kimi d

New member
עמירם אתה מלך

אני מסכימה עם עמירם במליון אחוז מה שגם הפורום נהיה הכי לא מקצועי שיש , פעם עוד בתקופת קרן ובנו היו תחרויות טסטים , היה שרשור תמונות מקצועי והיו פה הרבה אנשי מקצוע אני מרגישה שעכשיו הדברים האלה די חסרים כמובן שדורון ואמי עושים עבודה מעולה אבל אני עדיין "מתגעגעת" לפורום של פעם

לגבי הפירסומות

ומודעות דרושים למינהן, אני מוחקת עשרות כאלה.. לפעמים אני מתעצלת אני מודה או באמת לא מספיקה. אבל מה זה עד כדי כך חורה לכם?... אותי יותר מעניין שיהיה פעילות בפורום, כי סדר הכי קל לעשות

יפותו

New member
אז אולי אם תתחילו עם הסדר

לאנשים יהיה יותר מוטיבציה ליזום דברים
כשהפורום נראה "מבולגן" לאף אחד לא בא להרים את הכפפה כי זה נראה שגם ככה לא אכפת לאיש מה קורה פה...

גם אני לא חושבת שלאנשים אכפת...

אבל הסדר זה לא מה שישנה את המצב תאמיני לי.. קחי למשל לדוגמא את פורום אופנה, לפעמים יש שם באלגן ברמות שאת לא תביני מי נגד מי אבל מה הפורום מוצף במאות הודעות כל יום! כי וואלה כנראה שהנושא יותר מעניין את הגולשים של תפוז. ותאמיני לי שאני עושה המון סדר וצריך המון סבלנות בשביל זה כי גם כשאני פותחת שירשור שאלות יש 5 הודעות של אנשים שהם לא חברי פורום עם שאלות שהן מחוץ לשירשור.. ומה לעשות ככה זה בכל פורום!!!!

יפותו

New member
אז תרשי לי שלא להסכים איתך

בתור מנהלת פורום שכן (איפור), תאמיני לי שאני יודעת כמה אנרגיה צריך להשקיע כל יום רק בלעשות סדר, למחוק הודעות מיותרות של פרסום וכו'...ומה לעשות-זה חלק מהגדרת התפקיד שלך כמנהלת הפורום הזה, כמו גם לשרשר שאלות שלא במקום וכו'... (שלא לדבר על ליזום דברים ושרשורים שונים שקצת יעוררו פה את השממה...) משעמם? כן! מעצבן?-לגמרי! הכרחי?-ביג טיים! ואני ממש לא שותפה לדעה שלך על מה שקורה בפורום אופנה (ואגב-זה ממש לא לעניין לתת דוגמאות של איך פורומים אחרים נראים כדי להצדיק בלגן בפורום שלך...), לא ראיתי שם מעולם בלגן כמו שיש כאן, ובטח שלא כמות פרסומים בוטה שכזו. אני מאחלת לפורום הזה ביום טוב-להראות כמו פורום אופנה, ביום רע...
ואגב נוסף, ואחרון-לשאלתך למה הפרסומים הללו חורים לנו כל כך: א. כיוון שזהו חלק מחוקי הפורטל בכלל והפורום בפרט. אותו פורום שאת, להזכירך, מנהלת ומייצגת... ב. כיוון שאם לכם כהנהלה לא אכפת מזה שלפעמים "מתפקששת" הודעה שכזו (ובואי נודה בעובדות-זה קורה יותר מדי לאחרונה...), אז זה גם מעיד על היחס שלכם לפורום הזה, למהות העבודה שלכם ובכלל למה שקורה בו. מעבר לזה-כפי שהבטחתי לדורון, אדבר איתו בפרטי על העניין, כי אני לא חושבת שזה לעניין להמשיך בזה ככה...

תאמיני לי שבתור שנמצאת בפורום הזה

מאז שהוא קיים, תמיד ניסיתי לפתוח שירשורים ונושאים שיתנו עניין ועדיין לא היה שיתוף פעולה. אני דווקא כן רואה בהשוואה לפורום כמשהו הכרחי להציג, כי בכלל בתור אחת שבאמת מכירה ים של פורומים כבר שנים, יודעת שלא משנה מה מנהלים יעשו, אם לא יהיה עניין אמיתי ושיתוף פעולה, לא תהיה פעילות! פשוט כמשמעו, את כמובן יכולה שלא להסכים איתי. אין לך מושג כמה סדר אני עושה פה וזה שפתאום מישהו העלה את העניין שנוצר אי סדר כאן כמשהו כל כך לא ראוי להיות ובעייתי לגבי אז איי רייס מיי קייס באמת
מה לעשות שיש לי חיים ואני בן אדם עסוק יותר לאחרונה רק גיליתי את פירוש המושג 'אין לי זמן' לא רק במובן של יום-יומיים-שלושה, אלה לתקופה ממושכת. באמת שכולי כוונות טובות לגבי הפורום אבל לא תמיד הכל מתאפשר. אני לא מתנערת מאחריות אבל אני מציאותית. ושוב אם את חושבת שאת מבינה יותר טוב את מוזמנת להציע את עצמך לניהול, או להציע להחליף מנהלת, כי אני בינתיים לא מעוניינת להגיש את התפטרותי
טוב לי כאן וכיף לי מאוד לנהל את הפורום אבל מצד שאני אני גם לוקחת את זה בקלות ובתור תחביב ולא עד כדי כך חורה לי כל בעיה קטנה פה, זה הכל!

יפותו

New member
../images/Emo3.gifאין לי שום עניין לנהל את הפורום הזה

(וכמה ילדותי וצפוי מצידך לחשוב כך...
) ואם למה שקורה פה בחודשים האחרונים את מתייחסת כ"בעיה קטנה" אזי "I rest my case..."'-יותר מזה באמת שאין מה להוסיף. אם שרשורי סכמ"שים ותמונות חברתיות מספקים אותך בפורום-תמשיכי ככה. אף אחד הרי לא יכול להכריח אות לבצע שינוי (רחמנא ליצלן...טפו!
) לפחות אל תבקשי ממשתתפי הפורום "חוות דעת כנות"-כי אובייסלי, זה לא באמת מעניין אותך! (ולהזכירך, את זו שהעלתה את הנושא מלכתחילה...) אני, בכל אופן ממצה את הדיון בזאת, לפני ששוב תאמרי, בדרך מגוחכת זו או אחרת שאני חותרת תחתייך....

דווקא זה נאמר ברצינות

אם את רואה בזה צד ילדותי חבל. לדעתי זה לא יפה מצידך לדבר ככה, לא נעים לשמוע דבר כזה, באמת שהוצאת את דברי מהקשרם. מעניין אותי מאוד מה חושבים אבל האמת לא חשבתי שאני צריכה לפתוח שרשור מיוחד בשביל שיגידו לי את זה. אני בסך הכל רואה בזה היזדמנות להסביר את המצב. יכולתי מזמן להיות פוליטקלי קורקט עד הסוף ולרושם הודעה בנוסח של 'אני מצערת אין לי זמן לנהל כל כך....' משהו בסיגנון. מה שבנו וקרן היו עושים הרבה בזמנם. אבל לא ראיתי בזה צורך כי הייתי בטוחה שיש הבנה ביניינו בפורום, אני בקשר עם כמה חברי פורום אז מיזה גם נבעה תחושת הביטחון. אם את רוצה ממש 'להיכנס לזה' אז סתם שתדעי שאני הרבה פעמים חושבת מה לעשות בשביל לשפר את הפורום אבל תמיד איכשהו אני לא מגיעה לפיתרון מסוים. אני לא שיתפתי בזה את כל הפורום כי העניין לא היה רלוונטי, אני לא אוהבת לדבר באויר. מהסיבה הזו אני גם הייתי רוצה לשמוע ממך מה את חושבת שצריך לעשות פה כדי שהוא יהיה יותר טוב, מעבר לעניין של הסדר, שזה באמת החלק הכי קל בניהול (בלי קשר שאני לא תמיד מספיקה למחוק הכל). באמת שאני אשמח לשמוע מנסיונך בניהול פורום איפור.

יפותו

New member
תשמעי...

אני רוצה להבהיר בראש ובראשונה-שזה לא משהו אישי נגדך, ואם הבנת את זה ממני, אני מתנצלת. הכוונה שלי פה אינה לתקוף אותך ואני בוודאי לא חושבת שאת אשמה בכל תחלואי הפורום. אני כן חושבת שיש הרבה מאד מקום ליוזמה מצידכם, שמשום מה לא קיימת, וחבל-אפשר לדעתי היה להטיס את הפורום הזה למעלה: קודם כל, תמיד אפשר לפנות להנהלת האשכולות בעזרה-אפשר ליזום תחרויות, הם יותר משמחים למצוא ספונסרים ופרסים שווים, אפשר ליזום שת"פים מגניבים עם פורומים שכנים (איתנו, עם פורום אופנה, עם פורום צילום), אפשר ליזום סקרים, טורים שבועיים, אירוחים של אנשי מקצוע-וזה באמת על קצה המזלג... ואגב-זה לגיטימי לגמרי אם לפעמים יש תקופות לחוצות שאי אפשר להיות נוכח בפורום-בשביל זה יש שני מנהלים, ומותר ורצוי גם לומר באופן ברור:"היי חברה, אני עכשיו בתקופת טירוף, אז תסלחו לי למפרע אם הנוכחות שלי קצת תתמעט פה בזמן הקרוב...."-זה לפחות מעיד על זה שאכפת לך וחשוב לך מה שקורה פה. זו דעתי בכל אופן-ואם נפגעת ממני, אני מתנצלת, באמת שאין לי שום דבר אישי כלפייך...

אבל למה לסלף עובדות?

אני לא מעוניינת לריב איתך,א בל את ממש לא נמצאת בפורום מהיום שהוא קיים.

kimi d

New member
אמיליה

באמת שאליך אין לי שום תלונה את עושה מעל ומעבר מהשנייה שנכסנתי לפורום אמיליה הייתה מעלה תמונות כל יומיים , מגיבה לכולם , תורמת לנו מהידע והאהבה שלה לתחום האופנה אבל בוא לא נשכח שאמיליה היא לא אשת מקצוע , היא לא צלמת , ולא סקאטרית , ולא מאפרת אז היכולות שלה די מוגבלות . היא תורמת עד כמה שהיא יכולה בין אם זה פתיחת שרשורים , הצעת מפגשי פורום ועוד.. ואף אחד לא ממש עוזר לה חבל אני מאוד מעריכה את אמילייה על זה!

dostein

New member
התמיכה חשובה

אבל אין זה משפט או בית דין יש לחשוב מה לעשות קדימה

למעלה