לאחד המיוחד הזה
שידע להפעיל את הנקודה שלי בשלט רחוק ולהביא אותי ל-3 אורגזמות רצופות..... אתה מלך. ______________________ מאהב וירטואלי דפיקה בדלת. אני מרימה את הראש ונרגשת כולי. לוקחת נשימה ארוכה, מוציאה אויר. מיישרת את הגוף, מרימה את החזה, ומסתכלת קדימה. אני פותחת את הדלת. ומסתכלת. זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך. נכון שאתה כבר מזמן יודע איך אני נראתי, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך. גבוה, בערך 1.80, שיער שחור משוך לאחור, עינים חומות. זקוף, מיישר מבט ישר אלי. אני מטה את הראש כלפיי מטה, מסתכלת עליך מבעד החריץ שבין המשקפיים לגבות שלי, ומחייכת בזוית הפה. אתה מחזיר חיוך. "What’s Up?". אתה אומר במבטא סקסי. "הכל טוב. אתה רוצה להכנס?" אני שואלת ואתה נכנס. אני מכירה אותך כבר כמה חודשים. אבל מעולם לא ראיתי אותך. ראית אותי. את כולי כולי. ראית אותי מאוננת לך במצלמת האינטרנט. דיברת איתי בטלפון ואני למדתי להכיר רק את קולך. ולפי הקול ידעתי שאתה מחרמן אותי. אתה צועד פנימה, עובר על פניי, בעוד שאני סוקרת את הגוף שלך. פנורמי. ואני רואה את הבליטה בקדמת הג'ינס, ואת הישבן ההדוק. ומחייכת. אני סוגרת מאחוריך את הדלת. נכנסת אחריו. אתה מסתכל מסביב. "נחמד". "תודה". אני מציעה לך כוס קפה, ואתה מסכים. מתיישב על הספה. אני מכינה כוס קפה בשבילך, כלום בשבילי. מתיישבת על הספה לצידך. אתה לוקח לגימה אחת מהכוס, ומניח אותו על שולחן הקפה. "מה את אומרת שנעבור לחדר?". אני מחייכת, תופסת לך ביד, ומובילה אותך כמה מטרים לתוך הבית. אני מסתובבת, מסתכלת אליך, מזקירה כלפייך את החזה שלי. מחייכת. אתה ניגש אלי, מעביר את היד לאורך הגוף. אבל לא נוגע. מעביר את היד השניה לאורך הפנים שלי, מעביר לאורך הגוף, נוגע, מלטף, מעביר את היד מאחורי הגב. מצמיד אותי אליך. מתקרב עם השפתיים, אני מרימה את המבט, מדגישה את הצוואר הארוך שלי. אתה מתקרב ונוגע עם השפתיים שלך. נשיקה אחת קטנה. אני עוצמת עיניים. אתה מעביר עוד נשיקה קטנה יותר למטה. אחת מאחורי האוזן, אחת במורד הצוואר, בחיבור עם הסנטר, ועוד אחת בבסיס הצוואר. אתה מחזיק אותי חזק מאחורה, הזרוע נשארת לופתת אותי מאחורה. והיד השנייה, מטיילת לה, נצמדת מצידי הגוף שלי. מצמידה את השד הימני שלי כלפיי מעלה. מעביר את היד השנייה, ומצמיד את השד השמאלי שלי יחד עם הימני. מעביר את השפתיים במחשוף, נושף קלות. שערות ידי עומדות. מזדקרות. אני מניחה את הידים שלי על הראש שלך. אתה מכופף אותי קצת. דוחף לא דוחף. אני נשענת אחורה, מתיישבת על המיטה. אתה מניח את הידיים על פנים הירכיים, מרים את החצאית שלי לכיוון מעלה, מרים מעל הראש ומוריד אותה. מולך נגלה הכוס החשוף שלי. שביל קצר של שיער. "אני שמח לראות שהקשבת לי." "בטח. אני עושה כל מה שאתה אומר לי. אמרת לי בלי תחתונים... אז בלי תחתונים...." וחייכתי. אתה מעביר את האצבע הארוכה שלך בפתח, אבל לא מכניס. לא נוגע. ואז מכניס קצת, בדיוק, נוגע בדגדגן. אני רועדת קצת, נשענת אחורה, על המרפקים. זורקת קצת אחורה את הראש שלי. זורקת את השיער החום הארוך שלי בתנופה אחורה. אני מתקדמת קצת אחורה, נותנת לך לעלות על המיטה, שם את הידיים בצידי הגוף, מניח את הגוף שלך מעלי- ואני יכולה להרגיש את כובד גופף מעלי. אתה נעמד על הברכיים, מעלי, ומוריד את החולצה. אני מתיישרת, מתיישבת, בדיוק בגובה המתאים כדי לחזות בבליטה המרהיבה. תופסת את החגורה, ומסירה את האבזם באיטיות. פותחת אותו ומורידה אותו. פותחת את הכפתורים במכנס, אחד-אחד-אחד... ואז לפני קופץ החוצה הזין שלך. כבר עומד כמו בחצי התורן. "אתה בלי תחתונים גם!" ושום דבר לא יכול להסתיר את ההתלהבות הגועשת שלי. אני מפשילה את המכנס עד לברכיים שלך. ואז אתה יורד מהמיטה, בזריזות, מוריד את המכנס, מוריד את התחתון. בינתיים אני מסלקת את החזייה. מגלה את החזה הזקור שלי. 2 פטמות זקורות. עומדות. בולטות. מתרגשות. אתה עומד ומסתכל עליי, אני נשענת אחורה, שוב, על המרפקים. אתה מניח יד אחת בין הרגליים שלי. ואת היד השנייה בצד ימין שלי. מתקדם קצת. בחזרה אלי. ואז באסרטיביות תופס אותי במותנים, והופך אותי. אני מרימה קצת את הישבן באויר, ואתה נושף ישר לכיוון הכוס שלי. "תפשקי את הרגלים", ואני מפשקת אותם קצת. נותנת לך להכנס. אתה מניח אצבע אחת על הדגדגן, רגיש, נפוח, ומלטף. מכניס, מוציא את האצבע. מתקרב פנימה עם הראש שלך. ומעביר לשון רטובה, ככה, בין השפתיים שלי. מכניס את האצבע השנייה, ומפריד בין השפתיים. אתה מתרומם, נוגע עם הזין שלך בישבן שלי. אבל לא מתקרב יותר מדי, ממשיך להעביר את האצבעות בתוך הכוס שלי. מגלה, מתווה. תנועות סיבוביות. ואז מכניס אחת מהם אלי. ואני נאנחת. מניחה את הראש על הזרועות השלובות שלי, מרימה את הישבן עוד באויר. ומכניס עוד אצבע, ואני עוצמת עיניים. מרחפת. ומוציא קצת, ומכניס. ועם היד השניה מגיע מלפניי, משתפשף בבטן ומעביר אותה בדיוק איפה שהדגדגן. נוגע, מניע. ואז מכניס אצבע שלישית. מכניס, מוציא. והאצבע השנייה, משפשפת, בעדינות. אני חמה. כולי. מרגישה איך הזין שלך מטייל מלחי אחד שלי, ללחי השנייה, משפשף, מת להכנס. "תכניס אותו..." אני אומרת לך. "עדיין לא. אני אגיד לך מתי". וממשיך לשחק איתי. מכניס את האצבע, בעדינות, מוציא. מכניס. מוציא. ואז אתה מרפה מהדגדגן, מוציא את האצבעות, נשען קדימה, שם את הבטן שלך על הגב שלי, מרגיש את כובד משקלך שוב, מתיישרת, ואתה מכניס האצבע לתוך הפה שלי. אני מסתכלת לעברך, מוצצת את האצבע, מתה שתחדור אליי... מסתכלת אליך בכמיהה. "תזיין אותי.". "את רוצה שאני אכניס אותו, הא?" "כן... בבקשה, תכניס אותו". ואתה מחזיק בו, מעביר אותו לאורך הכוס שלי, משפשף, אבל לא נכנס. רק נוגע קצת, בקצה, בקצה הזין... "את רוצה שאני אכניס אותו?" "כן, מאוד". "תתחנני." "תכניס אותו, בבקשה תכניס אותו". ממשיך לגוע עם הקצה, מעביר אותו מלמעלה למטה. "בבקשה תכניס...." ואז באבחה אחת- מכניס אותו. דחיפה אחת. אני פולטת צעקה קטנה. מכניס אותו מאחורה. נצמד, מוציא קצת ונכנס שוב, מוציא קצת ונכנס, כל פעם יותר ויותר עמוק. עד שכולך בפניים. נצמד אלי. ישבן אל ישבן. "ככה את אוהבת את זה, הא?" ואני חמה. רותחת. יכולה להרגיש איך אתה ממלא אותי, נצמד אלי. תופס אותי במותנים. מוציא אותו קצת, ושוב חודר. דופק אותי. מקפיץ אותי. דוחף אותי קלות, עם כל הלימה שלך. מכניס ומוציא לגמרי. הופך אותי על הגב. ואני שוכבת לפניך. פותח את הרגליים קצת, ואז אני מיישרת אותם, מפסקת אותם כשאני אוחזת בקרסולים שלי. אתה רוכן לעברי. מניחה את הרגליים שלי על הכתפיים שלך, ואז אתה נכנס אלי. שוב. חודר, מרעיד אותי. נכנס יוצא. במכות ארוכות, חדות, נכנס ויוצא, מעלה את המהירות. יותר ויותר מהירות, ואני מרגישה את הנקודה הזו, אתה נוגע בה וחומק, נוגע וחומק. גורם לי לאבד את הנשימה. חומק. מכה בי, מניח את הידיים על הבטן, חזק, ודופק. הולם בי. יותר מהר ויותר מהר, ואז אתה מוציא אותו לגמרי, ומכניס במכה. ואני יודעת באותו רגע, שאתה עומד לגמור, ואיך שאתה יוצא ונכנס שוב- אתה מניח אצבע על הדגדגן שלי, וכאילו שנגעת בכפתור הפעלה, אני מרגישה איך במכה הבאה, כל הגוף שלי מאבד שליטה, אני מרפה מהרגליים שלי, מרגישה איך גמרת אצלי בפנים, ומתפרקת... רועדת כולי, ואתה קורס, מתמוטט עלי.