Inbar789

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אני שומעת עכשיו ים של דמעות.. איזה הזוי

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הים של דמעות

Hamall

New member
הם היו פעמיים בארץ.

הייתי בשתי הופעות שלהם. תשמעו את "אדון עולם". ביצוע בן זונה...

כנסו..

אני אורחת פה ורציתי לידע אותכם על פורום של מל סי מי שזוכר פליטת ספייס גירלז...אז היא עדיין קיימת והיא הוציאו עוד אלבומים שכראה אף אחד פה לא יודע ...אז אני חושבת שצריך להשמיע קצת יותר מל סי בגלגלצ ולא רק נוור בי דה סיים אגין ואתם מוזמנים להיכנס לפורום מי שמעריץ ולא ידע על קיומו של הפורום 1471 (מס הפורום) בואו בהמונכם........חג שמח גלגלץ

Inbar789

New member
רשימת הופעות ליום העצמאות../images/Emo103.gif

למי שמעוניין
לקוח מפורום קרן פלס שלקחו מפורום הראל סקעת. חדרה - שירי מימון כפר סבא - שירי מימון הדורבנים רעננה - סינרגיה שייגעצ אינפקציה\אביב גפן נתניה - נינט טייב באר שבע - רוני דואני ליאור נרקיס הוד השרון - סינרגיה קריית אתא - הראל סקעת קרן פלס משינה עברי לידר הרצליה - סינרגיה עידן יניב טיפקס עכו - הראל סקעת מירי מסיקה פתח תקווה - נינט טייב מוניקה סקס טיפקס אריק ברמן חיפה - אביב גפן רון שובל גיים בויז דייויד ברוזה קריית מוצקין - קרן פלס הראל סקעת עברי לידר משינה (לא בטוח) קריית חיים - שלישית מה קשור ראשון לציון - משינה, סינרגיה, מוניקה סקס, שייגעצ, ברי סחרוף, ביט 69, אביב גפן והתעויוט, חמי רודנר, אריק ברמן, עברי לידר ושלישיית "מה קשור?". פתיחת שערים משעה 21:00. בימת גן המושבה:דנה אינטרנשיונל,אלי לוזון,אלברט אילוז - מ"השיר שלנו", להקת קוליטיס בית פארק הזיכרון:אלי לוזון, הפיג'מות,עידית חצור - מה"שמינייה" בימת פארק נאות שקמה: להקת הדורבנים, זהבה בן,אריה צ'רנר - מה"שמינייה" בימת המדרחוב רחוב הרצל-רוטשילד: אמיר פיי גוטמן, אבי מסיקה גדרה - יום ב', 23.4.07, שעה 20:00, רחבת המתנ"ס רמי קליינשטיין שימי תבורי מופעים מקומיים רמת גן - ר'ח הרא"ה פינת הרצל -עידן יניב,הפרוייקט של עידן רייכל,הדג נחש,שירלי לילו. שכונת הגפן , בית ספר גבעולם (איפה שהראל הופיע שנה שעברה) - שרית חדד . שכונת קריית קריניצי - רמי קליינשטין , יניב אנג'ל . שכונת רמת - עמידר - עידן יניב , ליאור פרחי , אבי סינואני ,להקת "השחקים" . שכונת רמת חן - הפרוייקט של עידן רייכל , רותי נבון . שכונת רמת שקמה - שרית חדד , הילה איתן . שכונת מרום נוה - רמי קליינטשין . שכונת וויתיקים - סופי צדקה,מוש בן ארי . שדרות הקונגרוס - סינרגיה , כוכבי הפיג'מות . שכונת נחלת גנים - אייל גולן . שכונת ראשונים - אייל גולן , אלינור פיירמן . אשקלון - קובי אריאלי במופע סטנד-אפ דתי לכל המשפחה הופעת הלהקה החסידית איילת השחר זיקוקין בשעה 23:15 הרצליה - הבמה המרכזית - עידן יניב,להקת טיפקס,סינרגיה (20:45) במת הילדים - חזי דין ורינת גבאי בית שמש - ענת פארן, דניאל זילברשטיין, להקת גאיה, מיכל אמדורסקי, אלון דה-לוקו . תל אביב - מאיה רוטמן. ירושלים - זהבית פסי.

meshugait

New member
אוי נו

כלכך הרבה הופעות וזמרים מגניבים ומה בירושלים?!

למעלה