גזיתוש

מה אתם חושבים על אנשים ששרפו סוסה בהריון בכונה? מה אתם היתם מרגישים עם היום שורפים לכם סוסה? (אני מטפלת כרגע בסוסה בהריון ששרפו אותה היא ממש חמודה ואני ממש אוהבת אותה ולא מבינה למה שרפו אותה)

../images/Emo182.gif סופשבוע בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

ביום שלישי הקרוב תשודר התוכנית הראשונה של "מה שלומך?" תוכנית ייעוץ חדשה לנוער בהנחיית הזמרת איריס פרחי ובשיתוף עם ארגון "דלת פתוחה"- ארגון הייעוץ המקצועי ביותר בארץ. במהלך השידור תוכלו לקבל מענה מקצועי לבעיות בתחום יחסי הורים-ילדים, יחסים חברתיים, אהבה, יחסי מין וזהות מינית או כל בעיה אחרת שתראו לנכון להציג בפני היועצת שתתארח בתוכנית. לכתיבת בעיותיכם לתוכנית (אפשר גם בכינויים בדויים) ולפרטים נוספים על התוכנית הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1350&msgid=67799339
הזוכה השבועי בתכנית מת להיות יגיע הערב ב-21:10 להתארח בפורום ולענות על שאלות הגולשים. שרשרו לו שאלות כבר עכשיו בפורום מת להיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1335&msgid=67776518
במוצ"ש ב-19:30 חבר הכנסת יגאל יאסינוב יגיע לפורום מפלגת שינוי ויענה על שאלות הגולשים. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=232&msgid=67834667
רוצים שמדונה תפסיק לשיר? את קלי קלארקסון לא רוצים לבד להשאיר? ההצבעה למצעד השנתי של גולשי תפוז אנשים נמשכת. הצביעו עכשיו http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9

שיתביישו להם..

מי כבר יכול לעשות דבר כזה? זה ממש רוע לב.. איך אפשר לשרוף סוסה?! רק למי שיש לב מאבן יכול לעשות דבר כזה.. שיתביישו להם!

שירלי317

New member
איפה הסוסה נמצאת?

פשוט אמא שלי סיפקה חומרים וכל מיני לטפל בסוסה שהציתו וניסו לשרוף ויש לה כוויות נוראיות איפשהו בצפון.. עם איזה וטרינרית דליה או משו כזה אני חושבת... זה אותה אחת? ובכל מקרה לכוויות ובכלל פצעים ואפילו דלקות בגידים (קצת פקסום לא יזיק) אז החומרים של פלמר ביניהם המשחה GO-BALM שהיא מעולה לבעיות כאלו, לסוסים וכל החיות ואפילו לבני אדם.. הכל בטעי לגמרי (הסברים באתר www.palmer.co.il וגם הפתרון לגרדת ב30 יום מחומרים טבעיים בלבד GO-ITCH אם אתם רוצים פרטים דברו איתי..חח (עשיתי נצל''ש פחות או יותר בלי ששמתי לב..חח.. לא נורא..קצת פרסום לא מזיק..)

גזיתוש

כנרה זאת הסוסה השניים ששרפו כי היו שניים והוטרינרית שלה זאת נוגה. וכן אני רוצה לעת עוד כי אולי זה יעזור לה אפילו שהיא בסדר גמור והטיפול בה מעולה כי הכוויות שלה כבר בסדר אבל בכול זאת דברי איתי ה-icq שלי הוא 241915406 והמסנגר שלי הוא [email protected]

אהה... אז זאת אותה סוסה..

טעיתי בשם של הוטרינר.. אז אני אדבר איתך כשאני אהיה בבית (אני בכלל בפתח תקווה..) ואני מהשם משתמש של חברה שלי... שלומלום זאת שירלי 317

../images/Emo150.gif

אולי אבל עם את יכולה תגידי לי איזה חומרים אמא שלה נתנה לה כי יש שני סוסים שהם נשרפו אחת שלי (בטיפול שלי) והשנייה אין לי מושג

שירלי317

New member
אמממ..

אמא שלי שלחה לה אם אני לא טועה משחה GO BALM בכל מקרה את יכולה לפנות אלי במסרים אם את רוצה עוד פרטים או ליצור קשר עם אמא שלי בפלאפון או באי מייל שמופיעים באתר www.palmer.coil מקווה שאני אוכל לעזור כי זה נוראי לגמרי העניין הזה..

stary1

New member
../images/Emo18.gifלתלמידי ט'-י"ב../images/Emo124.gif

במסגרת המאבק למניעת הקמת מעבדה לניסויים בבעלי חיים בחקר הכאב במכללת תל אביב יפו הושקה עצומה חדשה שנועדה להבהיר למכללה שקיימת התנגדות ציבורית לניסויים בבעלי חיים ושהיא בולטת במיוחד בקרב בני ובנות הנוער, הלא הם הסטודנטים לעתיד. התלמידות והתלמידים החותמים מצהירים שלא ירשמו ללימודים במכללת תל אביב יפו, ואינם מעוניינים לרכוש השכלה ולשלם שכר לימוד למוסד שמתיר התעללות בבעלי חיים! ניתן לחתום על העצומה דרך האתר של קבוצת סוגרות: http://sogrot.org/sign_petition_highschool.php
עצומה לתיכוניסטיות/ים: לעצור את "מעבדת הכאב" במכללת תל-אביב יפו
בימים אלו מוקמת במכללת תל אביב יפו מעבדה לניסויים אכזריים בבעלי-חיים בתחום חקר הכאב . תחום זה, כמשתמע משמו- נועד לגרום סבל וכאב לבעלי חיים ולצפות בתגובות שלהם. יוזם המעבדה, חנן פרנק, מבצע כבר 30 שנה ניסויים אלימים בבעלי-חיים כגון הטבלת גורים במים קרים במטרה לגרום להם טראומה ושוק, שבירת עמוד שדרה, חשיפת עצבים, הזרקת רעלים וסמים, גרימת מחלות (דלקות פרקים, סרטן) ועוד. ניסוי מחריד שעתיד להתקיים במעבדה מספר רב של פעמים מידי סמסטר, למטרות הוראה, (תוצאותיו ידועות מזה עשרות שנים) נערך כשמחזיקים חולדה מקובעת בסד כך שחלקים מגופה טבולים בתוך מים מתחממים עד לכדי רתיחה , לאחר מכן מסממים אותה ו"מגלים" שבעקבות שיבוש יכולת החישה שלה החולדה אדישה לחום עד לכדי גרימת כוויות חמורות בגופה. בתום הניסוי החולדה מומתת ונשלכת למשרפה. אנו מאמינות/ים ברכישת השכלה מבלי לפגוע בערכי המוסר שלנו, וקוראות/ים למכללת תל-אביב יפו לחזור בה מהקמת מעבדת הכאב החשוכה. ברשות המדע עומדות היום שיטות מתקדמות ומשוכללות ביותר לביצוע ניסויים מבלי לנצל בעלי-חיים. חלופות כאלה נמצאות בשימוש כבר מזה זמן במוסדות לימוד ומחקר בעלי-שם בעולם כגון ייל ופרינסטון ומן הראוי שמכללת תל-אביב יפו תצטרף לרשימת המוסדות המכובדים הללו. אנו החתומות/ים מטה מתנגדות/ים להקמת מעבדת הכאב במכללת תל אביב יפו, ומצהירות/ים כי במידה ומעבדה זו תפתח ותופעל נמנע מלהרשם ללימודים אקדמאים במכללה זו. איננו מעונינות/ים ללמוד במוסד שמזלזל בערך החיים ואיננו מוכנות/ים לשלם לו שכר לימוד!
בנוסף, ניתן ורצוי להדפיס את העצומה (מצופרת כאן כמסמך וורד) ולהחתים הלאה בתיכון (ולאחר מכן ליצור אתנו קשר למשל דרך אימייל שמופיע באתר ונאסוף את הדפים).

aloniguy

New member
אולימפיה

ג'ון וויטאקר ובן מאהר קפצו 2.16 (7 פיט ו3 אינצ' אתם יכולים לתקן, אני לא סגור אם העברתי את זה נכון למטרים....)

TauraMan

New member
../images/Emo10.gif

איך רציתי לראות את זה... חברות שלי היו שם ממש בשורה הראשונה וצילמו

aloniguy

New member
וואי יש מצב

את מעלה תמונות כשאת מקבלת? חחח ובחיים שלי לא שמעתי על יורוספורט 2... איפה יש את הערוץ הזה?

למעלה