~

עליתי על משהו

כל בן הוא הומו מתישהו בחיים שלו כי: כל בן בחיים שלו מאונן אוננות=סקס עם עצמך עצמך=מה שאתה מסקנה: על תזלזל באוננות כי זה סקס עם הבן אדם שאתה הכי אוהב!!!!!

עליזי

New member
עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!

אם מישהו מכי ראת הבחור מצד ימין שישאיר הודעה כי ממש שמתי עליו עין

resputin

New member
על צד ימין? אתה בטוח?

רגע, צד ימין זה
? (מחכה לראות לאיזה כיוון יופיע האייקון)

כן... זה ימין!

יש לך מזל שרק בפורום אתה נתקל בבעיות כאלה, ולא תוך כדי שיעור נהיגה (וכמה טוב שהמורה תמיד מתקן, לפני שאני פונה...), או תוך כדי מתן הוראות לנהגים. לגבי המצולמים... זה חכם לפרסם תמונות של אנשים פה בפורום, בלי שהם יודעים על כך?

Sheepe D

New member
המסקנה שלך...

היא בול המסקנה של וודי אלן.. "אל תזלזל באוננות, זה מין עם מי שאתה באמת אוהב"

PLAIN OL ME

New member
תיקון טעות

"אל תזלזלי (הוא מדבר עם חברה שלו בסרט) באוננות, זה מין עם האדם שהכי אוהבים" "Don't knock out masturbation, it's sex with the person you love the most"(אם אני לא טועה)
(שחר מצטט את האליל וודי!!!)

זה לא מדוייק ואני לא מסכימה עם זה

אני אתחיל להתפלסף פה וזה יהיה נוראי, אז אם למישהו בא לשמוע מה יש לי להגיד הוא מוזמן לפנות אליי באס"ק (שונאת מסרים).

PLAIN OL ME

New member
ודרך אגב

גם רוב הבנות מאוננות רק שתדע ובנות, אל תעיזו להכחיש!
(שחר מבין בסקסולוגיה)

Luckybob

New member
מממ...

אני חושב שרק אם גומרים זה חטא, דהיינו (אני אוהב את המילה הזאת
) אסור לבזבז זרע לשווא. אז קדימה כל אחי היהודים באשר אתם, התחילו ללמוד קאמא סוטרא! (אין לי מושג איך מאייתים את זה נכון
)

אתה צודק

אוננות ביהדות נחשבת חטא רק אם כלולה בה שפיכה לחינם של זרע. כלומר לנשים הדת מתירה, ואף ממליצה לאונן. גברים יכולים לאונן אם הם לא גומרים, או (אני משערת) אם הזרע שלהם הולך לבנק הזרע או להפרייה מלאכותית או וואטאבר. לדעתי יש סיבה טובה מאוד לחוקים האלה, והיא שאנחנו היהודים שרויים לרב תחת איום של הכחדה (מאז ועד היום), ולכן נוסף על החוקים הגזעניים של הדת שלנו, יש גם את החוק הזה ואת החוק נגד משכב זכר+זכר/זכר+בהמה וכו' (ואם היו מעדכנים את זה היום אז ודאי היה גם חוק נגד אמצעי מניעה) ואת המצוות בעד משכב זכר+אישה=ילד. ולמרות שאני בעד לתת לאנשים לעשות מה שבא להם עם הזרע שלהם, (עדיף שיאוננו מאשר שיאנסו חס וחלילה) מה גם שהוא תמיד מתחדש ולכן אני לא מבינה מה הסיפור
אני בכ"ז מניחה שהיתה סיבה טובה לחקיקת החוק

miss tamborin

New member
ממליצה לנשים לאונן?../images/Emo12.gif

ומשהו קטן שנזכרתי בו- הרב עובדיה יוסף אמר שזיהום אויר הוא עונש על אוננות, ומחקרים הוכיחו שזיהום האויר הגבוה ביותר הוא בבני ברק
או שרק אותי זה משעשע...:)

sarah

New member
סיגל:../images/Emo45.gif מעיין:../images/Emo31.gif

:) פשוט... אולי ה'קודשים' ביותר נענשים על חטאינו, ולכן הזיהום אוויר הוא מעל לבני ברק- הרי רק הם ישכילו להבין את הסימן...
מה את אומרת? באעבה, שרה

miss tamborin

New member
כן זה הגיוני ../images/Emo13.gif

(בערך כמו להגיד שהעונש על אוננות הוא זיהום אויר הגיוני...)

למעלה