Mיקי_

New member
יש שם את הנשיקה של אנג'י??

יש שם את אנג'י??? אם כן תשלחי לי!!!

סוזן50020

New member
שיווו!זה היה אתמוללל?!!!

הייתי בטוחה שזה עוד שבוע!אוף איזה פספוססססס אני בהחלט לא אפספס מחר ב12 את הטקס והנשיקה הצרפתית של מדונה ובריטני!!אם אפשר אז תזכירו לי בפורום או באייסי(179682734 ),כי אני בד"כ שוכחת...

¥EleVatioN¥

New member
אני אזכיר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

ומיקי אין לי את הנשיקה בכלל והנשיקה שהייתה אתמול לא קשורה בכלל לאנג'י אלה היו בריטני כריסטינה ומדונה שהתחרמנו על הבמה ואז באה גם מיסי אליוט הצטרפה לחגיגה

סוזן50020

New member
ספנקס אורלעעע!../images/Emo66.gif

אני חולה עלייך!!!! את דוגית הכי שולטתתתת!!!!!

dilan angel

New member
הבהרה

אוקי תקשיבו אנשושים.הנשיקה של מדונה לבריטני ולכריסטינה לא הייתה צרפתית או איזה נשיקה ארוכה במיוחד... הן פשוט התנשקו וזה היה ממש מפתיע...ויפה! ~אז זהו,שלא תתנפלו עלי שאמרתי צרפתית~ אבל עדיין אל תפספוס מחר ת'טקס בול ב12(בצהריים)

Mיקי_

New member
הממ המממ או שאני מפגרת ולא מבינה

או שמישהו דיבר פה על נשיקה של אנג'י... (יש גם בתחילת השירשור לא?) בהתחשב בזה שאין לי טלווזיה אין לי שמץ מה קרה שם, אבל אני לא עד כדי כך מפגרת לא להבין שהתמונות ששמת ושאני הוספתי בפורום לסביות זה בריטני מדונה וכריסטינה אגילרה...

Mיקי_

New member
הממ המממ או שאני מפגרת ולא מבינה,

או שמישהו דיבר פה על נשיקה של אנג'י... (יש גם בתחילת השירשור לא?) בהתחשב בזה שאין לי טלווזיה אין לי שמץ מה קרה שם, אבל אני לא עד כדי כך מפגרת לא להבין שהתמונות ששמת ושאני הוספתי בפורום לסביות זה בריטני מדונה וכריסטינה אגילרה... עם מי מיסי התנשקה??? לפחות היא לסבית אמיתית..

dilan angel

New member
את לא מפגרת

בקיצקוץ-אנג'י לא קשורה (לצערי...חח)היא לא הייתה בטקס וגם היא-לא התנשקה עם מדונה.

shmezz

New member
לאלאלאלאלא

למה שמיסי תתנשק... ולמה אין לך טלוויזיה לעזשמק
ו...אנג'י התנשקה אבל לא בטקס הזה...אלא בזה של שנה שעברה...

dilan angel

New member
שמז...נראה לי שאת טועה

אנג'י בטקס vma של שנה שעברה לא הייתה... אז מן הסתם היא גם לא התנשקה... אולי אני טועה..ואולי את מתבלבלת בין הטקסים. אם יש לך תמונה אשמח לראות!

Ma E

New member
ואו הורדתי את ההופעה היא פשוט...

מדהימהההההההההההההההההההההה כל כך יפה!!!!!! זה היה יפה שהן שרו ופתאום מדונה באה וכולם עמדו... כאילו היא המלכה (לא כאילו) הן נתנו הופעה ממש טובה!!! גם אני רוצה ללכת לאמ טי וי במקום לרוק עצמאותתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! קקייייייייייייייי

dilan angel

New member
חחחחח גם אני!!

החלום שלי זה להיות בטקס כזה!! אבל רוק עצמאות השנה היה שווה..לא לזלזל!!:)

למעלה