../images/Emo32.gif NIRVANA
בתור אחד שלא מקשיב למוזיקה שהיא לא משנות השישים והשבעים , אני חייב להגיד שאני די מעריך את הלהקה הזו ולא מבין למה יש כאלה שבוחרים לזלזל בה , או כשנכנס מעריץ שלהם לפורום הזה מגרשים אותו בבושת פנים לפרומים אחרים (
טוב נו קצת הגזמתי) ... בכל מקרה , ובתור אחד שלא מעריך אומנים של שנות ה-90 (או ה-80) , אני חושב שבכל זאת הם היו להקה שהחזירו את האנרגיה וההתלהבות לרוק של שנות ה-90 , שירים שמלאים באנרגיה על טבעית שכל אדם יכול להתחבר אליה ברגע של תסכול (וקרה לי שנהניתי מהם ברגעי זעם...) . בקיצור בתור אחד שהכינוי שלו הוא סיקסטיז אני חושב שנירונה היא הלהקה האחרונה שצריך לצחוק עליה משנות ה-90 (מה עם כל להקות הבנים) וצריך לכבד הערצה של אחרים (גם אם הם לשיטתכם ילדים...) ועכשיו אחרי הנאום המשעמם הזה שני דברים מעניינים הקשורים לאגדות הרוק- 1. באוסף החדש של נירונה , בתוך הספרון של הדיסק מספר המתופף איך קורט קוביין היה מקשיב בצורה אינסופית ל WITH THE BEATLES , של ארבעת המופלאים , מתוך הערצה ותמיד אמר שהוא מחפש ליצור את הקסם שיש באלבום הזה. 2. היתה בשנות ה-60 להקה פסיכדלית בשם NIRVANA , (שאני מכיר רק שיר אחד שלהם RAINBOW CHASER מאוסף פסיכדליה שיש לי והוא מאוד מזכיר לי את להקת LOVE , צריך בהזדמנות לנסות אותם ...) , ובשנות ה90 היא תבעה את נירונה המקורית על גניבת השם , בסופו של דבר הם הגיעו לפשרה והתפייסו , ובאלבום חדש שנירונה של שנות ה-60 הוציאו עם כל מיני קטעים נדירים הם גם הקליטו שיר קאבר ל - LITHIUM של נירונה החדשה ...
אז שיהיה סופשבוע נפלא לכולם !
בתור אחד שלא מקשיב למוזיקה שהיא לא משנות השישים והשבעים , אני חייב להגיד שאני די מעריך את הלהקה הזו ולא מבין למה יש כאלה שבוחרים לזלזל בה , או כשנכנס מעריץ שלהם לפורום הזה מגרשים אותו בבושת פנים לפרומים אחרים (