PinkHippo

New member
../images/Emo32.gif

[אולי זה קצת יעיר את הפורום..
] הממ, אז פתחתי שרשור אוף, כמו שאתם יודעים היום זה שנה למלחמת לבנון השניה, אולי נדבר על זה קצת..? תשתפו, דברו, תגיבו.. הייתם במלחמה? [כלומר, אתם גרים באיזור הצפון? חויתם את המלחמה?] אם כן, ספרו לנו אם הייתם בעיר לכם בזמן המלחמה, מה עשיתם, ספרו חויות. P:

chen349

New member
../images/Emo32.gif מסתבר שכריסטינה בהריון...

אמרו מקודם בטלויזיה... אז בדקתי באינטרנט וזה נכון... http://www.kidstv.co.il/magazine/katavot.asp?nose=26 אמרו מקודם בערוץ הילדים על כל מיני חדשות וביניהם על כריסטינה שהיא בהריון... אז נכנסתי לאתר ובדקתי וזה נכון :]] סוףף סוףףף :]]]

PinkHippo

New member
קצת טאקט! טיפה!

קודם כל, למה את מנצלשת בכותרת "אוף" לאוף שפתחתי? ושמים את האייקון של הנצל"ש אם רוצים לנצל"ש. וקצת טאקט-פתחתי נושא על המלחמה, זה נראה לך בסדר לנצל"ש אליו ידיעה על כריסטינה? זה שרשור אוף! זה אומר, דברים כלליים, שלא קשורים לנושא הפורום [לא קשורים לכריסטינה] קצת טאקט
זה נושא על המלחמה, חשבתי שאנשים כאן יגיבו, ויספרו חוויות שלהם מהמלחמה! ודבר שני, אנחנו יודעים אתז ה, אם היית קוראת קצת בפורום היית מבינה שאנחנו יודעים את זה כבר מזמן, זו שמועה, היא עוד לא מאושרת. את מוזמנת לנצל"ש לשרשור שכן קשור לכריסטינה ולכתוב את זה להבא!

chen349

New member
אייי אייי אפשר לחשובב...

תהרגי אותי וזהוו.... פסדרר הבנתי!! וזאת כבר לא שמועה!!!... כפי שאת רואה...

PinkHippo

New member
זאת שמועה

כמה שטוחנים אותה בכל מקום אפשרי זאת שמועה, כי כריסטינה לא אישר הואין שום הודעה רשמית מכריסטינה, המנהלים או החברות תקליטים שזה באמת נכון.

סליחה?!?!?!?

את פתחת שרשור אוף!! אם אני רוצה אני יכולה לשרשר אלייך תמונות/ידיעות/סיפורים. מה את רוצה ממנה לעזאזל?! את העלית נושא.מי שרוצה מוזמן להגיב עליו. אל תתנפלי עליה כמו לא יודעת מה. את פתחת שרשור אוף-שרשור שאני וכל מי שרוצה מוזמן לשרשר אליו מה שבא לו

אממ אני גרה בצפון ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ונפלו באזור שלנו קטיושות לקראת סוף המלחמה שהם היו יותר ארוכות טווח, וגם נפלה מאחורי הבית שלי חחחחח וזה שרף מלא מהיער. הנה תמונה
וגם אח שלי היה בלבנון

נפלה ליד השער נכון?

אני זוכרת שהייתה וואחד שריפה ואז היה משהו עם האוכל לפרות או משהו בסגנוןXD

YugiBoy

New member
מי שרוצה תמונות של כריס (אמיתיות)

שישלח לי מסר...

PinkHippo

New member
נפלה קטיושה 2 רחובות מהבית שלי

אני גרה בעכו. מי שזכר, בתשעה באב נפלה בעכו קטיושה, קטיושה שהרגה חמישה אנשים- נערה בת 15, אבא שה, 2 אחים ועוד איש. המשפחה שלי הכירה את כולם.. הייתי כמעט כל המלחמה פה, חוץ משבוע וחצי שהייתי בחו"ל. אין לכם מושג כמה זה מפחיד לחיות באזעקות, ללכת לישון עם רעש של מסוקים שעוברים כל הזמן באיזור הזה..

NoWords

New member
וול, לגבי הנושא הרגיש הזה...

לא חוויתי את המלחמה על בשרי היות ואני גרה במרכז הארץ. אבל הייתי מעורבת לכל אורך המלחמה עד כמה שהיה ניתן, ראיתי חדשות, ידעתי מה קורה. לא חיינו בבועה כמו שנהגו לכנות את כל מי שגר במרכז הארץ. הצטערתי מאד על המצב. לא להאמין שתושבי ישראל בשנת 2007 עדיין צריכים לחיות תחת אש חמה כל הזמן, ולנסות להמשיך בחיים כאילו כלום. זה מצב לא אידיאלי בכלל, וזה מרתיח. כמה ימים בתקופת המלחמה הייתי בחו''ל עם המשפחה- טיול שנקבע לפני הכל. אבל כל הזמן עקבנו אחרי מה שהתרחש בארץ ופשוט הזדעזענו כ"כ לגבי מה שהראו בחדשות בעולם על ישראל וכל מה שקרה פה. זה היה מגעיל. לא פלא שגיבשו עלינו דיעות כ"כ שליליות ברחבי העולם. רשתות השידור והתקשורת הציגו רק תמונות של פלשתינאים מסכנים ופגועים, ושידרו קטעים שלנו פוגעים בהם. אבל לא, לא חשבו להראות קטעים של כל מה שקורה בארץ, תוהו ובוהו רציני גם בצד שלנו. אולי כמה שניות, וגם זה בקושי. X: אין לי מה להגיד פרט לזה שזה לא מרגיש לי כאילו עברה שנה. המציאות שלנו הייתה ועדיין קשה וכל הזמן נאלצים להתמודד פה עם "עוד קטיושה שנפלה", "עוד חייל נהרג". זה נוראי. זו המציאות שאנחנו חיים בה, ואין לנו ברירה אלא להמשיך ולנסות להתקיים פה. אני לא אכנס לפוליטיקה אבל המצב קטסטרופלי, אנחנו כל הזמן חיים תחת איומי אש וטרור, ישראל זה לא מקום בטוח. חיילים חטופים. המצב הבטחוני על הפנים. וכבר עשרות שנים זה נמשך.. צריך לעשות פה כמה שינויים דרסטיים בשביל שהמצב יתהפך, למרות שזו בטח דיעה איפשהו נאיבית לחשוב כי זה בכלל לא קל לביצוע.

PinkHippo

New member
וואי, אין לך מושג כמה עושה לי טוב לקרוא את הה

ודעה שלך :) בכל הזמן המלחמה, כשאני שמעתי אזעקות, כשאני שמעתי את הבומים, כשאני הייתי קמה ב6 בבוקר עם בומים [היתה פעם אחת שהיתה אזעקה ב2 בלילה...לקום ב2 בלילה עם אזעקה...סיוט] אני חשבתי שרק אנחנו, כל תושבי הצפון סובלים, והאנשים במרכז כאילו מנותקים, כאילו "בסדר, יעבור" ואני ממש שמחה לדעת שיש אנשים במרכז שהזדהו איתנו

o l i 4 k a

New member
אספתי את הכדורים מהטיל.. ../images/Emo6.gif

קיצר גמאני גרה בצפון, בקריית אתא, וגם אצלינו נפלו טלים.... אבל תאמת הפכתי מזה אדישה כלפי המלחמה..... בהתחלה, ביום הראשון שנשמעה האזעקה, זה היה בבוקר כשישנתי.... אמא שלי לקחה אותי לחדר ביטחון..... ככה ביום הראשון כל הזמן הלכנו לחדר הזה.... ואחר כך הייתי מזה אדישה, נשמעת האזעקה ואני כאילו כלום נשאר במקום שבו הייתי, מסתקלת בחלון, רואה אנשים מתרוצצים לא יודעים לאן ללכת..... עשיתי מהמלחמה צחוק אחד גדול..... ותמיד אחותי בכתה לי שבואי נלך למקלט עם כל השכנים.... (שתבינו היא בת21!!
) אני זוכרת כשנפל הטיל הראשון בקריית אתא איך כל קווי הטלפון קרסו וזה.. חחח אמא שלי כבר ידעה לזהות מתי יהיה טיל, אם הקווים קרסו אז בקרוב יפול טיל.. וככה היה, אחרי מספר דקות הייתה האזעקה..
זאת תכלס לא הייתה כזאת מלחמה... "אתה זרקת לי טיל, פגעת לי בבית, אני זרקתי לך טיל פגעתי בלול תרנגולות
" חוץ מזה שום חדר ביטחון ושום מקלט לא יעזור אם היו זורקים טיל לבתי הזיקוק בחיפה או לחביות הענקיות שמלאות בדלק פז... הדבר היחידי שהזיז לי, זה החיילים המסכנים שרק סיימו טירנות וכבר שלחו אותם לגבול... כל יום נהרגו חיילים בגלל מה? בגלל הממשלה שלנו... בגלל שר הביטחון שסיים רק 8 כיתות ובחיים לא החזיק נשק! והדתיים "החיילים" האלה שבמקום ללכת לשמור על המדינה ולהלחם בגבול, הלכו להתפלל בבתי כנסת "כדי לשמור על המדינה".... וגם באותו זמן אחותי עבדה בבית חולים רמב"ם בחיפה.... והלכתי אספתי את חברות שלי, אספנו כסף, קנינו ממתקים לחיילים וחילקנו להם..... אם הייתם רואים את עיניים האסירות תודה שלהם!! וואו זה עשה לי טוב על הלב! וגם נחמד היה לעמוד בקומות הגבוהות שם ולראות את הטילים נופלים לים..... בקיצור עצה שלי, ברגע שאתם שומעים את הטיל נופל תהיו שמחים ומאושרים כי זה אומר שהוא לא פגע בכם (חס וחלילה).... יצא קצת ארוך....

PinkHippo

New member
גם אני פיתחתי איזשהי אדישות למלחמה

ברגע שאתה רגיל לשמוע אזעקות זה כבר די משעשע.. עד שנפלה הקטיושה והרגה חמישה אנשים, גם אני חשבתי שזו "מלחמה קלה", אבל נהרגו חמישה אנשים, נהרגה ילדה 15, ואבא שלה נהרגו אנשים שהמשפחה שלי מכירה וגם אחד שאני מכירה. נהרגו. הם לא חיילים, לא לוחמים, לא נלחמו בשדה הקרב.. סתם אזרחים תמימים שברוע מזלם היו בדיוק ברחוב כשהקטיושה נפלה.

הייתי במלחמה..../images/Emo4.gif

דרך אגב,זו לא גאווה בשיט
אז ככה טבריה חטפה קטיושות זה היה ביום שישי.. רוב הקטיושות נפלו בקרבתי..
ביום אחד מן הימים, החראות החליטו לשלוח טיל שהוא קצת יותר מקטיושה-חיבר 3 או 1 אני לא סגורה מה הם שלחו. נפל רחוב מתחתי, החלונות של הבית שלידי התנפצו כמו לא יודעת מה.
היה מזעזע. כל המלחמה הייתה סתמית וכל כך לא מאורגנת.. ארוסה של אחותי..בעלה לימים אלו..גוייס. הוא היה במילואים כשהם אשכרה היו אמורים להתחתן...הם דחו את החתונה..{כמובן התייעצו עם רב ובדקו הכל במחינה דתית}..למרות שכמובן, אי אפשר לקיים חתונה בלי חתן,כן?
אוקיי, אז עניין הקטיושות היה פעוט לעומת מה שהחיילים עברו! לא היה לו אוכל.לא היה לו מים זה הגיע למצב כל כך גרועה שאחותי שכל כך דאגה לו עלתה עד לגבול[!!!!!] ולקחה לו ולצוות שהיה איתו בטנק מים. היה לו מזעזע שם.כל טנק קיבל טונה אחת!!! והם היו אמורים להתחלק בה בין 4/5 חיילים-ליום. והמרכז-חי בבועה משלנו כשאנחנו אכלנו חרא.

אה כן שכחתי לציין,

שלקום בבוקר ב-6/7 לצלילי אזעקה זה ממש אבל ממש לא כיף
ושומעים את הבומים הכל כך חזקים כל הלילה.

למעלה