natali61

New member
עונה עונה עונה

מה אתם לובשים עכשיו? חליפה ורודה של סקצ'רס וגולף ורוד אוהבים להתקלח? כן מאוד במיוחד אמבטיות קצף אוהבים לישון? כעע יש לכם כתב יפה? לא ממש אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לםני שבוע בערך בגלל מה? לא זוכרת יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם?) אין לי האם את יודעת לצייר כיבשה? לא אני ממש כרוע בכל משקשור לציור מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא יודעת כל מיני תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: מ-ה-מ-מ-ו-ת איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שירי מימון ומואיל האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן הרבה האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כןן כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? כןן הוא קצת מכוער אבל כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן אח אחד במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כל יום אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן אבל בזמן האחרון אין לי זמן יש לי מאלה מבחנים מהי דעתכם על הצבע כתום? פסדר אתם מדברים הרבה בטלפון? לא זה מסרטן חיחיח האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעירי מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מאמינה ב ה' מה המוטו שלכם בחיים? מי שלא מסתכן לא מרוויח האם אתם צלמים חובבנים? לא בוכים בשירים? כן אוהבים את החדר שלכם? כן האוא כולו בורוד ויש לי מאלה פרווה אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? שבוע שעבר את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? את המפשחה שילי חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה הכי כיף מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לםני שבועיים הייתי מצוננת
יש לכם חדר לבד? יאפ אתם אוהבים מסיבות? יאפ אוהבים את יום שישי? מאוד מאוש ואת שבת? כנ"ל מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקנית מפורסמת בארץ ובעולם וגם דוגמנית אתם לומדים ערבית? יאפ היום קיבלתי מיבחן בערבית קיבלתי92 יש לכם מורה מעפנה? לא שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? טלויזיה טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישוןן לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לראות טלויזיה

coral chan

New member
אניאני <:

מה אתם לובשים עכשיו? בגדים של בית אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? לא יש לכם כתב יפה? כתב ברור אוהבים שאלונים? כןןן D: מתי בכית בפעם האחרונה? ממזמן בגלל מה? לא עניינכם >> יש לכם חיה בבית? היה מה השם שלה(אם יש לכם?) אודי,ז"ל >: האם את יודעת לצייר כיבשה? כןכןכןכן!! מהו נושא השיחה השנוא עליך? גוש קטיף תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: היא לבנה,עם נמשים,בעלת חמש אצבעות איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אין אחד מועדפ\ת האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בערך כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? מגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? לויודעת.. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח אחד במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כןןןן D: אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע חם. צבע חם זה איכ. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים ברחבי ארץ הקודש ^-^ מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לויודעת מה המוטו שלכם בחיים? אין כזה האם אתם צלמים חובבנים? כן בוכים בשירים? כן אוהבים את החדר שלכם? לא. חוץ מהקיר פוסטרים. אוהבים את ההורים? חציחצי מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בפסח את מי אתם הכי שונאים? אין אדם כזה והכי הכי אוהבים? אין גם אחד כזה חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול ומיקרופון אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שנה שעברה,לפני פסח יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? לא אוהבים את יום שישי? לפעמים ואת שבת? ממש לא מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לעסוק בציור ואדריכלות אתם לומדים ערבית? כן |: יש לכם מורה מעפנה? לא שוקו או קפה? שומדבר שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בארץ ים או ברכה? שומדבר (שונאת מים) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להגיב לשיחות מסנג'ר שפתוחות כרגע XD

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

מה אתם לובשים עכשיו? אמממ מזה משנה
?
אוהבים להתקלח? לע אוהבים לישון? כע יש לכם כתב יפה? לע אוהבים שאלונים? לע מתי בכית בפעם האחרונה? היום בהרצאה על השואה
בגלל מה? עניתי כבר
יש לכם חיה בבית? דגים
מה השם שלה(אם יש לכם?) כולם מתו
האם את יודעת לצייר כיבשה? אני לא יודעת לצייר אפילו פרח, אז כבשה
?
מהו נושא השיחה השנוא עליך? נינט
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: כמו של כל אחד
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אייל גולן
האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? לע האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? הכי שבעולם
כתבתם אי פעם שיר? חחח כע
פורסם/למגירה? זה נראה לי שמור עדיין במחשב אם נאי לא טועה
אתם אוהבת את הצחוק שלך? לע
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? יש לי אח אחד ושתי אחיות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אמממ רק לאח שלי
, מאחותי אני פוחדת
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כע מהי דעתכם על הצבע כתום? שהוא של גוש קטיף
אתם מדברים הרבה בטלפון? אפשר לומר
(לפי המצב חשבון שלי בפלא
)
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? חלק רמת גן חלק גב"ש
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? ה'
מה המוטו שלכם בחיים? להסתכל קדימה
האם אתם צלמים חובבנים? כע בוכים בשירים? אמממ מגי פעם
, אולי
, לויודעת
אוהבים את החדר שלכם? שהוא מסודר
אוהבים את ההורים? הכי שבעולם
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בחופש הגדול
את מי אתם הכי שונאים? אנשים מחושחשים
והכי הכי אוהבים? משפחה, חברות, אגם
, ה'
חבר\\ה יש? לע
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כע
אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד
התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון ללא ספק
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שנה שעברה
יש לכם חדר לבד? בערך
, אחותי ישנה עם ההורים היא עוד פיציצת
אתם אוהבים מסיבות? כע אוהבים את יום שישי? הכי
שישי=שולט
ואת שבת? כע, אני ישנה המון או הולכת לסניף
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? זה מחולק אצלי לדברים שאני רוצה להתפרנס מהם ולדברים שאני רוצה לעשות בשביל סיפוק
, אז בשביל להתפרנס בא לי להיות רואת חשבון
, ובשביל סיפוק זה מאלפת דולפינים
אתם לומדים ערבית? כע יש לכם מורה מעפנה? לע, היא דווקא בסדר שוקו או קפה? קפה
שמש או ירח?
חם או קר? קר חולצה או גופיה? בבית גופיה בחוץ חולצה מחשב או טלוויזיה? תלוי איזה תוכניות יש בטלויזיה
טלפון או פלאפון? פלא ללכת לישון או להתעורר? לישון
לילה או יום? יום
חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? ארץ
ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? אמממ להמשיך לכתוב כמה דברים בפורום ולהתחבר למסן
שאלון מאמוש

dragonit12

New member
עונה נה נה...

מה אתם לובשים עכשיו?קפוצון שחור...מכנס גינס גרביים נעליים גופיה ארוכה וחולצת טריקו
אוהבים להתקלח? מאדדד אוהבים לישון?לא.. יש לכם כתב יפה? כן..אני חושבת... אוהבים שאלונים? בערך... מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בגלל מה? בגלל משהו בטניס שולחן... יש לכם חיה בבית?לא... מה השם שלה(אם יש לכם?) אין... האם את יודעת לצייר כיבשה? כן... מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא'דעת... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:מה אני נראת לכם?! איזו זמר\\ת אתם אוהבים? busted \son of dork\sclub7 האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן.. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בערך.. כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?גם וגם... אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא'דעת... יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?כן אח אחד...גדול במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?לא ממש... מהי דעתכם על הצבע כתום?נגד ההתנתקות! אתם מדברים הרבה בטלפון?לא ממש... האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?חלק פה בעיר שלי וחלק לא... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? ה'.. מה המוטו שלכם בחיים?להיות שמחים האם אתם צלמים חובבנים?כן..אני אוהבת לצלם אבל לא להצטלם.. בוכים בשירים?כן.. אוהבים את החדר שלכם?מאדד
אוהבים את ההורים?
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?היום...נחשב לקניות לבית?אם לא אז יצאנו ביום שישי לטייל בשכונה כולנו ביחד... את מי אתם הכי שונאים?לא משנה... והכי הכי אוהבים?
כל מיני חבר\\ה יש? אממ.... רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רק רמקול... אתם כותבים בעט או עיפרון?עט בארורר התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?אפחד...בחטיבה היה אבל הכי כייף
אני מתגעגעת לזה... מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?שבת... יש לכם חדר לבד?כן..
אתם אוהבים מסיבות? כןןןן אוהבים את יום שישי? כןןןן ואת שבת? כןןןןןן{זאת פקסומת ליס?} מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?אמא... אתם לומדים ערבית?כן...למדתי אבל אני ממשיכה לבד..עם אמא ובת דודה שלי שהיא המורה... יש לכם מורה מעפנה?הייתה מזל שהתפטרתי ממנה.. שוקו או קפה?שוקו
בארור שמש או ירח?שניהם חם או קר?בעיקרון תמיד קר לי אז חום.. חולצה או גופיה? שניהם ביחד... מחשב או טלוויזיה?ביחד טלפון או פלאפון? פלאפון.. ללכת לישון או להתעורר?להתעורר לא אוהבת לישון לילה או יום? צהריים?סתם הכל.. חושך או אור?ביחד.. טיול בארץ או בחו"ל?בארץץ
ים או ברכה? ים אבל רק של אילת
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?להמשיך לגלוש באינטרנט..ולקרוא את של האחרים..
תהנו

גמאתה זבוב../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אני שמעתי את הרעש שזה עשה.. כזה בבבזזז ואני ברחתי מהחדר
בשיא הרצינות.. זה מבהיל

אביחי 33

New member
נעל../images/Emo122.gif

ואני זבוב חאמוד
נראה לי זה לפי המשפחה הוא עושה

עונה[= מתה על שאלונים!../images/Emo99.gif

מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה חחח אוהבים להתקלח? כע! אוהבים לישון? מאוד
יש לכם כתב יפה? נייס [= אוהבים שאלונים? חחחחח כע
מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול..
בגלל מה? ריב עם חברה קרובה שהסתיים היום
יש לכם חיה בבית? לע..
מה השם שלה(אם יש לכם?) כלומי..? האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחחחח לא ניסיתי.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? דברים שמעציבים אותי תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: עם..אצבעות? והיום ציירנו בפחם בבצפר הידים שלייי היו שחורות רצחח חחחח שעה לקח לי לשטוף ועד הצהריים נשארו לי סימניםם איזו זמר\ת אתם אוהבים? רוני! ומאיה בוסקילה!
האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן!! כפרעליה..
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כע למה לא? כתבתם אי פעם שיר? כן, המון פורסם/למגירה? ממ אני לא מפרסמת ממש, מראה לחברה שלי רק טיפה וזהו.. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים הוא דורש החלפה :| יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כע, 3, חח כמו מספר האחים של אגם במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כע וכע מהי דעתכם על הצבע כתום? חמודייי אתם מדברים הרבה בטלפון? חחחח כן <<מכורה>> האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רוב החברים שלי בראשון - איפה שאני גרה, אבל יש לי גם חברים מחוץ לעיר מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אלוהים מה המוטו שלכם בחיים? "..צריך להאמין בטוב בלי סוף.." האם אתם צלמים חובבנים? כע חחחח בוכים בשירים? כן =[ אוהבים את החדר שלכם? כן חחחח יש בו בסביבות ה-15 פוסטרים של אגם אוהבים את ההורים? כןן.. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מזמן אממ ביומולדת שלי באוקטובר את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת.. [= והכי הכי אוהבים? את המשפחה
חבר\ה יש? נופפ, היו רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כע אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? כיתה ו', עכשיו אני בחטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שנה שעברה..חחח שפעת הייתי חולה - שבועע יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? כןןןןןן
אוהבים את יום שישי? כמובןן =] ואת שבת? גם =] מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מפורסמתת אתם לומדים ערבית? כעע חחחח וואחד תנין תלאתה ארבע חמסה סיתה חחחח דאל אליף רא אני יודעת אותיות מספרים הכל משתרצו יש לכם מורה מעפנה? כעעע חחחחחח המורה לתנ"ך דורשתת כאפה רצינית שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? ממממממ .. בחירה קשה חח :\ טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישוןןן
לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? אמממממ שניהם ים או ברכה? שניהםם [= חולה על מיםם וכאלו ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לנדנד לאמא שלי שאני רעבה :|

למעלה