o0Invisible0o

New member
בלהבלהבלה.

הכל מתנגש. למה עד שיש לי ממש מעט תוכניות, הן מתנגשות?
מחר שתיית שחרור לחברה ממש טובה מהבסיס. אני מפסידה אותה, למה? חברה הכי טובה שלי מסיימת בה"ד 1 [החלק הכי קשה בקורס קצינים!!
] יום שישי אמורה לנסוע עם אחיות ואמא לשוק ראש העין. [מזה בא לי לקנות מלא דברים ובזול.
] כנראה נוסעת שו"ש עם חברות לכנרת. ב2.8 יומולדת לחברה הכי טובה בבסיס, אזכרה לאחותי. נכון נפלא ממש, איך שכל האירועים מתנגשים, נכון?
וטוב, יש לחברה מחר סרט שחרור שעבדתי עליו מלאמלאמלא. אבל הוא לא יוצא משהו. ונמאס לי מחברה אחרת [זאת עם היומולדת.] היא כועסת עלי, אבל אנחנו כאילו מתעלמות מהעובדה הזאת..ואז פתאום משום מקום היא יוצאת עם ההערות הכי פוגעות. בחיי, זה כ"כ מרגיז. [וילדותי!! ומטופש!! אני לא בת 20 או משהו? מה נסגר..><] זהו, הרבה עבודה בצבא ואני לא מספיקה כלוםםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה צעירה אחת, בחיי בחיים זה לא קרה לי. אשכרה מלכלכת עלי, מפיצה שקרים שאני לא עושה את העבודה שלי וזה..המפקד שלי מתקשר אלי היום ואומר לי "יכול להיות שלא עשית את העבודה שלך?" ואני בשוק!! בשוק! [כמובן, עשיתי אותה! ובסוף הצעירה לא הצליחה לעשות את זה כי היא פשוט לא יודעת מספיק. :X וקל לה להפיל את האשמה עלי, כאילו אני עשיתי משהו לא בסדר.
] אני מרגישה בת 5, בחיי.
אנחנו אף פעם לא באמת גדלים, אה? והאוטובוס המטופש.
הוא עבר תחנה, אז עכשיו התחנה יותר רחוקה מהבסיס, מקבילה לרחוב של התחנה הקודמת. סבבה, הלכתי רחוק, חיכיתי 20 דקות..ואז[!!] אני רואה אותו עובר לתחנה הישנה!! הישנה!! אז המשכתי לשבת ביאוש ואדישות..ואחת אחרת רצה כמו מטושפת בכביש וחצתה דרך קיצור דרך, הגיעה לתחנה בזמן והוא לא עצר לה!! אז היא המשיכה אחריו לכביש [הוא עמד ברמזור אדום, זה עדיין מטורף.><] הכריחה אותו לפתוח את הדלת והתווכחה איתו על כך שהוא בכלל לא עבר בתחנה הנכונה, הוא לא ידע על מה היא מדברת!!
אז בסוף כולנו ביאוש הלכנו לתחנה אחת לפני- עוד יותר רחוקה. וחיכינו עוד חצי שעה. כיף!! וזהו, אין מצב שמישהי קראה את כל ההתבכיינויות שלי!!
מטורף פשוט. בכל אופן, נסתכל על הצד החיובי, נכון? מחר אני בחופש!! ואולי בסופ"ש אני נוסעת לכנרת!! ואם לא, אז שופינג בשוק ראש העין!!
הכל חיובי.
סיימתי לחפור, תודה על ההקשבה.

Karin917

New member
הוא התקשר../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

ועד כמה שזה הצחיק אותי ושיפר לי את המצברוח, אני עדיין מבואסת מזה שרבתי עם החברות שלי
אה,וגם נכשלתי שוב במתמטיקה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

ההוא עם החברה?
מה הוא אמר..?? [בנים לא ברורים, בחיי.><] מצטערת שרבת עם החברות!
ותמיד אפשר להשלים בגרויות! אז בקטנה, ממש!

Karin917

New member
לא,בכלל לא...../images/Emo203.gif

אחד אחר שחשבתי שבחיים לא יתקשר כי היה נדמה לי שנתתי לו מספר לא נכון. את צודקת לגבי הבגרויות...אני אשפר בחורף ואעשה 5 יח' מתמטיקה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאיזה יופי!

XD מה חשבת שהתבלבלת במספר..? זה מה זה מתאים לי [כאילו, באמת להתבלבל!
] תגידי, מתי את מתגייסת בסוף..?

Karin917

New member
...../images/Emo203.gif

חשבתי שהתבלבלתי כי הייתי נורא עייפה [זה היה איזה 6 בבוקר] והוא גם לא התקשר עד אתמול
. אני מתגייסת ב6/2 אם אני לא אוותר על מודיעין.

rotemi22

New member
אני טסה מחר. ../images/Emo9.gif

לברצלונה. ^^ לשבוע.
אני אחזור ביום... רביעי הבא בבוקר. ;] ~אני יודעת שלא אחסר פה לאף אחת, אבל, נו, בכ"ז. XDD~

shanchan

New member
הייתי בת"א,

אחרי שלא ישנתי בלילה שלפני, כי קמתי ביום שלפני ב8 בערב וזה קצת הקשה עליי לחזור לישון. אז פשוט הלכתי לי [עם אמא] כאילו כלום, ובכל פעם שהגענו לספסל/ אוטובוס/ מקום שאפשר להשען בו על משהו אני נמנמתי לי. היה ממש נחמד, חזרתי עם המון דברים שאולי אני אצלם, ביניהם כובע זקנים כזה שרציתי המון זמן D: [עכשיו ד"א אני באמת לא יודעת למה אני ערה. הדבר האחרון שאני זוכרת הוא שנרדמתי ברגע שהגענו הבייתה ואז התעוררתי ב3 ומשהו, הלכתי להתקלח ועכשיו אני פה.] אז זהו, רק רציתי לשתף כי היה לי נחמד. ומצאתי נעליים, פיינלי. ושמלה [שהייתה האחרונה בחנות!]. ושרשראות ב10 שקלים. וחולצה בNo Name שיש פשוט בכל מקום. אה, ותיק שחור מגניב. נו, אני אצלם כשאני אדע על מה אני מדברת.

o0Invisible0o

New member
XDDD

הוהו..תעלי תמונות [כשתתעוררי...
] ממש התהפכו לך השעות, אה?
שמחה שנהנת בת"א..למרות שלא ממש ישנת לפני..

shanchan

New member
זהירות- מספר קבצים בדרך.

אז בת דודה שלי מתחתנת [אני פשוט לא זוכרת אם כתבתי את זה בהודעה ההיא או לא], וזה כנראה מה שאני אלבש שם. את השמלה קניתי מקסטרו, השרשרת משוק הכרמל [נראה לי שאני אשים אחרת במקומה] והנעליים מרוקט דוג.

למעלה