The Princess Bride

טרודי

New member
../images/Emo32.gif The Princess Bride

Which character are you? (I'm Miracle Max. Don't rush me, sonny. You rush a miracle man, you get lousy miracles.)​

ענק ../images/Emo6.gif

Rogue discovered to be................ ................... ........................ .................. ........... ....... ... Fezzik, the giant (My way's not very sportsmanlike)​

Athaclena

New member
אני YELLIN

שזה אומר, דמות ממש לא חשובה...
ד"א, יש פה עוד כאלה - מי מדמויות אמבר אתה לדוגמא

I am Corwin !!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Pragmatic and determined, Romantic Poet, Skilled Warrior Warrior, general, poet and song writer. How can we truly describe this man of "Green eyes, black hair, dressed in black and silver," wearing a silver rose as his symbol and the famous sword Grayswandir? He fathered Merlin and drew his own version of the Pattern when he thought the original was destroyed. At the end of The Courts of Chaos by Roger Zelazny, Corwin says of himself, "And what about the man dress in black and silver with a silver rose upon him? He would like to think that he has learned something of trust, that he has washed his eyes in some clear spring, that he has polished an ideal or two. Never mind. He may still be only a smart-mouth meddler, skilled mainly in the minor art of survival, blind as ever the dungeons knew him to a finer shade of irony. Never mind, let it go, let it be. I may never be pleased with him." מתאים לי, קורווין היה תמיד הפייבוריט שלי מהמשפחה

Athaclena

New member
זה לא פייר, יצאתי פלורימל.

והיא wet blanket כזאת... קורווין אמור להיות הפייבוריט, הוא הכי אנושי והכי "נורמלי" מכולם. הוא ובנדיקט הם הכי שווים. אבל יש להביא בחשבון שאתה לא מכיר את כולם כמו שצריך אלא דרך העיניים של קורווין...

Athaclena

New member
לא קראת את אמבר?

טוב, מדובר במשפחה גדולה שכולם נבלות בעיקרון. הם נסיכים ומנסים להרוג אחד את השני ורובם די מגעילים. בנדיקט הוא (יחסית, הכל יחסי) הוגן, מקובל על כולם, נחמד ושקט. הוא טוב וחכם. בקיצור, יצאת טוב. האמת שגם BUTTERCUP נחמדה וכל זה...

בנדיקט, בכור האחים הנסיכים

לפחות הבכור בין אלה שחיים... הסיר מזמן את מועמדותו לירושת הכס... אדם הגון והוגן, מסוגר מעט, מתבודד, כנה... בנדיקט הצהיר יותר מפעם אחת שהוא לא מתעניין במי שיושב על הכס באמבר אלא רוצה רק בטובתה של אמבר.... ובניגוד לכל אחד מבין האחים האחרים (פרט לג'רארד, ילד טוב ירושליים שכמותו) הוא באמת מתכוון בדיוק לזה... בנדיקט הוא אדון אומנות החרב - כל מהלך, מכה, שיסוף והגנה שאי פעם הומצאו נמצאים בתוך מוחו ועקב כך אין לו יריב בקרב חרבות... מסוגל להילחם עם כל סוג חרב ובכל אחת מהידיים... בנוסף אמן האסטרטגיה והטקטיקה - לפי הSourcebook of Amber, הקרב המכריע בין צבאו לבין צבא הHellmaidens שתקף את אבאלון נמשך שלושה ימים רצופים כאשר הHellmaidens נהנות מיתרון מספרי של 4 ל1... רק יכולותיו הטקטיות של הגנרל-הפרוטקטור בנדיקט הציל את הצבא מתבוסה בטוחה... כמה ציטוטים בקשר אליו: ראנדום (בSign of the Unicorn שהוא השלישי בסדרה) - "Benedict wouldn't have missed the eye and by then would have an eye in each pocket and play football with the head while composing a footnote for Clausevitz) קורווין (בGuns of Avalon השני בסדרה) - "מצאתי את עצמי תוהה עם איזו חרב יבוא בנדיקט. ארוכה? מעוקלת? הוא היה טוב עם כולן. אדם אחר היה אולי נפגע מאובדן זרועו הימנית אך לא בנדיקט. הוא היה טוב באותה מידה בשתי ידיו. יראתי את בנדיקט". ג'וליאן (Sign of Chaos אני חושב אבל לא בטוח) - "I saw Benedict stab the bastard myself. Usually that means sure death. Must have been lucky" מרלין (שני עמודים או משהו כזה אחרי זה) - "Uncle, why shouldn't we just let Benedict take them? His pet regiment would tear them apart" ג'וליאן בתגובה - "I know but the queen does not seem to be interested in bloodshed" כל הציטוטים הם מהזיכרון כך שהם לא אמורים להיות Picture perfect.... תקרא, תקרא את אמבר... אתה לא תתאכזב

Athaclena

New member
אני שמחה לראות שלא טעיתי יותר מדי

אבל גם קורווין רוצה פחות או יותר בטובת אמבר. ובטובתו גם, זה ברור. ולך תדע אם אריק היה כזה גרוע. הרי הבעיה העיקרית איתו היא פשוט שהוא שונא את קורווין, וההיפך.

אריק לגמרי לא היה רע

שימי לב שאין אפילו עובדה אובייקטיבית אחת שתתמוך בכך שאריק היה גרוע ויש יותר מאחת שתומכת בטענה שהכל עניין סובייקטיבי של קורווין: 1 - שונא את קורווין או לא - את קללת הדם שלו הוא הטיל על אויביה של אמבר 2 - ג'וליאן בNine princes - החיילים מצייתים לאריק ולא לבלייז - החיילים הרי הם אמבריטים לכל דבר שרוצים בשליט הטוב ביותר 3 - ג'רארד ובנדיקט - שני המגינים המובהקים היחידים של אמבר (אמבר חשובה יותר ממני) - קיבלו אותו כRegent (ג'רארד ב9 Princes, בנדיקט בGuns of Avalon) וג'רארד הגדיל וקיבל אותו כמלך בGuns 4 - כשנראה שאמבר בסכנה אמיתית (באמצע של Guns פחות או יותר) אריק מציע לקורווין "הפסקת אש" עד שהאיום יחוסל ומציע אף שקורווין יגיע לאמבר ויהנה מהגנתו... או לחילופין מבקש מקורווין "To delay his attack" (בדיוק במילים האלה) עד שהאיום יחוסל... מכל זה אני נוטה להסכים עם הטענה שאריק לא היה כלל מלך גרוע אלא בעיני קורווין... בנוסף, כשקורווין מדבר עם אוברון ב"The courts of Chaos" על המלוכה הוא אומר במפורש, "I only wanted the throne because Eric had it... Hell, he'd probably made for a better king than I"....

אחרי ששיניתי כמה תשובות...

1.73 מטר זה גובה נמוך או ממצוע? ואלוהים יודע אם השיער שלי חום או שחור... מה זה i'm the apple of his eye??? ומה אם יש 2 תשובות מתאימות? בכל מקרה, לאחר ששיניתי מספר תשובות(4), בגובה ממוצע יצאתי Oberon, שע"פ התיאור גם לא הכי מתאים לי...אני לא בדיוק Persuasive manipulator...ואילו בגובה נמוך יצאתי Delwin שזה כבר נשמע יותר בכיוון
. עכשיו רק נשאר שתתארו לי אותו(דלווין).

אוברון - המלך הרחוק והערמומי

שהיה אב גרוע לנסיכים של אמבר ומלך לגמרי לא רע לאמבר (וגם היה רב שגל ממדרגה ראשונה) דלווין ותאומתו סאנד הם שני ילדיו החוקיים הצעירים ביותר של אוברון... לא הרבה ידוע עליהם - נסיך ונסיכה במקום שבו יש כבר הרבה מאלה ומאלה הם לא בדיוק בפוזיציה נוחה... הם עזבו את אמבר ונשבעו לעולם לא ליצור קשר עם אמבר... על פי עדות בנו, הנסיך בראנד ניסה ליצור איתם קשר ולהעביר אותם לצידו אך הם סירבו ונשארו נאמנים לשבועתם... כנ"ל קרה גם עם בנו... וזה בערך כל המידע שיש עליהם
הם לא מופיעים בגופם בסדרה אפילו פעם אחת ורק מוזכרים כאן ושם...

Athaclena

New member
הייתי אומרת ממוצע דווקא.

לא נמוך. אני מכירה יותר נמוכים (כולל אני, אבל אני בת). אתה לא יודע מה צבע השיער שלך? delwin... נראה לי שהוא זה שצייר את הקלפים, נכון רוג? אני לא בטוחה. אם זה הוא אז הוא נמוך מאוד (גמד נראה לי) וגאון מטורף ואני לא זוכרת יותר מזה.

דוורקין (נא לא להתבלבל, יקירתי)

דוורקין הגמד המטורף והגאון היה זה שצייר את הטראמפים וגם יצר את הדגם (The great Pattren of Amber) בעזרת יהלום הדין (שכחתי איך תרגמו לעברית את Jewel Of Judgement) שהיה, אל פי טענה אחת, עינו של הנחש של הכאוס... דוורקין הוא גם אביו של אוברון המלך הגדול ועל פי מה שסיפר לקורווין בSign of the Unicorn האימא של אוברון זה החד-קרן (אל תשאלו אותי איך
) ו173 זה מעט נמוך מהממוצע (היום הממוצע עומד על 180 אם זכרוני לא מטעה אותי)...

Athaclena

New member
אז זה נמוך? נו, אני לא יכולה לשפוט

ומה הממוצע לבנות? אני רוצה לדעת...

בכל מקרה, KOD, אתה חייב לדעת

שאם טולקין היה זה שמשח את הפנטזיה בשמן (למרבה הצער הוא היה הראשון
) הרי שרוג'ר זילאזני היה זה ששם את כתר המלוכה על ראשה... סדרת אמבר: סדרת קורווין(הסדרה הראשונה) Nine Princes in Amber Guns of Avalon Sign of the Unicorn The hand of Oberon The Courts of Chaos סדרת מרלין(הסדרה השניה) Trumps of Doom Blood of Amber Sign of Chaos Knight of Shadows Prince of Chaos ויש את כל העשרה בכרך אחד - The Great Book of Amber שניתן להשיג אותו בסטימצקי ותאמין לי - הוא שווה כל אגורה

שובה של מפלצת ההודעות ../images/Emo4.gif

הרגע קיבלתי הודעה שKOD הגיב להודעה שלמעלה והנה אין הודעה ואין נעליים

למעלה