פליקס !!! כאן ועכשיו!!! לכל הרגזנים הטוענים שזה לא קשור , עמכם הסליחה... פליקס... (בכבודה ובעצמה)
י יע לה New member 30/4/03 #1 פליקס !!! כאן ועכשיו!!!../images/Emo6.gif לכל הרגזנים הטוענים שזה לא קשור , עמכם הסליחה... פליקס... (בכבודה ובעצמה)
פליקס !!! כאן ועכשיו!!!../images/Emo6.gif לכל הרגזנים הטוענים שזה לא קשור , עמכם הסליחה... פליקס... (בכבודה ובעצמה)
F featherhead New member 30/4/03 #14 בהחלט... אבל אם יש גברררר אמיתי, ברור שזהו מייק פאטון, סולן להקת "פיית' נו מור". גרר..
T TwelveEyes New member 30/4/03 #20 לעזאזל, מה יש לאנשים ממנו?! פאטון פה, פאטון שם, פאטון פאטון כל הזמן!
T TwelveEyes New member 30/4/03 #22 ממ... תראי, אני מעריכה אותו כמוסיקאי, אבל נוצר איזה פולחן איידוליזציה מסביבו שהוא די מחפיר, ונמאס לי שבכל פעם ששמו עולה בשיחה כלשהי, כמעט תמיד מישהו יגיד "שיא, איזה כוסון הוא." ראבאק, באמת..
ממ... תראי, אני מעריכה אותו כמוסיקאי, אבל נוצר איזה פולחן איידוליזציה מסביבו שהוא די מחפיר, ונמאס לי שבכל פעם ששמו עולה בשיחה כלשהי, כמעט תמיד מישהו יגיד "שיא, איזה כוסון הוא." ראבאק, באמת..