video advice

עכשיו קראתי את השרשור הזה

ולדעתי מה זה הגזמתם....(דרור ואריה) - קודם כל זו התקפה אישית פוגעת וזה כבר לא לענין...וחוץ מזה לדעתי לפחות, אתם ממש לא צודקים. גם אם פסיונטע מסננת אנשים לפי הידע שלהם באנגלית זאת זכותה המלאה. כולנו מסננים בדרך זו או אחרת. גם אתם. וזה לא כל כך מוזר לחפש גבר שאוהב את אותם דברים שאתה (במקרה זה שפה זרה) - זאת לא התנשאות, זאת סתם העדפה. גם אני נהנה לפעמים לענות לה באנגלית - אז מה?? אני עושה את זה סתם בשביל הכיף. לא משום התנשאות ולא שום דבר. חוצמזה שאם תקראו בכל זאת את מה שהיא כותבת אתם תגלו שהיא אשה מאוד חכמה ופלפלית וממש כיף לקרוא אותה...ההפסד כולו שלכם. לדעתי אם אתם גברים אתם צריכים לשלוח לה איזה התנצלות...

passioneta

New member
זה שהאמת שלי לא מוצאת חן בעיניך

או שפוגעת לך ולעוד כמה בנקודות רגישות לא אומר שזו לא אמת

האמת שלך? לא מבין מהי האמת שלך

לא נגעת לי בנקודה רגישה, בעצם כן, אני פשוט לא סובל פלצנות והתנשאות ... זו תכונה מיותרת בעיניי וזה דוחה אותי. אני אמיתי, זה מה שאני, ישיר ואמיתי, כך גם הדעות שלי לטוב ולרע. ולדעתי את סתם פלצנית.

נימשון

New member
חומד

את את האמת שלך הסברת, כולנו מבינים את הנסיבות בגללן את כותבת בעברית ותמיד יהיו כאלה שזה יפריע להם וכאלה שלא יקבלו את זה לצד אלה יקבלו אותך עם המגבלה הזאת. אין צורך לחזור על הויכוח הזה כל פעם.

חחחחחחחחחחחחחח

איזה נברח? את לא שומעת את ה פק פק פק פק פק פק פק ברקע?????? זה הפופקורן במיקרו אני מתמקמת יא גנובה חחחחחחחח

למה?

את צריכה לקחת בחשבון שכשאת בוחרת בשיטה מסויימת שלא מתאימה לכולם, את תתקלי בכל מיני תגובות.. ככה זה בחיים אז או שאת מתאימה את עצמך לכולם או שאת לוקחת בחשבון שיש מי שיאהב ויש מי שלא.. לא חשוב איזה החלטה לקחת, תהיי שלמה איתה, ואז לא יבוא לך לבכות מכלום... את דעתי בעניין האנגלית, כבר אמרתי לך... חוץ מזה שאת לא מסתירה שמעבר לקושי שלך עם העברית, גם יש פה אלמנט של סינון, ושל זיהוי "מתאימים".... כך שבין אם זה לעניין ובין אם זה לא לעניין שאת מקבלת ביקורות בפומבי, את אמורה לקבל את זה..כי את מזמינה את זה בדרכך שלך. אני אישית, יכולה להבין את כל הצדדים... אבל לבכות את לא צריכה :) אם את שלמה עם הדרך שלך חייכי

passioneta

New member
הסינון הוא לא בפןרןם

הוא בצ'ט. בפורום אני בכלל לא "מחפשת" מתאימים - מתיחסת לפורום קצת כמו אל יומן אינטראקטיבי...או פורום יועצים (ובעיקר יועצות) בגלל זה קשה לי עם ההתקפות ובעיקר עם ניבול הפה אפשר קצת ציניות, ואפשר קצת עקיצות אבל לא מתאים לי דיבורים בסגנון שהיו פה היום בעיקר מצד דרור

נימשון

New member
אז אל תשתפי פעולה

בדיוק כמו לטנגו גם לריב צריך שניים. הם הבהירו את עמדתם את הבהרת את עצמדתך אין צורך להפוך את זה כל פעם לריב. ברגע שלא תעני לא יהיה עם מי לריב וזה יפסק.

passioneta

New member
I guess you are right

I am stupid about these things sometimes get caught in it and forget I can just stop thx Good luck tomorrow in whatever

נימשון

New member
תודה

יש אנשים שלריב זה בנשמה שלהם והם מנסים את זה כל פעם עם מישהו אחר, לא להגיב להם זה הכי פשוט והכי מהיר.

למעלה