מה לעשות שאני זוכרת פרטים שולים ולא חשובים
L Liquid Dreams New member 25/3/07 #39 כלה../images/Emo6.gif מתמצאת בכינויים שלי יותר ממני אודה מאוד לכולם אם לא תכתבו "מאיה", אני פשוט לא מבינה שמדברים עליי כשאומרים ליקוויד או חלומות נוזליים, ברור הרי שזו אני ומאיות יכולות להיות חמישים
כלה../images/Emo6.gif מתמצאת בכינויים שלי יותר ממני אודה מאוד לכולם אם לא תכתבו "מאיה", אני פשוט לא מבינה שמדברים עליי כשאומרים ליקוויד או חלומות נוזליים, ברור הרי שזו אני ומאיות יכולות להיות חמישים
כ כלה להשגה New member 25/3/07 #36 זו רק דיעה שלי הרי כמו שתמר אמרה פוגשים את חברי הפורום בהופעות שלא לדבר על שזו בעיה כי כולם פה מתפרשים על רחבי הארץ אם בצפון ואם במרכז והרי ידוע שלא יהיה מפגש עם קרן פלס וחברי פורום כי בשביל זה יש את אחרי ההופעות אבל אם יצא לפועל - שיהיה בהצלחה
זו רק דיעה שלי הרי כמו שתמר אמרה פוגשים את חברי הפורום בהופעות שלא לדבר על שזו בעיה כי כולם פה מתפרשים על רחבי הארץ אם בצפון ואם במרכז והרי ידוע שלא יהיה מפגש עם קרן פלס וחברי פורום כי בשביל זה יש את אחרי ההופעות אבל אם יצא לפועל - שיהיה בהצלחה
S shir828 New member 26/3/07 #49 נכון. זה קצר../images/Emo3.gif אבל בכל מיק...../images/Emo42.gif תתגעגעו;; לא? אה..
נ נעה 124 New member 26/3/07 #50 גמאני נוסעת למחנה פסח... ממחר (יום שלישי) עד שבת בערב.... אליי תספיקו להתגעגע המחנה שלי ארוך
I I מ י ר ב I New member 26/3/07 #51 כל הפורום נוסע למחנה... אני אשאר לבד כאן בסוף.חחחח תהנו,תעדו חיים ותשמרו על עצמכם!!!
O OpenYourEyes New member 26/3/07 #55 יש גם אותי ../images/Emo3.gif שום מחנה פסח בשבילי מקסימום בית קפה בת"א
כ כלה להשגה New member 26/3/07 #57 אני גם כאן../images/Emo9.gif עובדת אני בסוף נעשה מחנה משל עצמנו רק שתינו
S shir828 New member 26/3/07 #69 בסוף ביטלתי../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif אין לי חשק..
מ מתה על קובנה New member 27/3/07 #77 גם אני הייתי צריכה ללכת למסע פסח../images/Emo6.gif אבל לא היו לי עצבים חחחחחח אז לא שילמתי לא נורא נחמד לי כאן לשאוב אבק ו ו ו להרוס ת'גב
גם אני הייתי צריכה ללכת למסע פסח../images/Emo6.gif אבל לא היו לי עצבים חחחחחח אז לא שילמתי לא נורא נחמד לי כאן לשאוב אבק ו ו ו להרוס ת'גב