DZHIBERISH

New member
אני הולך להתחיל ללמוד

מאוקטובר מתמטיקה ו\או מתמטיקה ומחשבים....אתם יכולים להמלית לי על ספרים שמהם אני אוכל ללמוד לקורבים הראשונים בעצמי...המטרה שלי היא להגיע לקורסים הראשונים מוכן חלקית ....שמעתי שהספרים של האוניברסיטה הפתוחה הם טובים?זה כמובן הגיוני אבל עד כמה זה נכון?

farag12

New member
מבקש המלצות

מעוניין להתחיל ללמוד הנדסה ומתלבט בין שנקר ואפקה יש פה אנשים שלמדו\לומדים במוסדות האלה ויכולים לעזור? תודה.

tweety3

New member
זקוקה בבקשה לעזרה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם! אני סטודנטית לתואר שני ואני זקוקה לעזרתם במילוי שאלון קצר ונחמד מאוד בשביל עבודת התיזה שלי. בתמורה, אני מציעה את שירותיי כמידענית ומוכנה למצוא עבורכם כל חומר ומידע אקדמי שתצטרכו לעבודות שלכם. (תודו שזו עסקה משתלמת
) את השאלון יש לשלוח בבקשה לכתובת: [email protected] תשובות לבקשותיכם יוחזרו במהרה! אז המון המון תודה ושיהיה בהצלחה!! טלי

יפה, דוגמא לשיווניות מוחלטת בין המינים!

"מישהו לומדת". דווקא במשפט השני שלך חזרת לסורך וכתבת את המשפט נכון מבחינה תחבירית, אבל כל המחאה שלך התמוגגה והלכה לה... דאנטה

yuval k

New member
מזכיר לי שפעם חשבתי על צורות אוגד כמו

זוהו וזהי. המין של האוגד הרי נקבע באופן שרירותי לפי הנושא או הנשוא, אז למה שלא יוכלו להיות משפטים כמו "לבישת בגדים חמים בחורף זוהו הדבר החכם ביותר לעשות" או "הדבר החכם ביותר לעשות זהי לבישת בגדים חמים בחורף"?

yuval k

New member
נו באמת!

לא דיברתי על שבירת ההתאם בין שם־תואר לשם־עצם. דיברתי על ניצול דבר קיים וכשר־לשונית, והוא האפשרות לאי־התאם בין האוגד ונושא/נשוא (באופן אקסקלוסיבי) שאינם מאותו מין.

נו באמת!

ואני לא הבנתי מילה ממה שכתבת לעיל... אולי תכתוב זאת בלאטינית? לא, סתם... דאנטה

DZHIBERISH

New member
שאלה

אני רוצה ללמוד הנדסת ביוטכנולוגיה באוניברסיטת בן גוריון אבל אני לא אצליח להתקבל לשם.האם יש תארים אחרים למשל בביולוגיה או כימיה שבהם הקורסים של השנה הראשונה כמעט זהים כמו הקורסים של השנה הראשונה בהנדסת ביוטכנולוגיה? מה שאני חשבתי שאם אכן קיים דמיון רב בין השנה הראשונה של הנדסת ביוטכנולוגיה ושנה ראשונה של תואר שונה אז אני אנסה לעבור לקראת השנה השניה לנדסת ביוטכנולוגיה מהתואר האחר ואשלים קורסים בחופשת הקיץ. מה אתם אומרים?זה אפשרי? תודה מראש.

Darknessx

New member
הטרילוגיה מתחילה ב- 19/7 The MATRIX Party

Dark Revolution & Schwarze Union גאים להציג את The MATRIX Party The Trilogy Begins המטריקס נוצר בידי מכונות תבוניות, בתור השלב האחרון במלחמתן נגד בני האדם, והמאבק רק בתחילתו. שימו לב!!! לרגל האירוע ניתן יהיה לרכוש את האלבום החדש של VNV NATION JUDGEMENT במחיר חסר תקדים של 45 ₪ במקום 79 ₪ בחנויות ZONE I על המוזיקה ינצחו DJ Schattenphonix DJ Von Elixir Dj Scorpion Gothic Rock & Metal EBM / Industrial / Dark Electro EBM Old School / Synthpop / GOTH Rammstein / VNV Nation / Diary of Dreams / Nitzer EBB / In Strict Confidence / Spetsnaz / Covenant/ L`ame Immortelle/ Combichrist / BlutEngel / Apoptygma Berzerk / S.I.T.D / Assemblage 23 / F.242/ Wolfsheim / And One/ and many others Chilout ZONE 2 עם ספות שעליהן ניתן לא רק לנוח ולהירגע בנוסף תהיה שמירת חפצים חינם על הבר תוכלו למצוא מבחר נשנושים מלוחים ומאנצ`יז להנאתכם יום חמישי 19/7/07 החל מ- 23:30 מועדון הסילבר הרצל 146 ת"א כניסה 50 ₪ עלתה כתבה לקראת הערב בקישור הבא http://www.alternative-israel.com/index.asp See u all on the darkest dance floor

ת מ י מ ה

New member
היי

פר"ח.. איך נרשמים לזה? אני מתחילה באוקטובר בבר אילן מה הפרוצדורה? תודה..

Lir האחת

New member
נסי לבדוק

באתר של האוניברסיטה. סביר להניח שתמצאי שם את כל המידע בנושא. בנוסף את יכולה להפנות את שאלתך לפורום בר אילן.

XMankoX

New member
ההרשמה מתחילה רק באוגוסט

ואז תוכלי להרשם דרך האתר.

מתייעצת לימודים כללי

אני לומדת תקשורת ומדעי המדינה באחת האוניבסרטאות בארץ מטעמי נוחות רוצה לעבור למכללת רמת גן ששיכת לפתוחה ומרגישה קצת חבל אז למה השקעתי בבגרות ובפסיכומטרי? אבל זה מה שנוח לי הרבה אומרים לי שזה טעות כי אוני נחשבת יותר אבל במילא זה תואר שצריך לעשות שני דעתכם?

למעלה