The Princess Bride

Athaclena

New member
אם זה מפריע לך שיצאת בחורה...

(לא שלהיות בחורה זה כזה גרוע, מנסיון אישי) תנסה את השאלון הזה, של כישור הזמן. אמנם צריך להכיר את עולם כישור הזמן כדי להבין במה מדובר, אבל נו מילא. שמה שואלים אם אכפת לך שישוו אותך למין השני, וגם אפשר למצוא בן-זוג. יצאתי loial, וכשביקשתי רק בחורות אז birgitte goldenbow או איך שקוראים לה.

Athaclena

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה לא בדיוק סירוס...

זה יותר גרוע! ouch, לוגאיין. איך עשית את זה? האמת שהוא לא כל כך בולט בסדרה, סתם אחד עם אגו גדול מדי. לא? אז אני יצאתי יותר חייזרית ממך, הא? חי חי חי...

לוגאיין מתחיל יותר לבלוט בספרים

8 - 9 - 10... ואל תשכחי שמין ניבאה לו תהילה
וחוץ מזה בטח שאני אקבל את לוגאיין - אני אגוצנטרי ואגומניאק וזה לא חדש
ויחסית לחייזר לויאל הוא מלך העולם

Athaclena

New member
לויאל הוא מלך העולם בכל מקרה ../images/Emo47.gif

זהו, את 10 לא קראתי. הוא מתחיל לחזור לעצמו, מנסה להשתלט על האשמאן וכאלה, אבל הוא לא מראה כלום מהאישיות שלו. רק שיש לו אגו ושהוא רוצה לשלוט הכולם ולהפטר מראנד. אם כבר לומדים מהאישיות שלו יותר כשהוא היה מסורס (STILLED), אז הוא דיבר והיו לו חולשות רגילות. מה, מאט לא מספיק אגואיסט בשבילך? אני עדיין בשוק ממה שהוא עשה לנסיכת הירחים הזאתי. רוצה לקחת אותה איתו, מילא. אבל למה להגיד לה שהם יתחתנו? לא מתאים לו, ואני לא הייתי עושה את זה.

אני אנאקין סקייווקר (אבל לא דארת'

ויידר משום מה(?)) טוב, האמת היא שאני מאוד הזדהיתי עם הדמות של אנאקין - הבדידות, הרגשנות, ההתנגשות בין חובה ואהבה, יכולת הלחימה עם החרב-אור וגם עצם זה שאפילו When controled by the darth side (זו לא טעות) הוא עדיין לא יכול היה להרוג את בנו... אגב... פתאום קלטתי למה אני אנאקין אבל לא דארת' ויידר... כשלוק מסגיר את עצמו לידיו של ויידר בReturn of the Jedi, הוא מנסה לשכנע את ויידר לעזוב את הצד האפל(
) ו-ויידר עונה לו ש"Soon you would have a new master"... ואז לוק אומר לו, "Obi Wan was right then. My father is dead"....

אני DATA מסטאר-טרק...

Data A controlled personality with a vast range of skills and behavior, you are often intrigued by the people and places surrounding you. In the strictest sense, I did not win -- I busted him up. Data is a character in the Star Trek universe. A biography is at STARTREK.COM. אחרי שינוי תשובה אחת, אז יצאתי וואטו, הסחור ממלחמת הנשמות, שזה יותר אני...
.

What do you think you're some kind

of Jedi, waving yer hand around like this? I'm a torydarian! Mind tricks don't work on me. only money hehe​

Athaclena

New member
DATA חמווווד... וואטו לא.

תמיד היתה לי בעיה עם ST, כולם היו חמודים. רשימה מלאה ספוק, דאטה, ג'ורדי, פיקארד, אודו, גול דוקאט, ואובריאן. גם קווארק ובאשיר די חמודים, והבן של סיסקו. את וויאג'ר בקושי ראיתי אבל הדוקטור וטובוק (הוולקן) עשו עליי רושם טוב. ובאנטרפרייז היה את טריפ, וקפטן ארצ'ר, והרופא כמובן (שכחתי את שמו)! בסדרות אחרות אף פעם לא היו כמויות כאלה של אנשים חמודים.

Athaclena

New member
זה ההוא עם 6 אצבעות?

מה יודעים עליו חוץ מזה שהוא הרג את אבא של איניגו מונטויה? הוא לא ממש אישיות מפותחת למיטב זיכרוני. כמובן שגם YELLIN לא, ולי יצא YELLIN. אין לי מושג למה

Athaclena

New member
למי יש כח להחליף שפות כל שניה?

שימוש בSHIFT הוא הרבה יותר מהיר... אם היינו כותבים באנגלית ולא רק על אנגלית לא הייתי צועקת. וכמובן שאני לא צועקת עכשיו. SO THERE... <אייקון חורצת לשון> וYELLIN לא צועק, זה רק השם שלו נשמע ככה

טרודי

New member
יודעים עליו הרבה

הוא סאדיסט פחדן. הוא נהנה לענות את ווסטלי, למשל, בעוד שהנסיך המפרדינק עזב את המערה בגועל/פחד. הוא מסביר לווסטלי שהוא עורך מחקר רב-שנים לגבי הכאב... הוא ברח מאיניגו, במקום לעמוד ולהילחם כמו גבר. ובסוף בכה והתחנן. על Yellin יודעים פחות זה נכון, אבל בגדול הוא cowardly lackey. הוא עושה מה שהנסיך אומר לו, מתרברב בתפקידו החשוב, וברגע האמת נכנע ללא קרב. לא שאני חלילה אומרת שמישהו מכם מתאים לתיאורים האלה, אבל אלה האבטיפוסים של הדמויות.

Athaclena

New member
שכחתי שרוגן עינה את ווסטלי...

גם אני צריכה לעשות צפייה חוזרת. as you wish! אני לא זוכרת אם הם אותו דבר בספר, הספקתי כבר לשכוח אותו לגמרי...

למעלה