקו מאיתנו את המורל השקט והמציאו לעצמם דברים מטומטמים(אהמ ריקוד עצירות אהמ). ראשון כאן ויאללה באלגן! סתם, גם לנו כולם צרחו שנסתום כבר ת'פה. אבל אני חושבת שזה בגלל שצעקנו שלכיש בני זונה והיו לידינו המון לכיש... איך היה בהדסה? אוכל נורמלי?

Nakuro

New member
ממ

אני עדיין לא מבינה את הקטע של המורל, בחיי. תפסיקו להתלהב מהתחנות שלכם, כי יש תחנות שהן חרא [חיפה
] האוכל היה סביר, הזמנו יותר מידי פיצהXD

תראי

זה שתחנת חיפה מעפנה לא אומר שראשון מעפנה! אנחנו תחנה ממש מגובשת, בגדול אנחנו נורא אוהבים אחד את השני. נו, לפחות אצלכם הוא היה סביר...אצלנו הוא היה דוחה. הגישו להם פיצה שרופה מבחוץ קפואה מבפנים ביום הראשון, וחברה שלי מצאה נמלה על אחת הלחמניות. אני בכלל ביליתי ~הרבה~ יותר מדי זמן בשירותים בעקבות האוכל...:-{|אוברשרינג אוברשרינג|

Nakuro

New member
חחחח

עדיין מורל תחנות נראה לי אידיוטי
אבל איש איש ודעתו. אמאלה, האוכל שלכם נשמע מפחיד 0.0 שלנו היה סביר, נו, אורז פסטה שניצל תירס וכאלה [היתה לי בחילה רק מלהסתכל על ה"שניצל" שהיה שם]...שרדנו
עכשיו אני מכירה את כל מגדל העמק 0.0"

חמצמצה

New member
מזל טוף לי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif סתם משוויצה^^"

יצא תאריך מגניב לא? 20.07.2007

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifיום הולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo13.gif

למעלה