אייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo96.gif

איזה כיף היה היוםD:!@$$^&*&)&* כל החברות שלי זכרו, וכולן היו ממש חמודות וכל הכיתה שרה לי יומהולדת:]]] (חוץ מפעם אחת שהם ניסו לשיר לי והמורה לאנגלית השתיקה אותם
) אהההה היה כיף:]

Radio Joe

New member
חחח :] מזל טוב ^^ ../images/Emo49.gif

יש לחברה שלי היום גם יום הולדת ^^ בכל מקרה מזל טוב והמון המון כיף ואיחולים חביבים שכאלה D:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמזל טוב בייב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif.

אוף, אני מהזה גרועה בברכות;; אזאז רק אאחל לך מזל טוב, וחסר טעם לציין שאת מדהימה, מוכשרת, כוסיט, חכמה מצחיקה!D: המוןהמון הצלחה בהכל, ו ~מחכה שהמוח ימשיך לעבוד.~ מיפ. לומשנה! מזל טוב כוסיט^^:) לאב.3>

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif אוף אוף אוף!!!

נמאס לי כבר!!! אין לי אינטרנט מסוכות ואני יכולה לשבת באינטרנט בבצפר אבל רק בימי שני (כשיש לי שיעור פוטושופ) ולא היה אינטרנט בבצפר עד היום.... אז מה שלומכן? האם כבר היו תוצאות תחרות דולי שחורה (אני יודעת שזה לא קשור לעוף...)? יש חדש?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהיה לי היום מבחן קרני

[לא ראיתי שיש אוף חדש, אז מהאוף הקודם:] היה מצחיק או משהו. מי שלא יודעת מה זה, זה מבחן של ארבע שעות בערך, שהוא כולל בתוכו הרבההרבה נושאים..(לשון\מתמט' וכל מיני דברים של הגיון ופיסכוטכניים כאלה) מבחן חפרני חפרני ומעייף. בקיצור, היה איזה קטע אחד שהיה נגיד משפט כזה: דני הוציא את ה______ מהתיק ואז יש אפשרויות כאלה שצריך לסמן אחת: מכברת\ מחברט\ מכברט\ מחברת גאש זה היה פשוט אחד הדברים המטומטמים יותר, שגורמים להרגיש כזה גאון. אני וחברה שלי פשוט ישבנו וצחקנו איזה דקה, שזה היה חבל מאוד כי כל קטע\חוברת שחילקו לנו לעשות זה היה על זמן, ולנו הוא קצת התבזבז. ניחא. יש גם מבחן מהירות, שנתנו לנו לעשות אותו בשלוש דקות, זה היה קצת קשה ומלחיץ בעיקר, אבל הספקתי.. בעיקרון לא כולם חייבים לעשות אותו, אלא רק מי שרוצה להתקבל לתיכון שמחייב את זה, שהוא תיכון טוב, לעומת מי שלא עשה את המבחן ואז אין לו אפשרות אחרת אלא ללכת לביתספר של ערסים D: לחשוב שגם שילמתי על זה 100 ש"ח. מי שקראה הכל מקבלת
P:

../images/Emo80.gifילדה בכיתה א' יודעת את זה ../images/Emo11.gif

ברור שזה מכברט!!!! XD בהצלחה בתעודות וזה
חכמה שכמותך

../images/Emo80.gifהולך לי מאד טוב...וצריכה עזרה!

זאתי תקופת המבחנים. בנתיים לא ירדתי מ-90, ואפילו יש לי כמה מאות
כל הזמן הייתי בין ה-10 הטובים ביותר! D: מחר ציונים בתנכ. נקווה לטוב, בהמחן הזה הייתי כל כך חלשה, לא נשאר לי אפילו זמן לבדיקה :| יוו, אח שלי התקשר מהכלא. הכל טוב וזה.... אני די מרגישה הקלה. פחדתי. רק ביום ראשון הוא הלך.. ואומ, מושפעת מנמלטים? XD איפה ספיר?... כאילו.. אומ.. היא לא פה כבר כמה חודשים
אוו, אני צריכה לעשות משהו מיוחד ויצירתי לתערוכת חנוכה. עצות בבקשה? בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה! אם אני אצליח, משהו יצירתי וזה, אני אקבל צל"ש
וזה מעלה ציון בתעודה! D: אני גם רוצה לעשות משהו ללוח הכיתתי, למרות שאני לא בוועדת כיתה. ככה אני אכבוש את לב המורה שלי *מורה טיפשה שחושבת רק על יופי* אז בבקשה עזרה..

Damn it

New member
../images/Emo9.gif

88 במורשת1 90 במורשת2 [ואפילו לא התכוננתי לאף אחד משניהם ^^] ו-88 בתנ"ך [גם לא התכוננתי. חבל
] ו89 במתמטיקה
איזה אושר ^^

GalGul000

New member
וואי

זה שמשחק את קווין [החבר שלה] בחופשיות על הבר הוא אחד האנשים היותר שווים שראיתי בזמן האחרון. וואי איזה סרט נוסטלגיייייייי. נמנמנמ. בעיקרון המצב חרא... אני חולה מתה עם חום. אבל המצב ממש טוב

GalGul000

New member
אמא :|||

כל היום שרתי לעצמי את "יקירתי"... סתם.. לא יודעת איך נזכרתי בשיר הזה בכלל. שרתי אותו עכשיו, ותוך כדי הייתי צריכה לכתוב משהו... אז פתחתי איזה מחברת ישנה... סתם מחברת ריקה שקשקשתי בה שנה שעברה. ראיתי שכתוב באחד העמודים שלה משהו... הסתכלתי, ומה כתוב שם? יפה.. כל מיני משפטים מ"יקירתי". :||| תמיד אני כותבת משפטים משירים אם משעמם לי.... אבל זה ממש מפחיד. עברה יותר משנה לדעתי... ודווקא כשאני חושבת על השיר אני פותחת את הדף הזה? בכלל זה לא זכרתי שהוא קיים. די זה מלחיץ.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif יאווץ', קצת הזוי../images/Emo12.gif

שיר נחמד, I like him ^^ ואין לך מה להילחץ, צירופי מקרים קורים כל הזמן :)

למעלה