RoieL

New member
המלצה - טיפקס

אני מניח שרובכם מכירים את הלהקה הישראלית הנפלאה הזו, אבל רציתי להמליץ על שני שירים מצויינים שהם הציגו בקדם אירווזיון: -סלאם סלאמי שיר פוליטי במסווה של שיר על בנאדם שגונב כריכים של אנשים (
), את הלחן קצת פחות אהבתי אבל הליריקה פשוט גאונית. -כפתור אדום יכול להיות ששמעתם אותו בשם Push The button- השיר גם גאוני מבחינת מילים, הלחן פשוט מדהים. השיר שייצג את ישראל באירווזיון וכבר התחיל לעשות המון רעש בעולם, וכמו שאומרים- אין פרסום רע
להערכתי הוא יגמור או במקום הראשון או במקום האחרון- אין באמצע.

RoieL

New member
ועוד המלצונת

השבוע בגלל שאני חולה שמעתי המןו VH1 ו- MTV וחוץ מהפתעות כמו הקליפ של סולטנס אוף סווינג ב- VH1 [שגרר קללות ממני כשהערוץ חתך את הסולו השני], שמעתי שני שירים חדשים שמאוד מאוד אהבתי- Shine של Take That - אף פעם לא אהבתי את הלהקה הזו אבל העיבוד של השיר הזה מדהים לדעתי, אני מאוד אהבתי. Grace Kelly של Mika - גם אני נדבקתי לשיר הזה. אמנם מבחינת אקורדים וכאלה השיר לא ממש מיוחד, אבל הקול של הזמר הלבנוני הזה פשוט מפחיד

RoieL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נכון! פאק כבר ארבעה ימים אני שואל את עצמי איזה עוד סולן שאני אוהב מגיע לעוצמות כאלה.. לגמרי מזכיר את פרדי מרקיורי [ושניהם מוסלמים
]

yotamn9

New member
לא רק הסולן מזכיר לי את פרדי

השיר בכלל מזכיר לי קצת את קווין.

RoieL

New member
גם נכון

למרות שכמעט בכל שיר של קווין יש לבריאן מיי סולו ופוה אין מיי ואין סולו
אבל אי אפשר שלא לשים לב לדמיון בין הקול של פרדי לקול של מיקה.

Ekrembo

New member
אנלא מבין מה הולך פה.

אני מעריץ מושבע של קווין, של פרדי ובריאן כבר המון שנים לפני שלמדתי לנגן. את הדמיןו לפרדי\קווין אפשר למצוא בקושי רק אם אונסים אותו כשהוא אומר "פרדי-מממ". אם להזכיר מישו, זה מזכיר את רובי ויליאמס. מישו מוכן להסביר לי מה הקשר לקווין?

yotamn9

New member
אי אפשר להסביר

כשאני שומע את זה זה שנמע לי דומה. אני מניח שזה אינדיוידואלי לחלוטין.

RoieL

New member
זה כנראה לגמרי סובייקטיבי

מן הסתם אף אחד לא יגיע בחיים לעוצמות של פרדי, שלא נדבר על העוצמות של הרד ספיישל של בריאן, אבל השיר פשוט מזכיר לי את קווין.

The Walrus

New member
אני הייתי מחליף את הסדר

הגירסה המתוקנת: "אף אחד לא מגיע לרד ספיישל של בריאן, שלא נדבר על העוצמות של פרדי..." בריאן מיי הוא גיטריסט תותח, ענקי. אבל פרדי מרקורי הוא באמת ובתמים הזמר הכי טוב שאי פעם דרך על כדור הארץ, וככל הנראה גם בשאר הכוכבים.

RoieL

New member
ונראה אתכם מוצאים את שירי האירווזיו

ן שמתחבאים בפוש דה בטאם

RoieL

New member
מי ראה?

היום בביפ היה מרתון נותנים בראש וקומיקאי אחד ירד קצת על סלאש. מי ראה?

למעלה