The Princess Bride

אכן הגבתי, וההודעה נשלחה בהצלחה

רק שהיא לא הופיעה
. בכל מקרה, כפי שאתה רואה שלחתי עוד פעם, והפעם הכל בסיידר.

זה לא הפנטזיה אשמה

זה שהכומר היה שיכור, נפוח מחשיבות, אנס ילדים בחדר הוידוי וגם גנב מקופת הצדקה לא עושה את הנמשחת אשמה במשהו

דיון פילוסופי אם כן

אז אם כן המקרה, האין זה הופך את המשיחה לטמאה, דבר אשר מבטל אותה ולמעשה נוצר מצב שהנמשחת לא באמת נשמחה כיאה וכיאות? תחשוב על זה
.

דיון פילוסופי אם כן

אז אם כן המקרה, האין זה הופך את המשיחה לטמאה, דבר אשר מבטל אותה ולמעשה נוצר מצב שהנמשחת לא באמת נשמחה כיאה וכיאות? תחשוב על זה
.

../images/Emo12.gif ווסלי זה הגיבור של הסרט ../images/Emo4.gif

לא לדעת את זה זה כמעט חור בהשכלה

Suiren

New member
אני! ^____^ בפורים, לפני שנתיים.

ככה גם הייתה לי האפשרות לדקלם את כל הסר בלי שאנשים יצרחו עלי. לא שזה מפריע, אבל עדיין, היה כייייייף! (ואפילו שלפתי חרב באיום על אנשים שחשבו שאני זורו!)

ה../images/Emo32.gif מת מצחוק - סטיבן קינג תומך

בפורום שלנו? כנראה שכן! אתמול סיימתי לקרוא (פעם שלישית ומצמררת) את IT של קינג והנה אני פתאום קולט נהג מונית נחמד שמסיע את אחד מגיבורי הסיפור ומדבר בשפה גסה... ואחרי כל קללה הוא מוסיף, "Excuse my french if you're a holy man".... זה לא פ**קינג נחמד? סלחו לי על הצרפתית אם אתם אנשים קדושים...

גם אני Yellin, אבל במציאות

זאת אומרת, זה שם המשפחה שלי (מי זה היה בסרט? לא זכרתי שהיתה דמות כזאת). אבל בבוחן יצאתי Vizzini. גם אותו אני חוששת שאינני זוכרת. עבר זמן מאז שצפיתי בסרט לאחרונה.

טרודי

New member
yellin הוא דמות משנית בסרט

מפקד משמר הארמון, אולי? בכל אופן, בתמונה שלו כתוב "Oh, this gate key" או משהו כזה, כי התפקיד שלו מתמצה בכך שקודם הוא מרגיע את הנסיך שיש רק מפתח אחד לארמון, שנמצא אצלו - ואח"כ וגיבורינו מפחידים אותו כל-כך שהוא מוסר אותו לידיהם. כבר עדיף להיות Vizzini, לדעתי. הוא הגמד המרושע. חכם מאוד וחושב את עצמו לעוד יותר חכם, בעל בטחון עצמי רב מדי, שבסוף היה בעוכריו. Inconceivable! ואם את לא זוכרת אותו, באמת הגיע הזמן לצפות בסרט שוב...

Athaclena

New member
ועוד שאלון: איזו דמות אתה?

מד"ב או פנטזיה (דמויות מLOTR, ST, SW, B5, HP ועוד) אני יצאתי גנדלף... אני תוהה מה צריך לעשות כדי להיות לגולאס

למעלה