../images/Emo23.gif מירי בוהדנה מעבר לפינה

כוכבת הטלוויזיה מירי בוהדנה, המשחקת בדרמה היומית "אהבה מעבר לפינה", מגיעה הערב ב-20:00 לפורום התוכנית, לענות לשאלותיכם Live . האירוח ישודר ב- blogtv ****************************
תפוז למען הקהילה: גיא בן מיכל, תינוק בן 9 חודשים עדיין מאושפז בבית החולים לאחר שאכל רמדיה צמחית. את/ה יכול/ה לעזור לנו להציל את חייו. אנחנו לא מבקשים תרומת מח עצם וגם לא כסף, אנחנו מבקשים שתקראו מזמור תהילים אחד (מזמור כ') ושתפיצו את המייל הזה לכל המכותבים שלכם. גם אם אתם לא מאמינים, אנחנו כן, אז טובה קטנה שלא גוזלת מכם כלום ומצילה את התינוק ואתם שותפים. לרפואת גיא בן מיכל תהילים פרק כ לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. יַעַנְךָ יְהוָה, בְּיוֹם צָרָה; יְשַׂגֶּבְךָ, שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. יִשְׁלַח-עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ; וּמִצִּיּוֹן, יִסְעָדֶךָּ. יִזְכֹּר כָּל-מִנְחֹתֶךָ; וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה . יִתֶּן-לְךָ כִלְבָבֶךָ; וְכָל-עֲצָתְךָ יְמַלֵּא. נְרַנְּנָה, בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם-אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל ; יְמַלֵּא יְהוָה, כָּל-מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ. עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה, מְשִׁיחוֹ: יַעֲנֵהוּ, מִ שְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת, יֵשַׁע יְמִינוֹ. אֵלֶּה בָרֶכֶב, וְאֵלֶּה בַסּוּסִים; וַאֲנַחְנוּ, בְּשֵׁם-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר. הֵמָּה, כָּרְעוּ וְנָפָלוּ; וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ, וַנִּתְעוֹדָד. יְהוָה הוֹשִׁיעָה: הַמֶּלֶךְ, יַעֲנֵנוּ בְיוֹם-קָרְאֵנוּ ...

Mage Girl

New member
שביתה!

יכול להיות שיש שביתה מחר! http://web.msn.co.il/msn/news/6E92E89A25A046B8ACF34925BEBBD637.htm

python 4

New member
אובססיביות זה אנחנו

יש לי לא רק אובססיביות לפנטזיה, אלא גם פנטזיה אובססיבית. לא אפרט בנדון. ילדים בפורום, אתה יודע. יש לי יותר מ- 300 ספרי פנטזיה בבית, שליש מהם של הרומח ושליש של ממלכות נשכחות.

NJS

New member
כן בטח

בפעם הקודמת אמרו שיהודה לוי יבוא והוא לא בא

Wing Chan

New member
מגניב

אמנם חרא שזה לפני בגרות בהיסטוריה וכ'ו, אבל זה לא ייתכן ולא יעלה על הדעת שביבי כרגיל יחשוב על התחת של עצמו וייפטר כ-20 אלף מורים. זאת קטסטרופה. שיעור האבטלה כרגע עומד בערך על 12% מהאוכלוסיה. אני לא רוצה לדעת מה יקרה הלאה. להעיף את הפלצן הזה משם.

La Gamba

New member
אוף, גם אני לא אהיה

זה כזה בזבוז! מה רע ביום שישי, כשכן יש לי בי"ס? יום רביעי שכן יש לי בי"ס?

el kortito

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהאהאהאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה לומד ביום שישי?!?!?!?!?!?!?!?!?! אצלנו זה ככה רק ביסודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La Gamba

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה לומד פחות מ50 שעות?! הא! איזה מסכן טיפש!

el kortito

New member
הא?

מי אמר שאני לומד פחות מ50 שעות?!?!?! אני לומד מ50 שעות. הנה אני אמרתי את זה....... זה לא אומר שאני טיפש זה שאתה חרשן וכל היום אתה לומד ואז אתה מגיעה למיונים של פיזיקה לא אומר שאני טיפש..... אני עושה 5 יחל אנגלית 4 מתמתיקה 5 ביולוגיה ו5 כימיה וזה יפה מאוד ולא צריך לבזבז את החיים על בצפר ולהשקיע בזה את כל הזמן שלך ואם אתה לא משקיע את כל הזמן שלך אז כנראה שאתה פשוט גאון ועדיין זה לא אומר שאני טיפש וזה לא נותן לך לגיטימציה להתנשאות מעל אנשים......

La Gamba

New member
זה שלך אין יום שישי לא נותן לך

לגיטימציה, אבל אם לך מותר להנות מזמן מקוצר, אז למה שלי יהיה אסור להנות ממש שאני עושה עכשיו. מה הקשר לחרשן? אני אשם במה שביה"ס קבע למגמה שלי? נראה לי שנגעתי בנק' רגישה, בשביל מישהו שעושה פחות מ30 יח"ל (פחח!!) שמע, אני סתם צוחק, לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות שלו.

חבר'ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מעכשיו לא פותחים פה לשטן!!!!!!!! הוא לא אורטודנדט!!!!!!!!!!! מעכשיו אם יש שביתה אז כותבים רק ביום של השביתה עצמה... בסוף לא הייתה שביתה

Mage Girl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

למעלה