../images/Emo24.gifמירי מסיקה בהופעה../images/Emo106.gif
הייתי ביום חמישי בהופעה של מירי מסיקה בבאר שבע והיה ממש מרגש... אז הנה כמה קטעים מההופעה: הייתי כבר בכמה הופעות של מירי ובגלל שזה בהרצה אז השירים קצת משתנים, אבל היה משהו מיוחד בהופעה הזאת... והקהל היה חם ואוהב מעבר למה שראיתי עד עכשיו בהופעות שלה. ישבתי בשורה ראשונה וב"שירה" מירי התחילה לבכות, לקראת סוף השיר, אבל ממש ראיתי את הדמעות שלה והיא לא הצליחה לשיר את טיפה טיפה שבא אחרי זה ונתנה לקהל לשיר בית ופזמון ראשונים, היא פשוט נחנקה, זה היה ממש מרגש. חוץ מזה היה קטע מצחיק שפתאום מירי קולטת אותי בקהל ועושה לי שלום
וזה לא היה שלום קצר כזה, אלא די ארוך וזה היה ממש מצחיק, חברה שלי שישבה איתי בהופעה, הסתכלה עליי בשוק... הורסת אותי המירי הזאת. חוזר בחזרה אין לי מה להגיד, כל הופעה אני בוכה בשיר הזה.. לא מצליחה לעצור את הדמעות. היה הדרן שני שזה תמיד שיר תקווה, אבל הפעם הקהל לא נתן לה ללכת גם אחרי זה והיא שרה את אם זאת האהבה שלך שמשום מה כבר לא נמצא בהופעה... והייתי בטוחה שהחזירו את זה כי בחזרות מירי כן שרה את זה.. בקיצור, זה היה בהדרך השני או שלישי, איך שתרצו לקרוא לזה וגם אז לא ממש נתנו לה ללכת אבל היא הלכה בסוף.. לא לפני שכל מי שרצה נכנס לחתימות ותמונות... הפעם לא עשו בעיות...חחח היו עוד הרבה דברים, אבל אני בטוחה שירשמו ורשמו עליהם בפורום שלה.. אני פה... יום טוב