להלה../images/Emo110.gif
מה אתם לובשים עכשיו? חולצת בצפר [אני מחכה שיהיו מים חמים למקלחת..:S..] וג'ינס.. אוהבים להתקלח? באמצע

אוהבים לישון? כןן
מיי לאב
יש לכם כתב יפה? לא כ"כ
אוהבים שאלונים? ככן! מתי בכית בפעם האחרונה? אני חושבת שאתמול או היום.. משו כזה

בגלל מה? מה זה משנה?=) יש לכם חיה בבית? היתה.
מה השם שלה(אם יש לכם?) ^ האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחחחחחחח לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמממ לא משו ספציפי.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: יש לי 5 אצבעות, בצבע עור.. וזהו
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שירי מימון והראל סקעת. האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? המון ליאור! אני מוקפת בליאורים
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אממ כע כתבתם אי פעם שיר? אמממממ כע.. שהייתי קטנה יותר פורסם/למגירה? לזבל
אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחחחחחחח כה
אני לפעמים צוחקת ומצחיקה את עצמי בצחוק שלי
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחת.. ואממ.. לא משנה:] אביחי שתוק

וגם יעל

במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? הרבה יותר משעתיים במחשב ולטוויזיה כבר פחות.. מהי דעתכם על הצבע כתום? הצבע שאני הכי שונאת
אתם מדברים הרבה בטלפון? לא כ"כ האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בעיר.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממממ וואי יש המון.. מה המוטו שלכם בחיים? אמממ לחייך
האם אתם צלמים חובבנים? חחחחחחחחח כע
תשאלו כמה מכאן שיודעים

בוכים בשירים? כע אוהבים את החדר שלכם? כע
אוהבים את ההורים? כע מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מלאמלא זמן את מי אתם הכי שונאים? עזבו

והכי הכי אוהבים? ^ חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אצל אבא
[ההורים שלי גרושים.] אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה! ללא ספק בכלל.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אמממ שבוע שעבר:S יש לכם חדר לבד? כע אתם אוהבים מסיבות? כע אוהבים את יום שישי? מתעליו
ואת שבת? ^ מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לאדעת

אינלי מושג אתם לומדים ערבית? כע! יש לכם מורה מעפנה? חחחחחח לא.. היא אחלה:] היא בין ה3 מורות היחידות הנורמליות.. שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שמש.. ירח.. שניהם
חם או קר? חם.. כי לי תמיד יותר קר מחם.. אז עדיף חם

חולצה או גופיה? אמממ תלוי מתי
מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישוןן
לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? בארץ.. ים או ברכה? בריכה!! ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? כלום
או להמשיך עבודה באנגלית..