0310oy

New member
עזרה קבלה ללימודים

חברה אני חייבת את עזרתכם אני רוצה להתחיל ללמוד במכללה למנהל אבל הם מבקשים פסיכומטרי(650) וממוצע 90 בבגרות ואין לי כזה ממוצע ואני לא רוצה לעשות פסיכומטרי חבל לי על הזמן. המכללה למנהל רצו שאני ילמד שנה על תנאי ואני צריכה לעבור ציון ממוצע ,במידה ואני לא עוברת אני לא ממשיכה שנה שנייה וזה ממש לא נראה לי .(חבל על הזמן והכסף) האם יש רעיון למישהוא איך להתקבל ללימודים לתואר ללא התנאים האלו? חשוב לציין שאני רוצה ללמוד כלכלה רק במכללה למנהל(כול החברות שלי שם) ויש לי בגרות ממוצע 77. אני ישמח לשמוע כול דעה שיש תודה לכולם

Roswell20

New member
צריכה עזרה!:()

שלום! אני ממש מתלבטת לגבי הבחירה שלי ללימודים האקדמיים... אני רב הסיכויים מעוניינת ללמוד קלינאות תקשורת אבל עדיין לא סגורה על זה.. יש מישהו ששמע על זה?לומד את זה? ואיפה הכי טוב ללמוד את זה? אוניברסיטת ת"א? או חיפה? האם הלימודים מעניינים?קשים? תודה רבה!!!! מחכה למענה:)

אין כזה דבר.. ממוצע הבגרויות שלך מאוד נמוך

ואין לך פסיכומטרי.... תגידי תודה שהם מוכנים לקבל אותך על תנאי

ChilD SouL

New member
קשים, אך יחד עם זאת נורא מעניינים.

אני יודעת שהרמה בחיפה דיי גבוהה, אז אני משערת שגם באתא היא גבוהה - תבדקי את העניין. אחלה מקצוע
.

Roswell20

New member
thanks!

את לומדת את זה? מעניין? ומה לגבי פסיכו?מה זה דורש? כי אני חושבת אם לעשות ביואל גבע או לא?!? קשה..:)

ialstrn

New member
כדי לך לבדוק לא רק את הרמה ,אלה גם את האווירה

זה לא כיף לסבול 3 שנים...

Roswell20

New member
:()?

why? know something about Haifa univercity? i think it depents -which course do you take!?! sorry about the English i, it's just that for the moment i don't have Hebew...

ialstrn

New member
היי:

אני יודעת לגבי אוניברסיטת חיפה רק ממה שאנשים אמרו לי פה בפורם (ברובם דברים טובים) , כי אני בעצמי אולי יעבור ללמוד שם.. אבל אם כבר לאת"א יצא שם רע של מקום עם אווירה לא משהו,לחוצת לימודים וסנובית... (למרות שיש לי חברה שם שלומדת ריפוי בעיסוק ונהנת ממש אז כנראה שזה די אישי)

ialstrn

New member
מסכימה איתך- הדרך היחידה להיכנס לא על תנאי

היא לעשות פסיכומטרי ... או/ו לשפר בגרויות. אני הייתי עושה פסיכומטרי במקומך ,משקיעים חודשיים שלוש ואם זה יכניס אותך בדרך המלך זה שווה!

0310oy

New member
תמיד יש מה לעשות

רק צריך למצוא את הפתרון הנכון בזמן הנכון .

Sole Survivor

New member
תגובה

אם את מדברת על ממוצע בגרויות 77 אחרי השקלול של בונוסים וממוצע משוקלל אז זה נחשב ציון נמוך מאוד ואם המכללה למנהל שבעקרון בגלל השכר לימוד שלה צריכה לקבל כל אחד לא מקבלת אותך ישר. אז את חייבת לשפר בגרויות או לחלופין להשקיע בפסיכומטרי אחרת לא תוכלי ללמוד תואר אם את לא רוצה להשקיע אז תנסי להרשם לקורסים ללימודי תעודה קורסים בודדים או תעודת הנדסאי

0310oy

New member
את אומרת שאחרי הקורס Sole Survivor

את אומרת שאחרי הקורס אני יוכל להתקבל ללימודי תואר אוו שהתכונת במקום תואר לעשות תעודה?

beniNC

New member
מה את רוצה ללמוד?

אם זה חשבונאות אז מנהל חשבונות מדופלם ויעוץ מס אם יש לך תעודה פטורים מפסיכומטרי קבלה אוטומטית

את הולכת ללמוד במקום מסויים...

רק כי "כל החברות שלך שם"? מה את בתיכון? אין לך שום שאיפה מעבר ל"ללמוד יחד עם חברות שלך"? אני מבינה שזה יכול להיות מאוד נחמד..אבל נו באמת... אני בטוחה שיש משהו שמעניין אותך ללמוד- למה שלא תלכי לשפר בגרויות? לעשות מכינה? נראה לי שזה הרבה יותר ביזבוז זמן סתם ללכת ללמוד- רק כי בא לך להיות עם חברות שלך.

בדיוק אבל בדיוק מה שחשבתי:

"את הולכת ללמוד במקום מסויים... רק כי "כל החברות שלך שם"? מה את בתיכון? ניסיתי להיות עדינה

0310oy

New member
קשה לי לשלוט על הפה הגדול שלי "בבקשה לא"

מה רשמתי שחברות שלי שם אז קינאת אני לא מבינה עדיף לך ללמוד במכללה לבד הוא עם חברות. מה גם שהמכללה ליד הבית שזה יתרון עצום מבחינתי כי אין לי רכב ואני עובדת בראשון לציון. הסיבה שאני רוצה ללמוד שם ,זה לא בגלל חברות שלי הם בכלל לומדות לתואר אחר במסלול אחר, אני רוצה ללמוד שם בגלל הרמה הגבוהה של המקום והמוניטין שנהיה לו . יותר מדי נקבעת על "חברות שלי" כנראה שאין לכם חברות. הבחורה של וורונסקי ו ח י פ ש ו ש י ת במקום לנסות לעזור מנסות להקניט אני מרחמת עליכם.

למעלה