video advice

דרורk

New member
טל.....

או שאנחנו בפורום הכירויות או שאנחנו בפורום ביקורות....אני חושב שהרוח שנושבת פה בזמן האחרון היא היא שגורמת לסערות... חבל שיש כאן הרבה פלצנות מהרבה חברות... אני כגבר מנסה לכבד את כולם כאן אבל כל הזמן מוצא את עצמי מתמודת מול דיעות קדומות שעושות לי רע... אם לא בל לכם על גברים מסוג מסויים את תגידו את זה...פעם אחד ולתמיד...תגידו את זה!!!!! נמוך...שחום...לא קורא אנגלית...ללא תואר...ללא ממון...ללא תואר אבירי...ללא מכונית ספורט....ללא עבודה אקסלוסיבית...ללא...ללא... חלאס... אני כאן כדאי לנסות ולמצוא...אני מתאמץ...אבל כל פעם אני מוצא את עצמי מתאמץ לא להתגונן... נשבר לי מהקטע שכולם כאן מנסים בכוח לא להיות אמיתיים וידידותים...ובשביל להיות כזה צריך בראשונה לכבד את כולם!!!!!!! והמבין יבין!

נימשון

New member
דרור יקירי

לא כולם מתאימים לכולם, לא כולם רוצים את כולם אבל זה לרגע לא אומר שלא כולם מכבדים את כולם.

דרורk

New member
את יודעת נימשון...

עד כמה זה פוגע לקרוא יום יום את מה שנכתב כאן בזמן האחרון...מבחינתי בכל אופן...עד כמה מעליב לקרוא יום יום שגבר בגובה מסויים אין לו סיכוי...וגבר עם השכלה מסויימת אין לו סיכוי...וגבר שלא קורא אנגלית אז סביר להניח שהוא בקבוצת סינון...וגבר בעבודה פיזית הוא גבר מקבוצה בלתי מועדפת...ועוד דברים שבתכלס פוגעים בחברים כאן... אם הפורום הזה היה מתימר מלכתחילה להיות פורום הכרויות מוגדר משהו אז הייתי מבין אבל במצב הקיים אני מוצא את עצמי מאוכזב מהלך הרוח הקיים כאן... אל תשפטו אותי...תחשבו מה הייתם חושבים אם זה היה הפוך...

magenta73

New member
דרור...

אתה מבקש שלא נשפוט אותך כשאתה שופט "אותנו". או יותר נכון את "הלך הרוח"... אתה לא מבין שהכל דיבורים ופקה פקה, וכל פעם שמשהי מנסה להעביר את זה בשרשור חדש, חוזרים ואומרים לה עד כמה היא רדודה ושיטחית כי היא מסננת? כולנו מסננות. כולנו מסננים. כולנו כלי מטבח! טוב? יופי? מרוצה?!? במקום להנות מכך שיש לך כאן כניסה חופשית להלך רוח ולחשיבה הנשית, במקום לקבל מזה טיפים... אתה בוחר להעלב, לא רק בשמך אלא בשם כל העם הגברי... וזאת למה? תחשוב חיובי. יבוא חיובי. לא ככה?

דרורk

New member
תאמיני לי שאני חושב חיובי...

אני בחור חיובי...ביום יום אני חיובי...במיטה אני חיובי...בחיוך שלי אני חיובי...אבל יש רגעים שאני פשוט נדלק מעט ושולח להבות חורכות ללא כיוון...זה פאק שלי אבל אני תימני...ותימנים למי שלא מכיר...תימנים תמיד מחייכים...עד שמפריעים להם עם שטויות מסוג מסויים...שאז הם מפסיקים לחייך ומתחילים...לרקוד...ולבעוט... לא לחינם הם משתדלים תמיד ללעוס...גת...

נימשון

New member
אני יכולה להגיד לך בדיוק

את אותם דברים על נשים גבוהות, על נשים שמנות, על פולניות, על שאפתניות ועוד... אבל וזה אבל חשוב לטעמי, ברגע שאתה שלם עם עצמך ועם מי שאתה וברגע שאתה יודע שיש לך מה להציע בזוגיות אז אתה גם יודע כי תגיע האחת שתדע לזהות את זה ולהינות מזה. כל אחד מסנן על בסיס שונה ואולי כרגע יותר בולטות כאן נשים שמסננות על בסיס השכלה ו/או גובה אבל זה לא אור שרק הן מרכיבות את הפורום וזה לא אומר שרק הן קוראות את הפורום. אני לא חושבת שיש פה מישהו טוב יותר ופחות, אני פשוט חושבת שיש אנשים שונים עם דרישות שונות וזה הכי לגיטימי בעולם.

דרורk

New member
נימשון...

אם הייתי מאמין שמה שנכתב כאן יוצא מהלב אז הייתי שותק...אבל כשזה כבר גובל בפוזה...אז זה מאכזב...אבל זה רק ההרגשה שלי...לא מכליל אף אחד...

נימשון

New member
דרור

וגם אם זה פוזה אז מה
כל אחת יכולה לבחור איך היא רוצה להציג את עצמה ואיך היא רוצה לסנן ומה היא רוצה עבור עצמה, זה לא עושה אותך פחות טוב!!!

דרורk

New member
בגלל זה כתבתי..."מאכזב"...

וזה מאכזב לגלות שיש כאלה שבמקום לנצל את הפורום למטרה שהוא מיועד לה...במקום זה מתעסקים באיך לעשות את "הפוזה" שלהם לפוזה גדולה יותר... חשבתי שתחום הגלאים כאן מיצג אוכלוסייה בוגרת וכפיית...(ושוב...אני לא מכליל כאן אף אדם...כל אחד מכיר את עצמו טוב טוב ויודע על מה מדובר...)

נימשון

New member
לדעת מה אתה רוצה זה בהחלט

בוגר, לנסות להשיג את זה זה בוגר לא פחות. כל אחד בוחר איך להציג את עצמו וכל בחירה כזו היא בגדר לגיטימית.

גם כל דעה היא לגיטימית לטוב ולרע

אז יש אחד שיגיד שהוא לא סובל פלצנות או פוזות ויש אחר שיגיד שהוא כזה. כל אחד מתבטא אחרת, לכל אחד יש דעה אחרת שגם היא לגיטימית בדיוק כמו שזה לגיטימי שכל אחד בוחר איך להציג את עצמו.

דרורk

New member
הכל לגיטימי בחיים...

כל עוד אתה משתדל לא לפגוע באחרים...(אפילו הם לא מוכרים לך...) ועל זה נאמר..."מילים...לפעמים יכולות להזיל דמעות..."

למעלה