הייתי בטוחה שזה עוד שבוע!אוף איזה פספוססססס אני בהחלט לא אפספס מחר ב12 את הטקס והנשיקה הצרפתית של מדונה ובריטני!!אם אפשר אז תזכירו לי בפורום או באייסי(179682734 ),כי אני בד"כ שוכחת...
ומיקי אין לי את הנשיקה בכלל והנשיקה שהייתה אתמול לא קשורה בכלל לאנג'י אלה היו בריטני כריסטינה ומדונה שהתחרמנו על הבמה ואז באה גם מיסי אליוט הצטרפה לחגיגה
אוקי תקשיבו אנשושים.הנשיקה של מדונה לבריטני ולכריסטינה לא הייתה צרפתית או איזה נשיקה ארוכה במיוחד... הן פשוט התנשקו וזה היה ממש מפתיע...ויפה! ~אז זהו,שלא תתנפלו עלי שאמרתי צרפתית~ אבל עדיין אל תפספוס מחר ת'טקס בול ב12(בצהריים)
או שמישהו דיבר פה על נשיקה של אנג'י... (יש גם בתחילת השירשור לא?) בהתחשב בזה שאין לי טלווזיה אין לי שמץ מה קרה שם, אבל אני לא עד כדי כך מפגרת לא להבין שהתמונות ששמת ושאני הוספתי בפורום לסביות זה בריטני מדונה וכריסטינה אגילרה...
או שמישהו דיבר פה על נשיקה של אנג'י... (יש גם בתחילת השירשור לא?) בהתחשב בזה שאין לי טלווזיה אין לי שמץ מה קרה שם, אבל אני לא עד כדי כך מפגרת לא להבין שהתמונות ששמת ושאני הוספתי בפורום לסביות זה בריטני מדונה וכריסטינה אגילרה... עם מי מיסי התנשקה??? לפחות היא לסבית אמיתית..
מדהימהההההההההההההההההההההה כל כך יפה!!!!!! זה היה יפה שהן שרו ופתאום מדונה באה וכולם עמדו... כאילו היא המלכה (לא כאילו) הן נתנו הופעה ממש טובה!!! גם אני רוצה ללכת לאמ טי וי במקום לרוק עצמאותתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! קקייייייייייייייי