Brianstorm

New member
אמרתי במפגש שאני יעלה ציורים,אז..

הם דיי ישנים אז וערכתי אותם טיפונת בפוטושופ רק כדי שיראו יותר ברורים

Brianstorm

New member
והעטיפה של סליפינג וויד גוסטס

אגב אני מודעת לעובדה שזה לא הכי דומה וזה \:

Luna Sphere

New member
תקראו או לא...

רפרפתי [יש מילה כזו?] עכשיו בקומונה, די הרבה את האמת.. על התגובות שלי. קראתי חלק ודי הזדעזתי.. אני מצליחה עכשיו להבין למה חלקיכם חשבתם שאני מתנשאת, שחצנית וכו'. אני מרגישה ממש ממש רע עכשיו ואני אפילו לא יודעת מאיפה זה בא לי בדיוק.. אני לא רוצה להתחיל לחפש עכשיו תירוצים ולהאשים משברים וכאלה. אני רק רוצה לבקש סליחה מכולכם, יש סיכוי גדול מאוד שפגעתי בהרבה מכם ואני ממש ממש אבל ממש מצטערת. אמנם אני לא זוכרת בדיוק מה חשבתי באותו רגע, אבל אני בטוחה שלא התכוונתי לשום דבר ממה שכתבתי כי אני לא מסוגלת באמת לחשוב ככה. אני אוהבת את כולכם אחד אחד

HagarStar

New member
גם אנחנו אוהבים אותך? ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אינלי כוח להגיב פעמיים, תקעו לפריס הילטון יתד בראש וזה משעשע D: מה נו ראיתי בית השעווה;; כוס אמא שלהם מה הם הרגו את ג'ראד!@#$##%

lestatgirl

New member
קומונה של מה דיר? ../images/Emo24.gif

ואם מישו חושב שאת מתנשאת זה רק כי את טובה מידי בישבילו..

Sweet Calamity

New member
AWWW... |aheuh|

טוב בעיקרון אני לא מכיר אותך ואין לי ממש בעיה איתך אבל אני רק רוצה להגיד לך כל הכבוד, לא כל אחד היה בא ככה ומתנצל :} כן|

Luna Sphere

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo153.gifאה כן..

ואני אוהבת אתכם גם כשאתם מעמידים פנים כאילו אין לכם מושג על מה אני מדברת

HagarStar

New member
כנ"ל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

למען האמת אפילו לא זכרתי שהיית בקומונה ואם היית מרושעת במיוחד, כנראה שהייתי זוכרת אבל אני לא אז כנראה שלא היית :)

M a a y a n K

New member
שוב שלום!

פוווווו... אחרי שבועיים מפרכים טוב לחזור לפה...
ראיתי תמונות מהמפגש ונראה שהיה ממש כיף...מתבאסת שלא יכולתי להיות.... אבל אני פה לסופ"ש!! אזזזז...אמממ...סופשבוע נעים לכולם!

Rose131

New member
לאנורא, מפגש הבא../images/Emo3.gif

רק.. אל תביאי איתך מזרקים, כן?XD

M a a y a n K

New member
חחח...

אם הוא יהיה אחרי אוגוסט אני באמת אוכל לבוא!! ואין סיכוי שאני אביא מזרקים, היד שלי שלי מלאה בכחולים...אני נראית כמו נרקומנית...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif למישהו יש את השיר הזה??

http://uk.youtube.com/watch?v=EshWiXKEt5c כבר ראיתי אותו היום פעמיים בMTV הרגיל ופשוט חוץ מליריקס לשיר הזה [שלפי הרשימה הוא השיר היחיד של הלהקה XDDD] לא מצאתי את השיר בשום מקום :\

Let it Bleed

New member
גם אני ראיתי אותו לפני איזה רבע שעה בסופר רוק

+
אני מנסה להשיג אותו אבל לא מצליח לי ;[ שיר חמוד +

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח כן הוא גם היה בערב באיזה משהו

איס איז דה ניו ש*ט.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifיו O: