video advice

passioneta

New member
../images/Emo32.gifvideo advice

I bough a new VCR yesterday. After I hooked it in, I descovered that the digit keys on the remote are only there for beauty: when programming the VCR one chooses the hours by pressing the up and down buttons (not the digit buttons). i.e. if it is 4:00 and I want to set the VCR to record something at 23:30, I have to press the hours button down until it shows 23 and the minuted button down until it shows 30, instead of just punching 2330. The VCR is made by Toshiba and the question is do I return it to the store? And will they take it back? And do any of you have such a silly VCR?

קיצור

תלוי איפה קנית ומה המדיניות של המקום ושל הדיל הספציפי הזה... בדרך כלל להחליף למוצר אחר אפשר בכל מקום לקבל כסף בחזרה זה יותר קשה, אבל עם קצת נחישות גם זה אפשר.. מנסיון

נימשון

New member
../images/Emo2.gif מישהו עוד קונה וידיאו

בימים אלה
למה לא לקנות DVD
ובאשר לשאלתך, סביר להניח שאת הכסף לא יחזירו לך אבל אולי יצליחו להסביר לך איך להתפעל אותו כראוי או שיתקנו את הבעיה.

passioneta

New member
I record things from TV

I do not think it can be fixed. I wanted to know if anyone else has a vcr that is programmed in such a weird way.... Thanks,

passioneta

New member
ממש לא צריכה גבר בשביל זה

האמת שאני מבינה בזה יותר מרוב הגברים (מהנדסת...) רוב הגברים שאני מכירה בכלל לא יודעים לתכנת וידאו ולכן חשבתי שבפורום הזה שרובו נשים אקבל עזרה...

חשבתי שקשה לך לכתוב בעברית....

כתבת פעם בסקר, שאת כותבת אנגלית ויודעת שלא כולם מבינים, וזה לא מעניין אותך כי אם יש מישהו שלא מבין אז מראש אין לך מה לחפש איתו... אמרת שזה סוג של סינון.... כמדומני. אז את כן יכולה לכתוב בעברית, זה פשוט בשביל הסינון?

טוב

עכשיו את סתם מקשקשת :) או שאנחנו חיות בעולמות מקבילים עם מציאות שונה.. בעולם שאני מכירה, יוצא, שלגברים יש חוש טכני לדברים האלו יותר מאשר לנשים.. לא שלנשים אין את היכולת, אבל זה בדרך כלל לא מעניין אותם...

passioneta

New member
I was just joking

I am good with these things, and it always amazes me that men are so surprised when I hold a screwdriver or fix things by myself...

אה...

פספסתי את ההומור.. כיף לך שאת טובה אני גרועה מתקשה עם ההפתעות של ביצי קינדר אפילו

למעלה