video advice

passioneta

New member
וחידה (בעברית, שלא יהיו לך תירוצים)

אני מנויה ב-yes ולמרות זאת יכולה להקליט מערוץ אחד ולראות אחר אתה יודע איך?

האמת?

שאני מאד מבין בזה, אבל לא וירטואלית, אני צריך לראות את זה מקרוב ולסדר. אני מאד אוהב להתעסק עם זה ויש לי רקע אלקטרוני. אני גם מתקן מוצרי חשמל...

passioneta

New member
צריכה גברים בשביל דבר אחד בלבד

ותאמין לי שגם על זה אני חושבת לפעמים שעדיף לוותר

על מה? חחחחחחחח

הווו, זה לא הדבר העיקרי מאמי, זה חלק מזה. אבל זה לא יכול להתחיל בלי שתהיה איזו כימיה או איזו רמה שווה....

passioneta

New member
...של אנגלית ../images/Emo8.gif

האמת שהפעם היחידה שמישהו סירב לי (שלשום) הייתה כי יש לו יותר מדי רגשות כלפי...והוא באמת איש מיוחד חוץ ממנו לא נתקלתי או שמעתי על גברים שמסוגלים לסרב...

אני הייתי מסרב לך

רק בגלל שאת לא מסוגלת לדבר בגובה עיניים... בגלל שאין כימיה ובגלל שאת קשה להבנה. בגלל שאת לא יודעת לכוון ווידאו, לא יודעת לכתוב טוב בעברית, קשה לי ככה, אני מסנן לפי זה, אם לא כותבים בעברית אז אני מראש פוסל. ובאמת? יש הרבה גברים שינצלו וכמובן שלא יסרבו לך, אבל אני לא מדבר על סקס לשם שינוי, אני מדבר על קשר, על כימיה , על שיוויון, על גובה עיניים.

passioneta

New member
אני דיברתי על סקס

מערכת יחסים זה כבר נושא אחר. אני לא הייתי מציעה לך כי אתה לא מבין שאני מכוונת וידאו מצוין והעברית שלי בסדר גמור ובעיקר כי אין כימיה בכלל ובאמת? כןת אני מחפשת מישהו עם רמת השכלה מסוימת ועם תחומי ענין משותפים ומי שבצ'ט לא מסוגל לענות על שאלה כמו age? ושואל אותי מה זה אז כנראה אין לנו הרבה במשותף c'est la vie

דרורk

New member
גם אני הייתי מסרב לך...passioneta

יש עליך הרבה פוזה ואין לי מושג מאין זה בה... אני לא קורא אנגלית וזה גם לא מעניין אותי...שם זין על מי שחושבת שמי שלא קורא אנגלית אז הוא בבעייה...אני ישראלי קורא עברית...חלאס עם החרטה הזאת של הפלצנות של לכתוב באנגלית...זה פורום הכרויות ולא פורום של אנגלית... מצטער...אבל נמאס לי מכל הפולצנות שרצה כאן...

דרורk

New member
יש לי הרבה מקומות לשים אותו....

ואת במאה אחוזים לא כלולה באזור... מצטער חמודה...אבל חפשי לך משלך...

דרורk

New member
אל תתקרבי חמודה...

את האחרונה שהייתי רוצה בסביבה שלי... תתעסקי עם הוידאו שלך...כנראה שיש סיבה לוידאו בסביבה שלך....

דרורk

New member
עכשיו היא כותבת בעברית...

למה דרכו לה על היבלת...מעניין לאן נעלמו האותיות באנגלית.... תמשיכי לסנן...נראה מי יסתנן בסופו של דבר..."מסנן מי שמסנן אחרון..."

די, די, די דרור.....

לא להגזים.... זה שאין כימיה או הבנה לא אומר שצריך להפוך את זה למריבה מכוערת... זכותה לדבר פורטוגזית ולענות רק למי שיודע לדבר פורטוגזית! היא לא ניסתה לפגוע באף אחד... לדעתי זה כבר הופך להיות טיפה מוגזם

למעלה