../images/Emo80.gifהו, החופש נהדר. אני לומדת.:S
אוקיי, סיימתי ללמוד סוף סוף. אז בגלל שדי ריק פה אני פשוט אדבר ואדבר ואדבר. המורה שלי המליצה עליי לכיתת מצוינות!!!!!!1 ;0 כאילו, היא הייתה צריכה להמליץ על 10 ילדים החכמים והאנטי מפריעים ביותר, ואני אחת מהם! D: כלומר, חיכיתי לזה שנים. זה המסלול שאני רוצה לבחור בו. (יש כיתות ספורט (שהן כיתות רגילות אבל יש להן בנוסף חוגי ספורט), כיתת נגינה, שירה וריקוד (נגינה זה בנפרד אבל זו כיתת מוזיקה.) וכיתה לחכמים שרוצים להצליח בלימודים ולעבור את הרמה של הכיתת האלו. הו. יאי! אבל, אני לא בדיור שמחה כי עדיין לא התקבלי. (אם אני אתקבל..) חוץ מההמלצה צריך ממוצע מעל 85 (הממוצע שלי הוא 94) אבל להגיע ללמוצע הכי גבוהה שאפשר, והשלב האחרון הוא... המבחן. שלושה ימים קשים עברו עליי במכינה למבחן האדיוטי. השאלות שנתנו לי היו כל כך קשות! (המבחן והמכינה בנושא מתמטיקה) זה היה ממש מעל הרמה שלי. וביום השני (זה הולך לפי רמות, היום הראשון והדפים הראשונים הם הכי קלים) הצלחתי לעשות רק 4 מתוך 14 שאלות!
אבל מסתבר כמו שאומרים (או משו כזה): ההכנה קשה ושדה הקרב קל. אוקיי, אז לא קל כל כך. הצלחתי 8/10 שאלות (למרות שאני מודעת לזה שאחת טעיתי בחישובים, זה לא משנה כל כך, כי הם מסתכלים על דרך החשיבה בעיקר.) שתיים לא הצלחתי בגלל ש1. זה היו השאלות הכי קשות 2. אחת מהן לא למדתי עדיין.. בעצם, למדתי אבל לא הבנתי.. רק התחלנו. יש כמה שפרשו במבחן וזה, יש כמה שהצליחו את כל השאלות (מעט מאד) ויש כמה שלא הצליחו בכלל. אבל, אני מרגישה טוב עם עצמי ^^ אני מרגישה שבמבחן הזה מיציתי (ככה כותבים?) את כל היכולת שלי ולמדתי המון. אם אני לא אצליח סימן שאני פשוט לא מתאימה ^^ וזה בסדר. חוץ מזה הילדים האלה לא משהו נחמדים
הם די מפחידים. ואני יחסית מאד גבוהה בכיתה שלי, שמה אני בין הנמוכים. אמא שלי טיפה עצבנה אותי. היא רוצה להרים טלפון (אוי, קשרים) במקרה שאני לא אצליח ואז אני אהיה שם על בטוח. אבל היא לא מבינה שאני רוצה לעשות את זה בעצמי? (ואמרתי לה את זה, היא לא הייתה להוטה להקשיב) אני מעדיפה להיכשל מאשר להעזר בדרכים לא הוגנות. הרי, אני אתפוס שם מקום של ילד אחר שבאמת מגיע לו את זה (20 ילדים חייבים לעוף.) עשיתי גשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, כלומר, יש לי כבר גשר, ועברו חודשיים, עכשיו עשיתי גשר תחתון. וזה ממש מוזר וכואב. יותר מהלמעלה. הו, זה ממש מוזר מה שקרה. שלשום עשיתי את הגשר ואחרי שעתיים אכלתי תירס (מקופסה..) ואז 5 קוביות מודבקות נפלו (זה מזה מעצבן, הלשון שלי בלי שליטה התעסקה בהם כל הזמן כי הם היו תלויים על הגשר). אז הלכנו לרופא אתמול והוא תיקן לי את זה. אוקיי, הוא הגיע לקטע של הפטיש (אוח, זה כאב. השניים גם ככה היו רגישות בגלל שלשום) ואז עוד הדבקה נפלה. אז הוא עשה את הכל מההתחלה, הגיע לחלק של הפטיש (כאב שוב) ונפלה עוד הדבקה. ככה במשך שעה וחצי, אני מתה מכאבים, והוא 5 פעמים עושה אותו הדבר בגלל שכל פעם נופלת הדבקה אחרת כשהוא מסיים ואז הוא פשוט הוריד את הכל ושם מההתחלה. זה בהחלט כאב יוצא דופן. אני אתבע את המפעל הזה! (כשאמרתי את זה לחברות הן צחקו
אני תמיד אומרת את זה P

הממ, למה אני מרגישה נחמד? הו! כי החופש התחיל סופסוף!!!!!!!!