הכרתי את החתן שלי לעתיד בל.א. הבעיה היא שכל מה שהיה לי איתו זה פחות משבוע, שבזבזתי בצורה כזאת אידיוטית, והוא בכלל לא בא לארץ, ולא נשארתי איתו בקשר, כי אין טעם|: אבל הוא היה מדהים, הוא היה המארח של ידיד שלי, אוי היה לי ממש כיף איתו3> וממש פעם ראשונה שהרגשתי שמישהו שופט אותי בזכות עצמי בלבד, ושזה מוצא חן בעיניו. איזו תקופה יפה3: אין לי מושג מה לומר לך.
אני חושבת על זה די הרבה.. וממ כן, פשוט, פה, אנשים נוטים (ואני ביניהם) לשפוט אותך גם לפי האנשים שאיתך, וכל מיני דברים שמסביב. וכשאת שם, גם אם זה עם משלחת, זה לא מישהו שהולך איתך לבצפר כבר שנה או שאת סתם רואה כבר תקופה איפשהו, וקיבל סוג של רושם ממך, לא, את שם נטו, והוא יכול להכיר אותך מאפס.
"And hell yeah, I'm the mother fucking princess" נהנהנהננהה....P: זוהרה,אם את רואה את ההודעה הזו,התייצבי בבקשה במסנ. [ולא אני אנקוט באמצעיים שאני לא רוצה לנקוט בהם
[וסתם ככה, אני המומה מהאטימות של אנשים. זה פשוט... מזוויע.] יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חבר. יש לי חברררר והוא עכשיועכשיועכשיו באוטובוס כדי לבוא לפה. ולישון פה. ומחר כל היום אנחנו נסתובב ואז הוא יילך. אבל ביום ראשון אני נוסעת אליו!!!!!!1 אמגש החיים מושלמים! אני לא מאמינה שאמרתי את זה הרגע.. -_____-".
מוזרות...הם גם מאייתים אותם בצורה נוראית D: אני לא זוכרת באיזו מילה של בערך 4 אותיות יש 7 בצרפתית . (נו אני חצי צרפתיה >.> אני לא סתם יודעת. זה בדיחה קבועה של המשפחה..)
יש גם משו עם בורדו...(עוד בדיחה של המשפחה..) גם מקומות שיש צליל שלא קיים שמים GH. אני ואח שלי מאשימים את הצרפתים! XD תנסו לכתוב ג'וחג' (עזבו.) באנגלית. יוצא לזה איזה 9 אותיות. החלטתי שהצרפתים איימו לתבוע אם זה יוצא פחות מ6 D:
היה כל-כך כיף. אבל קרררררררר, לא ישנתי כל הלילה הראשון במוחרקה בגלל הקור! והגדודים שאחרינו ישנו באוהלים! אוהלים לנשנשים~אוהלים לנשנשים~! אבל אין. הייתי נשארת עוד שבוע.