Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif עובר..

בהמון עבודה (כמלצרית) וקצת טיפים >< אה וגם יש לי פול עבודות לבצפר שאין לי כוח אליהן

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif

יש לי חבר >.> אבל אם אני רואה אותו פעם בשבועים זה נס! צבא (ובמיוחד קרבי) זה כל כך חרא

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאולי אני זונת צומי

אבל פאק אני באמת צריכה עידוד. כשהייתי בבלגיה, הכרתי מישהו, וקיינדה לאדעת, התאהבתי בו או משהו כזה, לא בדיוק יודעת להסביר ומן היינו כזה ביחד כללל הזמן ואוף הוא כזה חמוד ומצחיק, ואני באמת לא מפסיקה לחשוב עליו ואני כלכך רוצה להיות איתו שוב ואני מרגישה פשוט מתוסכלת, כי אני לא יכולה לעשות שומדבר הוא בא לארץ רק בחופש הגדול, והוא יבוא לאיפה שאני גרה רק ליומיים. זה ממש מוזר לי, זה בחיים לא קרה לי, וכלכך בכיתי כשעזבנו \\: אני כלכך מצטערת שלא יכולנו להישאר שם יותר, רק לחבק אותו עוד פעם): עידוד?

../images/Emo10.gif

יכול להיות שרק נדלקת עליו? בכל מקרה, שהוא יחזור לארץ בקרוב, [אפילו אם זה רק לכמה ימים]. תהיי איתו, ותחבקי אותו.

WInny2

New member
../images/Emo24.gif

אה, סטארבוקס מבקשים שתחזירי את הסרט שאת חיה בו. תודה
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהוא בלגי?

איזה מאגניב.P: מצטערת בשבילך
יש מסנג'ר, אייסיקיו, סקייפ[י], טלפון... איך הכרתם?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifכן..

בעיקרון, זאת הייתה נסיעה שכלולה בפרוייקט של הסוכנות היהודית..עם כל השכבה.. ישנו שם אצל ילדים שישנו אצלינו שנה שעברה ושכבר הכרנו אותם, אה וכמובן שהם כולם שם יהודים ולומדים בבצפר יהודי אם כי לא דתיים בכלל שלא לדבר על שומרי כשרות.. ואנחנו במסנג'ר ובסמסים אבל עדיין.. זה לא אותו דבר ):

למעלה