ככה נרשמים.

נכנסים לאתר פר"ח. מורידים את הטפסים המתאימים. ממלאים ושולחים לאתר. ואני ממליצה בחום. זו העשרה גם עבורך. וזכרון שילווה אותך תמיד.

farag12

New member
מה יותר נחשב?

איפה יותר נחשב ללמוד הנדסה מבין המקומות הבאים? אפקה שנקר תודה.

Josette

New member
חייבת כסף!!! ../images/Emo130.gif

שלום מישהו שמע על מלגת משרד הבריאות לסטודנטים לסיעוד? כיצד מגישים מועמדות ומתי? אשמח לקבל כל פרט שידוע לכם... תודה!

מגישים אותה דרך ביה"ס לסיעוד

נקודה קטנה וחשובה- ברגע שאת מקבלת את המלגה הזו את צריכה להתחייב למשרד הבריאות, שבסוף הלימודים הוא רשאי להציב אותך בעבודה ש*הוא* חפץ בה (זה יכול להיות טוב למי שלא מוצאת עבודה, אבל גם לא למי שכן תסתדר ותמצא עבודה טובה), זו הכנסה חודשית די נאה...אני אישית לא הגשתי בגלל הכבילה אל משרד הבריאות.

היי... עזרה?

שלום לכולם, יש לי כמה לבטים לגביי התחלת לימודי תואר ראשון, אולי תוכלו לעזור לי במענה על כמה שאלות. אני טכנאי אלקטרוניקה עם נסיון עשיר מאוד מהצבא. אני לא רוצה להמשיך ללימודי הנדסת אלקטרוניקה\חשמל\תוכנה מפאת חוסר עניין. 2 תחומים שמאוד מושכים אותי הם: כלכלה והנדסת תעשייה וניהול... לכלכלה כבר התקבלתי לשנה הקרובה, ואני מאוד מתלבט אם להתחיל או לא. במידה ואני אחליט ללכת על הנדסת תעשייה וניהול ככל הנראה אני אאלץ לדחות את הלימודים בשנה. 1. ביררתי על הנדסת תעשייה וניהול בשנקר... בשורה התחתונה לא הצלחתי להבין אם התואר הוא B.sc או Btech.. מישהו יודע? 2. האם קיים הבדל מהותי בצורת ההתייחסות ל-2 התארים הללו בשוק העבודה? 3. מה עושה בדיוק מהנדס תעשייה וניהול? מהם התפקידים שאני אוכל להשתלב בהם בהיי טק? סליחה על החפירה הקלה...
ותודה!!!

farag12

New member
בשנקר התואר הוא B.S.C אבל בינתיים לשנה 1,כנס

התואר של שנקר עד עכשיו היה תואר BTECH השנה הם קיבלו אישור ל B.SC אבל רק לשנה אחת בינתיים ראה קישור http://www.che.org.il/colleges/college.asp?collegeID=28 תואר BSC נחשב ויוקרתי יותר אבל גם עם BTECH אפשר להסתדר ואם אפשר לשאול למה החלטת דווקא על שנקר כדי ללמוד תעשייה וניהול? (ולא בנימת זילזול),אני באמת מתעניין,כי גם אני מעוניין ללמוד את התחום הזה אבל לא החלטתי איפה הכי כדאי

הבנתי..

בקישור שנתת נתון שהאישור לקבלת B.SC הוא לשנה אחת - תשס"ז בשלב זה.. מעניין מה הלאה.. יש למישהו מושג? אני לא "סגור" על שנקר אבל מבדיקה כללית שלי היא אופציה טובה. אני רוצה ללמוד באיזור המרכז, בדקתי באת"א ותנאי הקבלה שם גבוהים בשבילי (סכ"ם 651?? וואט דה פאק...) יש גם את מכללת אפקה, יש למישהו השגות לגבייה?

farag12

New member
מצטרף לTAL84היחיד לגבי השגות על מכללת אפקה

מישהו מכיר\יכול להמליץ?? גם בהשוואה לשנקר. חן חן

dani1804

New member
אז ככה...

היי tal84 היחיד - שלחתי לך מסלול מומלץ במסר פרטי.

edanit

New member
נפתח אתר חדש המסייע לסטודנטים בהכנת עבודות

נפתח אתר חדש שנועד לסייע לסטודנטים המתקשים בהכנת עבודה אקדמית. באתר יש הפנייה לקישורים מומלצים של חוברות עזר לכתיבת עבודות אקדמיות ולאתרי מידע מומלצים, טיפים שנועדו להקל על הכנת העבודה ופורום שבו ניתן לשאול שאלות ולקבל מענה מאיש מקצוע או מסטודנטים אחרים. אז היכנסו לאתר שעוזר לסטודנטים לעזור לעצמם: http://www.student-helper.net

Dizen

New member
מתלבטת - אשמח לשמוע את דעתכם.

[הועתק באכזריות מפורום סטודנטים
] אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב, כאשר הכיוון הוא ביוטכנולוגיה. ההתלבטות היא בין שני מסלולים: 1. ביולוגיה עם הדגש בביוטכנולוגיה, אוניברסיטת ת"א. תואר של 3 שנים, מאד "ביולוגי" באופיו - ושאין מה לעשות איתו אח"כ. כלומר, אהיה חייבת להמשיך לתואר שני אם אני רוצה לעבוד בתחום. 2. הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. תואר של 4 שנים, וכמו שמשתמע משמו - הנדסי. להבנתי אפשרי למצוא עבודה בתחום בקלות רבה יותר עם התואר הזה. מבחינה כלכלית, אוניברסיטת ת"א לוקחת - פחות שנות לימוד, ואפשרות לגור בבית. אבל לטווח הרחוק, אין ספק שהתואר של הטכניון שווה יותר.. וגם מעניין הרבה יותר, בעיני. שיקול נוסף שאני צריכה לקחת בחשבון: אני ומתמטיקה.. בלשון המעטה... לא מסתדרים טוב במיוחד. מה שאומר הרבה תסכול והרבה כסף לשיעורים פרטיים בטכניון.. אז עכשיו הזמן להחליט. אשמח לשמוע כל דעה [יש לציין שאת מכתב הקבלה מהטכניון קיבלתי לפני 10 דקות, אז אני קצת בהלם אני מניחה שזה ניכר בהודעה שלי, מתנצלת מראש]

אסף 0021

New member
סטודנט לעתיד - איפה הכי כדאי ללמוד משפטים??

אז ככה, אני רוצה מאוד ללמוד משפטים באחת מהמכללות הגדולות והוותיקות יותר ולא בקטנות, למרות שבסוף יש בחינות לישכה.. אני מתלבט בין המרכז הבינתחומי לבין המכללה למנהל. מה דעתכם?

dadabon

New member
לך על המכללה למנהל --- בגדול!!

תדע לך שמה שהכי חשוב זה הסטאג'- כי זה מה שילווה אותך לאורך כל הקריירה שלך,כמובן שבמשך הזמן תצבור עוד נסיון-אבל איך אומרים, הבסיס הכי חשוב תבדוק טוב טוב איך המכללה שאתה מתעניין בה –עוזרת למצוא סטאג'-אני יודע שבמכללה למינהל –עניין הסטאג' הוא עסק רציני ביותר ושהם שמים על זה דגש במיוחד... תברר את זה. מצאתי לך אפילו את העמוד באתר שלהם, תקרא שם עוד

farag12

New member
איפה הכי כדאי ללמוד הנדסה,,??

מבין המכללות באזור המרכז

edanit

New member
נפתח אתר המסייע לסטודנטים בהכנת עבודה אקדמית

נפתח אתר חדש שנועד לסייע לסטודנטים המתקשים בהכנת עבודה אקדמית. באתר יש הפנייה לקישורים מומלצים של חוברות עזר לכתיבת עבודות אקדמיות ולאתרי מידע מומלצים, טיפים שנועדו להקל על הכנת העבודה ופורום שבו ניתן לשאול שאלות ולקבל מענה מאיש מקצוע או מסטודנטים אחרים. אז בואו היכנסו לאתר שעוזר לסטודנטים לעזור לעצמם: http://www.student-helper.net

pasilvi

New member
איתור מועמדים לתפקידים מקצועים במילואים

שלום רב, אנו מאתרים מועמדים לתפקידים במערך התנהגות אוכלוסיה - מערך מילואים בפיקוד העורף. אנו מחפשים בעלי תואר (או בשנה שלישית) במקצועות: פסיכולוגיה, סוציולוגיה, עבודה סוציאלית, יעוץ ארגוני, קרימינולוגיה, חינוך, משאבי אנוש. כמו כן, אנו מפשים בעלי תוארים בתקשורת, הנדסה כימיה/כימיה, הנדסת בניין. אם את/ה עונה בעלי תואר מתאים ומעוניין בתפקיד מקצועי במילואים, אנא ליצור קשר: [email protected]

idc

New member
מבחן ה-GMAT

הי, ה-GMAT הוא מבחן שמודד יכולות מילוליות, כמותיות ויכולות בתחום של כתיבה אנליטית. מרבית תכניות הלימוד לתואר שני במנהל עסקים אכן דורשים מהמועמדים להציג את ציונם במבחן זה כתנאי קבלה לתכנית. יש לציין שהציון ב-GMAT הוא רק מדד אחד לפיו מחליטים אם מועמד מסוים מתאים או לא מתאים למסלול ה-MBA (בדרך כלל יש משמעות לנסיון התעסוקתי, יש ראיון אישי, כמובן ממוצע הציונים של התואר הראשון) אבל כאמור בדרך כלל הוא מדד חובה. תעשי חיפוש באתרים של חברות המתמחות בהכנת סטודנטים למבחן, בוודאי תמצאי שם מידע מפורט על מבנה הבחינה. בהצלחה, שרון

למעלה