תאומים ושלישיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

חמוטל יקיר, פסיכולוגית התפתחותית, מומחית לתאומים בגיל הרך בתל"מ תתארח בפורום תאומים ושלישיות בין השעות 21.00-23.00, ותשיב על שאלות בנושא גידול תאומים ושלישיות ובנושא הרשמת ילדים לגני עירייה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=331&msgid=92793659
בואו להצביע בחצי גמר השני של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורום להיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=92821722

NightRanger

New member
Pachelbel Canon in D

מסתבר שלא כולם אוהבים את היצירה שווה צפייה הרג אותי מצחוק... להנאתכם

Aviraman

New member
וואי ענק

לא קמתי XDD הקטע שהוא עושה את המיני קאברים קרע אותי ממש

נוןעומר

New member
שווה מאוד!

קורע מצחוק It's a big hit in the classical world, I know that becuase I'm a geek. ואפילו בדיחת מוזיקאים על סקוונצת פאכלבל...

PhoenixSuns

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifבפורום פעם ראשונה נחשפתי

בפורום הזה (שאני עוקב אחריו כבר תקופה
) נחשפתי פעם ראשונה לג'אז.. אשמח אם תמליצו לי על שירים/זמרים מומלצים.. (רק שלא יהיו יותר מדי שקטים)

loomer4

New member
הופה!

טיפה קשה להמליץ על שירי ג'אז... אבל אני יכול להגיד לך שהאלבום שהכניס אותי לאווירת ג'אז (והרבה אנשים יודעים פה שאני עכשיו חזק בג'אז
) הוא Full house של ווס מונטגומרי (Wes Montgomery), אלבום בהופעה חיה של הגיטריסט ווס מונטגורמי משנת 62, ממליץ לך לשמוע אותו, מצד שני הסולואים שם הם בין 2-3 דקות כל נגן, וזה די קשה לשמוע את זה בהתחלה. תנסה אולי להתחיל מאחד האלבומים של חמישיית מיילס דיוויס (ממליץ על Relaxin with miles davis או על Workin') שם הסולואים יותר מתונים, אבל הקטעים טיפה חסרי אנרגיה לדעתי, בכלל, כדי לשמוע את האנרגיות שאפשר להוציא בג'אז תקשיב לדיסקים של הופעות חיות.

PhoenixSuns

New member
אחלה תודה.. אני יותר מתכוון לכיוון

כמו שמישהו העלה פה פעם.. שיר של Jamie Cullum-angel אבל משום מה אני לא מוצא את השיר יותר בyoutube פתאום ואני לא יכול לשמוע אותו יותר :( אפשר בבקשה המלצות לשירים בסגנון הזה?

yotamn9

New member
הא אבל אם אתה רוצה לנגן את זה

כגיטריסט זה לא ממש מתאים. אבל חובה לשמוע.

Losarihetze

New member
אני יקפוץ על ההזדמנות

בזמן האחרון התחלתי להיפתח לעוד סגנונות מוזיקה,אם מישהו יוכל להמליץ לי על פיוז'ן אנרגטי ולא משעמם,תודה:)

יאסון1234

New member
תשמע

יש את Bitche's Brow של מיילס דייוויס יש פה בטח כמה חברה שיגידו שזה מאוד קשה לעיכול וקשה להתרכז בו... מי שאמרו לי את זה היו כאלו שבאים מרקע של ג'אז. אני בא בעיקר מרוק ואני חייב להגיד שאהבתי את הדיסק מאודבכל מקרה הדיסק "חובה" בכל בית. ההמלצה שלי: נסה אותו, לא נראה לי שתתאכזב.

avivmoshe2

New member
Centrifugal Funk

זה אלבום של MVP וגמבלה שלדעתי הדיסק הזה טוב והוא לא משעמם

למעלה