NJS

New member
אז

תגיד יש לך את החלק השני של המשחק של אנדר? עדיף באנגלית

לי יש אותו../images/Emo70.gif

אבל בעברית... עכשיו קניתי אותו, לפני שלושה ימים... אני אקרא אותו אחרי שאני אסיים את דל"ק... כבר התחלתי לקרוא חלק ממנו, אבל אז החבר של אחותי היה צריך להחזיר אותו לספריה...

python 4

New member
זה רק ספרי הפנטזיה, כן?

חוץ מזה אני אוהב גם ספרות קלאסית, בעיקר בריטית, וגם מותחנים בסגנון טום קלנסי. וסטפן קינג, למה לא. הקיצר תוסיף עוד מאייה.

BlackCuty

New member
../images/Emo12.gif....

תגיד, אפשר יהיה לבקר פעם בספריה הקטנה שלך....?

KeNd3r

New member
האמת שזה החלום שלי. ספריית פנטזיה -

ענקית. להגיע לאוסף גדול ומכובד של ספרים עד גיל 40 (נאמר) ולהכריח את הילדים שלי לקרוא את כולם. :) אח. פיית'ון. אולי נעשה את המפגש פורום אצלך ותשאיל לי בטוב לבך כמה?

יאללה אני באה אבל לא השבוע

נוסעת מחר ליומיים של מחנאות אחר-כך יש לי הופעה בערב אחרי זה מבחן במתמתיקה קיצר סיוט של שבוע

Alice The Elf

New member
איזה כיף לך...

הייתי גם רוצה ספריה ענקית של ספרי פנטזיה אצלי בבית (לא שיש לי מקום כדי לשים אותם או כסף כדי לקנות ספרי פנטזיה בכמויות...).

The Snow fox

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo63.gif

זוכרים שפעם היה פה פורומיסט שהכינוי שלו היה "רייסטלין השחור (או שזה היה האפל?)" שרשם פה 3 הודעות וביניהן 'האם אתה גזען?" (ענת, את בטח זוכרת
). אז, הוא פתח פורום בלגריאד ומלוריאן בMSN. והוא רצה שאני אפרסם את זה פה... אז פרסמתי... וגם אני פתחתי שם פורום! פורום פאפניקים ופאנארטים! תצתרפו בהמוניכם. ונצל"שו להנאתכם

NJS

New member
נצ"לש

יערה אני רואה עכשיו את צביקה פיק אצל דודו טופז ואיזה טמבל הוא הוא כזה רוקד ושר כאילו שהוא בן עשרים...

gold dragonit

New member
למקרה

חרום שאים מישהו יחשוב שזה ספויילר שלא יגיד שלא סימנתי.......

gold dragonit

New member
למקרה

חרום שאים מישהו יחשוב שזה ספויילר שלא יגיד שלא סימנתי.......

למעלה