MySpaceIM

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo32.gifMySpaceIM

יש כבר למישהו? אם כן, שרשרו את היוז תתקינו, זה בנוי כמו מסנג'ר, רק שאפשר לקבל התראות כשמקבלים הודעות ותגובות חדשות במייספייס וכו'. מאוד נוח. www.myspace.com/myspaceim

TakTik

New member
דיייי!!!!

נמאס נמאס נמאס נמאס סקייפ, ICQ, מסנג'ר,אסאמאס,פלאפון,3 מיילים,הודעות אישיות בתפוז,מייספייס,פייסבוק,מקושרים ואלוהים יודע מה!!! לא רוצה להיות זמין יותר!!!
דברו איתי....

volatile

New member
אין על מירק

אבל בעיקר כי זה נותן הזדמנות לקהילה להיווצר ולא רק שיחות אחד על אחד או שיחות ועידה מאולצות כאלה. #היפ - היו זמנים. #972 - היו זמנים מזמן.

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo86.gifגראנדה מילאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מילאן VS מנצ'סטר וואו... זה משחק לגמר.

kraz11

New member
שום אינזאגי

2 הברקות של סיידורף ומשחק הגנה ענק בעיקר של נסטה אבל גם של כל השאר ואם קאקא היה כובש אחרי הסיבוב שהוא עשה זה היה חייב להיות באותה הרמה של הגולים של רומאריו אחרי הסיבוב המפורסם שלו...קיצר משערי העונה יאללה מילאן שתוריד את האף של האנגליות

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo45.gif

כל השחקנים כמו דידה, סיידורף ואינזאגי שמעלים בעיקר את הפיוז עשו את המשחק. נסטה שוב היה השחקן הכי טוב על המגרש, כמו במשחק הראשון. קאקא צריך לחזור לעצמו, הוא מחולל פלאים.

hcsneB

New member
שום אינזגי?

רק השחקן האיטלקי הכי מגעיל ומעצבן שיש יכול להבקיע את השער אולי המכריע ביותר מבחינת מילאן העונה, מעמדת נבדל בטח ובטח שאינזגי

Psycho BuZZ

New member
מגיע לאינזאגי קרדיט

למרות שהוא היה חצי מטר מקו אחד עם הבלמים, לחלוץ צריכה להיות תנועה שיכולה גם להטעות את הקוון, וזה בדיוק מה שהוא עשה. אני לא חושב שהוא היה כל כך מכריע, כי לפי איך שבאיירן נראתה היינו יכולים לסחוב את ה-1-0 עד הסוף (עם הרבה לחץ, כמובן). המשחק הזה היה אמור להסתיים בלפחות 3-0 אם השחקנים לא היו מבזבזים את כל המצבים במחצית השנייה.

hcsneB

New member
באיירן ישבה למילאן על השאר כל

המחצית השניה, אם זה לא היה 2-0 אני לא בטוח שמילאן לא הייתה נשברת

Psycho BuZZ

New member
יאללה, כל הדרך אל הגמר!

מילאן צריכה לשמור על מסורת של הופעה בגמר כל שנתיים. ובפעם האחרונה שבחצי גמר היו שלוש נציגות מאותה מדינה, מילאן זכתה
. משום מה יש לי הרגשה שיהיה לנו שחזור של גמר 2005 (רק לא בתוצאה
).

בפעם האחרונה שמנצ'סטר ..

פגשה איטלקיות ברבע ובחצי(אינטר ויובה) והיא עברה אותם...היא גם זכתה..ב-99. עזבו את מילאן(למרות שבמובנים מסויימים הם עשו את הבלתי ייאמן)..הצגה של היונייטד,הצגה בלתי נשכחת...קונצרט.

למעלה