Stinki Winki

New member
0.00000007%

אבל זה כזה לא חוכמה... הכל שם זה "האם קיימת יחסי מין.......?" והרי לא קיימתי בכלל אז מה הקטע?;; (אגב אם זה ככה אז איך יוצא לכם 20 אחוזים וכזה?
)

Stinki Winki

New member
אוקיי זה מוזר...

עכשיו עשיתי יצא לי 13% או שפעם קודמת זה עשה איזה טעות או שראיתי לא טוב כי לא יכול לצאת שבר

XD../images/Emo211.gif

זוהר:"רוצה לדעת כמה אתה מופקרת?" ידיד:"את מתכוונת מופקר." זוהר:"לא, לא, מופקרת." ידיד:"אבל אני בן, עם שמוליק!" זוהר:"רוצה לדעת כמה אתה מופקרת, או לא?" ><

נו, תתחבר../images/Emo211.gif

ארג. חברה של עומר טוענת שאני מדברת עם עומר יותר ממנה. ושאני צריכה לבלות יותר עם הבנות ופחות עם הבנים (המילים המדויקות היו "פחות עם עומר"). וזה מתסכל לגלות שכשאת מדברת עם מישהו, ילדה אחת נועצת בך מבטי שנאה. ונחנו רק שמונה בנות בכיתה. וביום חמישי היא חשבה שאמרתי את השם שלה והתחילה לצעוק עליי שזכותה לאהוב ורוד. וארג. הו, ודווקא ביום חמישי הוא לא בא לבצפר. היה יום ספורט בים. ניצחנו. השתתפתי בתחרות בניית ארמונות. בנינו מפל קולה וארמון. אם מישהי קראה, שתגיב.

ינקיפנק

New member
*מגיבה*

ואח, איזה מעצבנת, במקומך הייתי מרביצה לה. איזה זכות יש לה להגיד לך עם מי להסתובב? פש.

Shusho

New member
אם מישהי היתה מדברת עם החבר שלי

יותר ממני לא היה לי אכפת ממנה אם מישהי שמאוהבת בו או היתה, היתה מדברת איתו יותר ממנו הייתי מורידה לה את הראש. ודוגרי? כבר היתה כזו ואמרתי לה שזה מוגזם. מה זה מפל קולה?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif *מגיבה*

הילדה הזאת מקנאה כנראה שהיא לא בטוחה שעומר מעדיף אותה עליך ולכן זאת התגובה שלה...

היא כוסית../images/Emo211.gif

ואני אני. ונו, זה כל כך לא הגיוני. שנוגי. פאקינג שנוגי.

ינקיפנק

New member
יאאאאא, הורדתי קילו!!!!!

ניהיתי אובססית לזה. נו, טוב, עוד 13 קילו ואני אמות^^

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifרק אני חושבת ש

"עכשיו טוב" של גלעד שגב הוא שיר עם משמעות הומוסקסואלית אומשו כזה?><'

למעלה