אביחי 33

New member
שאלון חמוד../images/Emo17.gif../images/Emo60.gif../images/Emo23.gif

מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? האם אתם צלמים חובבנים? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? מתוך פורום סקרים ושאלונים

להלה../images/Emo110.gif

מה אתם לובשים עכשיו? חולצת בצפר [אני מחכה שיהיו מים חמים למקלחת..:S..] וג'ינס.. אוהבים להתקלח? באמצע:p אוהבים לישון? כןן
מיי לאב
יש לכם כתב יפה? לא כ"כ
אוהבים שאלונים? ככן! מתי בכית בפעם האחרונה? אני חושבת שאתמול או היום.. משו כזה:p בגלל מה? מה זה משנה?=) יש לכם חיה בבית? היתה.
מה השם שלה(אם יש לכם?) ^ האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחחחחחחח לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמממ לא משו ספציפי.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: יש לי 5 אצבעות, בצבע עור.. וזהו
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שירי מימון והראל סקעת. האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? המון ליאור! אני מוקפת בליאורים
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אממ כע כתבתם אי פעם שיר? אמממממ כע.. שהייתי קטנה יותר פורסם/למגירה? לזבל
אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחחחחחחח כה
אני לפעמים צוחקת ומצחיקה את עצמי בצחוק שלי
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחת.. ואממ.. לא משנה:] אביחי שתוק:p וגם יעל:p במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? הרבה יותר משעתיים במחשב ולטוויזיה כבר פחות.. מהי דעתכם על הצבע כתום? הצבע שאני הכי שונאת
אתם מדברים הרבה בטלפון? לא כ"כ האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בעיר.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממממ וואי יש המון.. מה המוטו שלכם בחיים? אמממ לחייך
האם אתם צלמים חובבנים? חחחחחחחחח כע
תשאלו כמה מכאן שיודעים:p בוכים בשירים? כע אוהבים את החדר שלכם? כע
אוהבים את ההורים? כע מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מלאמלא זמן את מי אתם הכי שונאים? עזבו:) והכי הכי אוהבים? ^ חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אצל אבא
[ההורים שלי גרושים.] אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה! ללא ספק בכלל.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אמממ שבוע שעבר:S יש לכם חדר לבד? כע אתם אוהבים מסיבות? כע אוהבים את יום שישי? מתעליו
ואת שבת? ^ מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לאדעת:p אינלי מושג אתם לומדים ערבית? כע! יש לכם מורה מעפנה? חחחחחח לא.. היא אחלה:] היא בין ה3 מורות היחידות הנורמליות.. שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שמש.. ירח.. שניהם
חם או קר? חם.. כי לי תמיד יותר קר מחם.. אז עדיף חם:p חולצה או גופיה? אמממ תלוי מתי
מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישוןן
לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? בארץ.. ים או ברכה? בריכה!! ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? כלום
או להמשיך עבודה באנגלית..

את מי אני שונאת?../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

כבר מלפני כמה זמן ין בנאדם שאני ממש שונאת.. זה מיותר בתכלס.. אבל יש הרבה שאני "לא אוהבת"

היללי 2

New member
עווננהה../images/Emo27.gif

מה אתם לובשים עכשיו? סוודר פוקס וחצאית ג'נס
אוהבים להתקלח?בטח עוד שניה אני ניכנסת.. אוהבים לישון?בררוורר יש לכם כתב יפה? כןן הרבה אומרים לי..
הוא מסודר.. אוהבים שאלונים?תלוי איזה מתי בכית בפעם האחרונה?לפני כמה זמן באיזה סרט(זה לא בדיוק בכי..) בגלל מה?סרט(אני אפילו לא זוכרת איזה) יש לכם חיה בבית?לאא מה השם שלה(אם יש לכם?) אין לי
האם את יודעת לצייר כיבשה? לא..זה ניראה לי יראה ענן
מהו נושא השיחה השנוא עליך? יש הרבה,בעיקר השואה.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:גוציות,וציפורנים חמודות
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שירי מימון
מירי מסיקה
יודה לוי..ןעוד.. האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן.. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כעע כתבתם אי פעם שיר?לאא אני לא מוכשרת בזה
פורסם/למגירה?כנ"ל אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן הוא חמודד
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? יש לי עוד 3 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?לא כזה.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כעע מכורה.. מהי דעתכם על הצבע כתום?חרוש כבר-אבל יפה
אתם מדברים הרבה בטלפון?כןןן מלאייןןןן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?הרב בעיר מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת..
צריך לחשוב על זה מה המוטו שלכם בחיים?אמממ... האם אתם צלמים חובבנים?כןןןןן בוכים בשירים?תלוי מתי ואיזה..כעקרון לא.. אוהבים את החדר שלכם?כעע אוהבים את ההורים?כעע מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?אממ....טיול מי שישמע..היינו במקומות בחנוכה.. את מי אתם הכי שונאים?אנשים שמשקרים
והכי הכי אוהבים?אנשים חמודיםם חבר\\ה יש? לא
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול אתם כותבים בעט או עיפרון?גם וגם.. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?כיתה ח'. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?אממ..תחילת שנה
יש לכם חדר לבד?לע עם אחותי אתם אוהבים מסיבות?אמממ....תלוי אוהבים את יום שישי? כעעעעע ואת שבת?כעע מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?פסיכולוגית או טייסת...חח אתם לומדים ערבית?לעע יש לכם מורה מעפנה?אין לנו שוקו או קפה?קפה
שמש או ירח?שמש חם או קר?קר.. חולצה או גופיה? חולצה.. מחשב או טלוויזיה?גם וגם..
טלפון או פלאפון? פלא.. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון
לילה או יום? יום חושך או אור?אור
טיול בארץ או בחו"ל?בארץ
ים או ברכה?ברכה
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?להיתקלח
היה נחמד..תודה

limor132

New member
עונה../images/Emo26.gif

אוהבים להתקלח? כע מאוד..
אוהבים לישון? כע..
יש לכם כתב יפה? אממ בערך.. אוהבים שאלונים? כע.. מתי בכית בפעם האחרונה? אמממ לפני..מזמן לא זוכרת.. בגלל מה? ---- יש לכם חיה בבית? לא..אני שונאת בעלי חיים..!! מה השם שלה(אם יש לכם?) ---- האם את יודעת לצייר כיבשה? לא...אני לא משו בציור..זה בטח היה יוצא לי כמו מפלצת.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אממ אין משו ספיציפי דברים שמדכאים אותי , עצובים.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:אה?!
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שירי מימון..
האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כע.. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כע..
כתבתם אי פעם שיר?לא פורסם/למגירה?--- אתם אוהבת את הצחוק שלך? אממ לא יודעת.. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן יש לי אח אחד.. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? לא..אני בד"כ שעה גג שעתיים ביום.. מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד.. אתם מדברים הרבה בטלפון? כע מאודדד אני מכורה..
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אממ בעירי הרוב ויש כמה שלא אבל זאת עיר קרובה.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?ה'.. מה המוטו שלכם בחיים? אמממ אין לי משו ספיציפי אני צריכה לחשוב על זה.. האם אתם צלמים חובבנים? כע חח.. בוכים בשירים? לא.. אוהבים את החדר שלכם? כע מאוד...
אוהבים את ההורים? בטח..=] מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? וואוו מזמן..אנחנו לא מאלה שמטיילים.. את מי אתם הכי שונאים? אין מישהו כזה.. והכי הכי אוהבים? את המשפחה שלי..
חבר\\ה יש? לא.. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמה כן רמקול לא... אתם כותבים בעט או עיפרון? אממ בשניהם.. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אממ רציני שנה שעברה.. יש לכם חדר לבד? כע איזה כייף..
אתם אוהבים מסיבות? כע.. אוהבים את יום שישי? בטח יש לי חופש..
ואת שבת? כעעע.....
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אנערף יש לי עוד זמן.. אתם לומדים ערבית? כן לצערי.. יש לכם מורה מעפנה?כן מאוד.. שוקו או קפה?שוקו.. שמש או ירח? שמש.. חם או קר? חום חולצה או גופיה? חולצה.. מחשב או טלוויזיה? שניהם אבל יותר מחשב.. טלפון או פלאפון? טלפון.. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישוןןן לילה או יום? יום.. חושך או אור? אור.. טיול בארץ או בחו"ל? בשניהם.. ים או ברכה? גם וגם.. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לאכול...יאמייי

dragonit12

New member
לימור!!!!!

1.יש לך כתב מהמם
2.תזהרי איך שאת מדברת על בע"ח אוקיי? 3.בתאבון
יוו

עונה..!=]

מה אתם לובשים עכשיו? מכנס כחול עם פסים וחולצה אפורה. אוהבים להתקלח?כן!=] אוהבים לישון?בערך..לא הכי! יש לכם כתב יפה?סביר..אומרים שהוא יפה!=] אוהבים שאלונים?תלוי על מה.. מתי בכית בפעם האחרונה?הא..שבוע שעבר! בגלל מה?לא משנה!! יש לכם חיה בבית?לא מה השם שלה(אם יש לכם?)אין האם את יודעת לצייר כיבשה?לא'דעת לא ניסיתי ולא נראלי שאצליח. מהו נושא השיחה השנוא עליך?הא..לא'דעת! תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:הא..קטנות עם 5 אצבעות בהירות ואצבעות ארוכות ורזות. איזו זמר\\ת אתם אוהבים?שירי מימון והראל סקעת! האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן! האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?כן,אם לא מעצבנים ובלי שיחות מעצבנות! כתבתם אי פעם שיר?לא! פורסם/למגירה?לא...! אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן,הוא חמודי! יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?כן,אחת בת 15. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?לא..פעם! אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן! מהי דעתכם על הצבע כתום?מכוער ומגעיל!! אתם מדברים הרבה בטלפון?לא ממש! האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיר שלי וגם בשכונה אנחנו קרובים הרוב!=] מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?באלוהים! מה המוטו שלכם בחיים?הא.."האדם ששווה את הדמעות שלכם לא יגרום לכם לבכות"..ו.."תחייכו זה לא עולה כסף אבל שווה זהב!" האם אתם צלמים חובבנים?קצת.. בוכים בשירים?לא נראלי! אוהבים את החדר שלכם?מאודדדדד!!חולה עליו! אוהבים את ההורים?כן,ההורים הכי הכי בעולם חולה עליהם! מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לא יודעת היו כל מיני פעם בבר מצווה של בן דוד שלי לא מזמן אז עשינו כמו טיול של כל המשפחה וישבנו במסעדה וזה!=]היה כייפ..וזה היה המשפחה המורחבת. את מי אתם הכי שונאים?לא יודעת!לא שונאת..אבל לא אוהבת סנוביות ופאקצות!והכי הכי אוהבים?את המשפחה שלי! חבר\\ה יש?לא! רמקול ומצלמת אינטרנט יש?רמקול יש מצלמה לא! אתם כותבים בעט או עיפרון?כל פעם משהו אחר! התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?אני חושבת יסודי וחטיבה לא'דעת ממש לבחור! מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לא זוכרת.. יש לכם חדר לבד?ב-ט-ח-! אני חייבת.. אי אפשר עם מישהו! אתם אוהבים מסיבות?בערך.. אוהבים את יום שישי?כן ואת שבת?כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?הא..לא יודעת!..שחקנית אני חושבת. אתם לומדים ערבית?כע..! יש לכם מורה מעפנה?לא ממש!.. שוקו או קפה?שוקו איכככ קפה! שמש או ירח?ירח חם או קר?קר. חולצה או גופיה?לא'דעת גופיה אני חושבת.תלוי מתי. מחשב או טלוויזיה?מחשב. טלפון או פלאפון?פלאפון. ללכת לישון או להתעורר?לישון. לילה או יום?אני חושבת לילה. חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל?לא הייתי עדיין בחו"ל=[...אבל בארץ אולי..העיקר טיול! ים או ברכה?שניהם אני חולת מים משהייתי קטנה!... ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לאכול,לישון!

עונה

מה אתם לובשים עכשיו? מכניים וחולצה..חחח מה אני עוד יכולה ללבוש ? אוהבים להתקלח? לפעמים כן לפעמים לא חחח אוהבים לישון? בטחחחח יש לכם כתב יפה? לדעת אחרים כן לדעתי לא . אוהבים שאלונים? ככה ככה מתי בכית בפעם האחרונה? ביום שבת . בגלל מה? מהסוף של "קינג קונג " . יש לכם חיה בבית? לעעע מה השם שלה(אם יש לכם?) לעעע האם את יודעת לצייר כיבשה? כןן !!! מהו נושא השיחה השנוא עליך? שחברה שלי מדברת איתי על בלינדה [חח אני לא סובלת אותה] . תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:5 אצבעות כל יד,5 ציפורניים בכל יד, 2 כפות ידיים תאומות [אבל ברצינות יש נקודות חן באותו המקום בשניהם] . איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שירי מיימון ומאיה בוסקילה , גיים בויז . האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן..מהכיתה.. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בטחח הכי כיףף כתבתם אי פעם שיר? כן ! פורסם/למגירה? פורסמו חלק בפורום אחד ובבלוג שהיה לי . אתם אוהבת את הצחוק שלך? ממש לעעעע למרות שהוא לא גרוע . יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות ואח . במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לאחות כן..לאח הוא נוטה להרביץ לי יותר ממה שאני מרביצה לו [הוא בן 3] . אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? ברור !!!!!! מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע נחמד . אתם מדברים הרבה בטלפון? ממש לא . האם רוב חברייכם מלה, או שרוכזים בעירך או בערים הסמוכות מא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? חחח חברים מהאינטרנט יש לי מלא אז זה כל הארץץ פחחחחח אבל החברים האמיתיים אמיתיים הכי טובים מעירי . מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?שלפעמים חלומות מתגשמים ! מה המוטו שלכם בחיים? עד היום אני לא יודעת מזה "מוטו" . האם אתם צלמים חובבנים? ממש לעעע אני מצלמת עקום פחחח . בוכים בשירים? כןןןןן חחח אוהבים את החדר שלכם? כן אבל הוא דורש שיפוץץ אוהבים את ההורים? כן אבל הם מרגיזים לפעמים פחח . מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? פוווו שהייתי בת 7 משו חח אנחנו וטיולים זה לא מתחבר פחחח לאפחד אין כוח לצאת מהבית . את מי אתם הכי שונאים? את אלה ששונאים אותי . והכי הכי אוהבים? את אגם..את המשפחה והחברים... חבר\\ה יש? לא . רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמה יש ורמקול יש אבל מיקרופון אין בעעע . אתם כותבים בעט או עיפרון? לפעמים עט ולפעמים עיפרון . התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? גן..חחח.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בתחילת חופש סוכות . יש לכם חדר לבד? כןן !!!! אתם אוהבים מסיבות? בטחח ! אוהבים את יום שישי? הכי אוהבת את יום שישי . ואת שבת? מקום 2 חח !! מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? להיות תסריטאית של טלנובלה מצליחה חח . אתם לומדים ערבית? לא.. יש לכם מורה מעפנה? מורה מעפנה בחשבון מעצבנת גרררר . שוקו או קפה? שוקו הכי טעים יאאאממי. שמש או ירח? ירח
חם או קר? פושר ! חולצה או גופיה? שניהם ! מחשב או טלוויזיה? מחשבבבבבבבבב טלפון או פלאפון? אף אחד..סתם בזבוז כסף..בשביל מה יש סקייפ ומסן ?? ללכת לישון או להתעורר? לישון ! לילה או יום? לילה . חושך או אור? אור . טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים ! ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להשתעמם !!!

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo85.gif

מה אתם לובשים עכשיו?
חולצה ומכנס
אוהבים להתקלח?
כן
אוהבים לישון?
כן
יש לכם כתב יפה?
כן
אוהבים שאלונים?
טיפה
מתי בכית בפעם האחרונה?
אמממ ללפני כמה שבועות נדמה לי. בגלל מה?
סתפ.. יש לכם חיה בבית?
דגים
מה השם שלה(אם יש לכם?)
אמממ מיכל
כולם מיכל
האם את יודעת לצייר כיבשה?
לא
0 מהו נושא השיחה השנוא עליך?
אממממ נעלים
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:
אמא איזה שאלה מפחידה. אצבעות,רגילות
איזו זמר\\ת אתם אוהבים?
אמממ יש הרבה
עדי כהן מדהימה בעיניי
עמרי רוטברד ועוד הרבה
האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?
כע
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?
לפעמים
כתבתם אי פעם שיר?
כע
פורסם/למגירה?
זבל
אתם אוהבת את הצחוק שלך?
כע
למרות שלפעמים אני מגזים
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?
כע..עוד 4 מלבדי. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?
חחחחח רק בצחוק
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?
חחח יותר משעתיים
במידה וזה מעניין אותי. מהי דעתכם על הצבע כתום?
מדהים
(איזה שאלה
) אתם מדברים הרבה בטלפון?
אמממ לא ממש
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?
אמממ הרוב בעיר שלי, וחלק באשדוד
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?
אממממ שיום אחד יהיה רק טוב בעולם, בלי רוע
מה המוטו שלכם בחיים?
לא להאמין בעצמך-אף פעם
האם אתם צלמים חובבנים?
לא:-S בוכים בשירים?
בסרטים:p אוהבים את החדר שלכם?
לא
אוהבים את ההורים?
כע
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?
אמממ לא שזכור לי. את מי אתם הכי שונאים?
אמממממ יש הרבה:S והכי הכי אוהבים?
את אמא שלי,את אגמוש ועוד הרבה מאוד אנשים יקרים לי כ"כ
חבר\\ה יש?
לא
רמקול ומצלמת אינטרנט יש?
כע
מצלמה לא מחוברת
אתם כותבים בעט או עיפרון?
גם וגם
התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?
אממממ חטיבה ללא ספק
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?
אמממממ הרבה זמן לא
יש לכם חדר לבד?
ככע
אתם אוהבים מסיבות?
אממממ תלוי איזה. אוהבים את יום שישי?
הכי הכיי
ואת שבת?
גםםם
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?
רופא או שחקן
אתם לומדים ערבית?
לא. יש לכם מורה מעפנה?
כולם
שוקו או קפה?
אמממ קפה. שמש או ירח?
ירח
חם או קר?
אמממ קר. חולצה או גופיה?
חולצה
מחשב או טלוויזיה?
מחשב
טלפון או פלאפון?
פלאפון ברור
ללכת לישון או להתעורר?
לישון
לילה או יום?
לילה
חושך או אור?
חושך
טיול בארץ או בחו"ל?
חו"ל
ים או ברכה?
ים
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון?
מקלחת
תודה לעצמי

../images/Emo6.gif, כע לא הבנתי באמת../images/Emo3.gif

ויש לך דגים כמוני
אבל לשלי אין שמות כי הם מתים בתוך האקווריום
נראה לי הדג מנקה אכל אותם כבר

גזניוס

New member
עונההה

מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה.. אוהבים להתקלח? אממ אוהבים לישון? בערךך יש לכם כתב יפה? בערךך אוהבים שאלונים? בערךך מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום ניראלי.. בגלל מה? סתםם יש לכם חיה בבית? אם דג זה נחשב.. מה השם שלה(אם יש לכם?) חזי=] האם את יודעת לצייר כיבשה? ככן מהו נושא השיחה השנוא עליך? אממ תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:חחחחיחי איזו זמר\\ת אתם אוהבים? יש הרבהה האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן.. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן.. כתבתם אי פעם שיר?חח כן זה היה ממש מצחיק=]]]הוא היה מפגר כזה=] פורסם/למגירה?אממ פורסם לאנשים.. אתם אוהבת את הצחוק שלך?חח כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן-3 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?חחח כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?בערךךך מהי דעתכם על הצבע כתום?אממ אתם מדברים הרבה בטלפון?לפעמיים האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיר... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממ מה המוטו שלכם בחיים?אממ האם אתם צלמים חובבנים?אממ בוכים בשירים?כןן אוהבים את החדר שלכם?כןן אוהבים את ההורים?כןן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?אממ לםפני שבועיים ככה את מי אתם הכי שונאים?אוווווו והכי הכי אוהבים?אווווווו חבר\\ה יש? היההההה רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כןן אתם כותבים בעט או עיפרון?שניהםם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?זה קשה.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?אממ לפםני הרבה זמן=]טפו טפו טפו יש לכם חדר לבד?כןן אתם אוהבים מסיבות? בערךך אוהבים את יום שישי? כןן ואת שבת? כןן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?אממ אתם לומדים ערבית?לאא יש לכם מורה מעפנה?מחנכת כאילו?לאא שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? אממ חם או קר?אממ חולצה או גופיה? שניהםם מחשב או טלוויזיה?שניהםם טלפון או פלאפון? אממ פלאא ללכת לישון או להתעורר? לישוןן לילה או יום? אממ חושך או אור? חושףך מפחיד אז אור.. טיול בארץ או בחו"ל?בחו"לל ים או ברכה? אממ ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?אממ

למעלה