Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifשאלתי את אח שלי../images/Emo6.gif

זה דומה לאמריקן איידול. רק שזה יותר לכיוון הרוק והתוכנית די שונה:] אני חושבת שזה מאותו יוצרים של AM. בתפוז הפורום שלהם משותף

elknetld2kil

New member
עוד פרטים

רוקסטאר זאת תוכנית (ששודרה בישראל בסטאר וורלד) שבוחרים בה סולן ללהקת רוק חדשה. בעונה הראשונה בחרו סולן חדש ללהקה האוסטרלית INXד (שהסולן המקורי שלה מת לפני כמה שנים). בעונה השניה בחרו סולן ללהקת סופרנובה שמורכבת מאנשים שהיו בעבר בGNR, RHCP, ועוד... (2 מהם היו טומי לי ודייב נבארו). ריאן סטאר היה פעם סולן של להקה בשם Stage שהוציאה דיסק (מעולה, אם מותר לי להוסיף) בשנת 2002 ואח"כ התפרקה. לפני שהוא הצטרף לתוכנית הוא הוציא דיסק עצמאי (שדי הצליח אחרי התכנית וזכה להוצאה מחודשת לחנויות). יצא לו גם דיסק (אני לא יודע אם הוא רשמי) עם שירים מהתכנית ועוד שירים מקוריים משלו.

oshriti123

New member
ויש איזושהי דרך, חוקית או לא-

לראות את זה?
או שצריך לחכות שישדרו אותה שוב אם בכלל?...

elknetld2kil

New member
אפשר להוריד, כמובן

אבל צריך מאיפה. היו בתכנית המון שירים טובים, בעיקר שירי גראנג' אבל גם שירים קצת יותר חדשים (קולדפליי, ניקלבאק) וגם שירים יותר קלאסיים. אם אני לא טועה אז אפשר לראות את כל הקטעים של ההופעות ביוטיוב, ויש להם ד, בMSN עם כל הקליפים מהתכניות (זה האתר הרשמי שלהם).

i love TAI

New member
נראה לי אם אני לא טועה

עוד מעט באה העונה החדשה של זה לסטאר וורלד.. אני דיי בטוחה שראיתי שם פרסומת לא מזמן אבל דיי הפסקתי לראות את הערוץ בגלל שכל שניה יש פרסומות אז תקנו אותי אם אני טועה..

PATD

New member
אני לא עושה מועד ב' במתמטיקה!!!!!!!!!

איזה אושרררר DDDDDDDDDDD:

new art riot

New member
LUCKY ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא יכולתי לעשות מועד א' אז איןברירה. מי מצטרף לחגיגה של מועד ב'?

GD ROCKS

New member
אני מסתבר..

קיבלתי 30 XD חחחח. יש לי מן מסורת כזאת לקבל במועדי א' 30. אין לי כוח ללמוד למועד ב' הזה ://////

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאני../images/Emo3.gif

יאללה, אחרי יום שני יהיו לי חיים שוב. לחודש וחצי בדיוק

CitizenErased

New member
../images/Emo206.gifכל מי ששומע מיוז אפילו קצת...../images/Emo206.gif

או מכיר מישהו ששומע מיוז אפילו קצת
אנחנו מתחילים פרויקט באמת באמת באמת גדול בפורומיוז בשיתוף פעולה עם היחצן שלהם בארץ ואולי גם עם עוד כמה אנשים חשובים
זקוקים להכי הרבה עזרה בעולם אז בבקשה תקראו את ההודעה הנעוצה בפורומיוז (861) ותנסו לעזור

FallOutGirl

New member
../images/Emo41.gifפיפינג טום יחממו את ניין אינצ' נאילס בארץ.

טחחח אין לי מושג מי אלה XDD אבל מאז שהודיעו שNIN באים לארץ אני בודקת כל יום באתר שלהם אם כתוב על להקה חימום או על תאריך לכרטיסים ופשוט אין כלום.. אז נכנסתי לYנט ודיי פרסמו שם לפני שלוש שעות חחחחחחחחח http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3422595,00.html

למעלה