MySpaceIM

U DUN

New member
הרבה מזל למילאן

פנדל שלא היה, גול מנבדל, אבל חסר לנו צמד מבקיעים ברמה ממש גבוהה, כי פודולסקי אכזבה ענקית ומאקאיי מבקיע בהפסקות. בושה שהקשישים של מילאן נצחו את המשחק, שום טקטיקות כלום, שתי בעיטות, שני גולים. חבל כזאת הזדמנות לעבור קבוצה בכלל לא קשה, בושה.

kraz11

New member
סה"כ

הגיע למילאן לעלות. על הפנדל שלא היה היה אחד שהיה צריך להשרק ועל הגול הגול של ג'ילרדינו היה צריך להחשב אבל הנבדל הזה( שהיה די קטן ואז אם יש ספק לקוון הוא הולך עם ההתקפה) לא משנה את העובדה שמילאן פתחה את ההגנה של באיירן בלי בעיה פעם אחרי פעם ובאיירן הצליחה לסכן בעיקר מרחוק ומבעיטות חופשיות . באיירן עקצה פעמיים במילאנו כשמילאן היו יותר טובים שרוב המשחק אבל בגרמניה ראינו למי יש יותר איכות ועוד עם חלוץ גמור כמו אינזאגי וקאקא במשחק לא משהו ( ועדיין בישול ומבצע המשחק)

Psycho BuZZ

New member
כולם זוכרים פנדל שלא היה

אבל אף אחד לא זוכר פנדל שנפסל? בסופו של דבר, מילאן עברה בצדק, בעונה הכי גרועה שלה במילניום הזה היא יותר טובה מבאיירן. מתאים לנו ללכת עד הסוף בעונת מעבר, לקלקל לאינטר את את השמחה מאליפות חסרת מתחרים. מה שבטוח, בקיץ מילאן תהפוך לקבוצה הכי מאיימת באירופה. אני מנבא הרבה הפתעות בשוק ההעברות.

Psycho BuZZ

New member
אה, שכחתי להגיד מילה טובה

על השיפוט חסר השגיאות של גונזאלס. בתחילת השבוע כשנודע שהוא יהיה השופט כל האוהדים של מילאן (כולל אותי) אמרו לעצמם שעכשיו באמת אין לנו סיכוי. הוא זה שדפק אותנו בגמר 2005 כשלא שרק לנבדל ברור בשער השני של ליברפול, למרות שהקוון שלו הניף דגל.

מה רע במייספייס ?!

זה הרבה יותר נוח מלפתוח אתר ולא חסר מקום לאכסן או משהו כזה , ממש טיפ טיפה יותר מוגבל מאתר אבל בקטנה , אני חושב שאם כבר מנסים לחסוך בבלוגים אז פשוט ללכת על הבלוג בישראלי הכי גדול ועל הבינלאומי הכי גדול ולסגור עניין. בקשר לתוכנות כמו מסנג'ר icq וכאלה אני חושב שהן ממש בזבוז זמן אבל אם כבר יש לכם אחת שתיםם או 5 כאלה אז שוב עדיף לקחת את הנפוץ ביותר או את זו שהתחברתם אליה ביותר ולא צריך שיהיו לכם כמה כאלה... למשל ICQ זאת תוכנה מיותרת לפי דעתי כי שום דבר לא טוב בה , שום פונקציה לא עובד כמו שצריך ובקושי אפשר לראות את התמונה של זה שאתה מדבר איתו .. מישהו פה דיבר על סולסיק חחחחח אני מת על התוכנה הזאת היא כזאת אולד סקול מולטיפונקציונל !!!! אני אומר עזבו את הכל ותצאו מהבית...

למעלה