offעוגיפלצתנמשך

cuck

New member
לראות את אשתי עם אחר ....

שלום לכולם אני יודע שזה נושא שדובר ועוד ידובר... אנחנו מפנטזים ועוד לא מימשנו, מה הדרך הטובה למימוש? האם אולי דרך עקיפה? עוד דבר, מישהו מכיר את האתר www.cuckold.co.il או יודע מתי הוא אמור להפתח רשמית ? שבת שלום

bugbuster

New member
../images/Emo50.gif

הוצאת ספר היא בהחלט סיבה לאיחולים. היא בהחלט סיבה להשארת ההודעה כראשית ולא בשרשור האוףף, (תועבר לאוףף מחר בבוקר.) סיבה כבר אמרתי ותקווה לעוד שילכו בדרך הזו.

newKiticat

New member
אני תקועה

וזה מתסכל. כי אחרי הקטע של "לרדת לך" אני נואשת בקשר לקטע המקביל שלו ("לרדת לי")- וזה לא הולך, לא זז... עזרה? איך משתחררים מהכבלים המאיימים של אי נוחות ובושה?

dokishot

New member
השאלה למה צריך בכלל?

אם הבנתי נכון את לא מרגישה נוח לקבל ממנו ירידה ? אז..למה בכוח? אולי פשוט להנות מאלף דברים אחרים? למה זה בסדר לוותר למשל על אנאלי או הצלפות או כל דבר אחר, אבל זה חובה? או שלא הבנתי אותך?

newKiticat

New member
כי אני רוצה

ולפחות עד שאנסה- אני לא יכולה להגיד שאני לא אהנה. מה שעוצר זה האי נוחות של הפעם הראשונה.

dokishot

New member
אם את רוצה....את חייבת לנסות

בתור גבר שמאד אוהב לענג ככה אשה אני יכל לומר כמה דברים שמשפיעים על ה"צד הגברי" בתהליך... הכוונה היא לריח, טעם, תחושה והעונג הגבר חווה בירידה לבת הזוג. אני לא בטוח עד כמה הפורום הוא המקום לפרט בנושא, אם בא לך כתבי לי הודעה ואשמח לענות.

רפואה שלמה למודה

מודה ועוזבת שברה את היד ואני מאחל לה (שוב) החלמהמהירה אוהב אותך מדהימה אחת בועז

ran77th

New member
החלמה מהירה.

יותר מידי ספורים מחרמנים בפורום? (מצטער על הציניות...ההחלמה היא מכל הלב).

למעלה