ווינגז

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo68.gif../images/Emo73.gif../images/Emo230.gif../images/Emo100.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי במה התחדשתם בשבוע האחרון

Guid

New member
שום דבר חדש מיוחד, האמת,

סתם מחשב נייד וכאלה~

miss_t

New member
התחדשתי במכשיר נייד חדש

לאחר חודש וחצי עם מכשיר תקול- לא היה לי מסך והשמע היה חלש, במהלך החודש וחצי האלו הלכתי לחברת הסלולר בבקשה שיתקנו לי את המכשיר. עלות התיקון- 260 ש"ח, עלות מכשיר חדש: 30 שח * 36 חודשים. לא היה להם שום דבר אחר טוב יותר להציע לי! התייעצתי עם כמה חברים שהמליצו לי לבדוק בzap ולקנות בחנויות למכשירים סלולרים. ובכן, בעלות קצת גבוה יותר מעלות המוצעת לתיקון קניתי לי מכשיר חדש ומתפקד! אני פשוט לא מבינה איך חברת הסלולר וויתרה על הכסף שלי ולא יכלה להציע לי את אותה הצעה. בכל מקרה, מכשיר חדש! אני שמחה

D amaged R oses

New member
-תוהה מה נסגר עם אנשים-

איזה מסרים הזויים, מאנשים הזויים ביותר. [מתה לפרסם את התוכן, בחיי. אם תרצו אשלח לכם במסן] כאילו, איך מגיעים בכלל לאנשים?! אני בסה"כ כותבת בפורום הזה, אז כאילו, מה?! שמישהו יסביר לי.
ולמשימה - לא התחדשתי בשום דבר, עדיין. אני יורדת במשקל מלא
וכזה, כמעט קניתי בגדים, אבל עוד קצת. אני מתה כבר לבגדים חדשים

שירלי317

New member
יעלי!

אני מורידה מייפל בפעם השד יודע כמה ברגעים אלו. נכנעתי מרב שעמום. (לא כיף להיות חולה לבד) אבל אני לא מבטיחה כלום. דברי איתי.. אוהבת

למעלה