היום בתפוז ../images/Emo175.gif

היום ב-14:30 מגיעה בקי גריפין לפורום "אהבה מעבר לפינה". תוכלו לפגוש אותה Live מסט הצילומים של הסדרה.
גם היום ימשיכו חגיגות הספר העברי בתפוז. הערב ב-19:00 תתארח סופרת הילדים המוערצת אסתר שטרייט ורצל, שתענה לשאלותיכם בפורום ספרות לנוער. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו.

אירוחים: היום בתפוז ../images/Emo43.gif

ערב של שידורי Live ממשרדי תפוז צפוי לנו גם היום!
במסגרת חגיגות הספר העברי, פורום שירה ופרוזה מארח הערב ב-19:00 את המשורר מירון ח. אייזיקסון, מבין המשוררים הבולטים ביותר בתקופתנו. אייזקסון יענה לשאלותיכם Live וניתן להשאירן כבר עכשיו בפורום שירה ופרוזה.
צק ברקמן ההורס מגיע ב-20:00 לפורום הרשמי של אהבה מעבר לפינה. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live בבלוג TV. הכנה לשידור מתרחשת כבר עכשיו בפורום אהבה מעבר לפינה!
ולסיום סיומת: הדג נחש יזמינו אתכם לזוז Live הערב ב-21:00, יספרו על הדיסק החדש, על ההופעות הקרובות- ועוד כל מה שרציתם לדעת. הכנסו עכשיו לפורום מוזיקה שחורה והשאירו להם שם שאלות. _____________________________________________ מחר יתארחו אצלינו בשידור חי רם אורן- הסופר והמו"ל, הכדורסלן גיא גודס וטלי שרון מ"מיכאלה".

אוש7יתי

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo2.gif

כמו שאתם יודעים כבר יש לי את האתר סקיי אבל עכשיו (טוווווווופיםם) בטיפו(אתם אולי מכירים) זה משו חדש שאפשר ליבנות שם אתר אז כדי ליראות איך זה אם זה טוב אז פתחתי שם אתר ולא היה לי על מה לעשות אז עשיתי על......... סטגדשששששש כנסו ותיראו
חחחח הוא חדש אז אין בו כלום עדיין...... אבל בקשר לזה אתם לא צריכים לדאוג חחחחח הוא לא גדול כל כך ויכול ליהיות שהוא יסגר כי פתחתי אותו רק כדי ליראות איך זה ליבנות שם....... טוב אז הינה הוא אם הקישוריות לא עובדות אז הינה:http://tipulit.tipo.co.il בטח קיבלתם רמז עבה עבה על מה הוא.........

NimaZ

New member
מחר בקלמטינה../images/Emo175.gif

לא כבר עשינו משו כזה?

אבי לוי בערוץ הצחוק מציג

יואוו ראיתי את אבי לוי בקהל של ערוץ הצחוק מציג לפני רגע ראו אותו פעמיים פעם אחת מקרוב ופעם מרחוק

Ronush14

New member
חחחחח מגניב! ../images/Emo9.gif

אבל אני כועסת!
למה האתר לא גם עליי ועל נעמה???
חוצפה!! אנחנו לא חלק מהכיתה הטיפולית???

NimaZ

New member
רוני צודקת!!! ../images/Emo46.gif

מה זה אמור להביע? ציח כבר לא בכיתה הטיפולית כי אני ורוני העפנו אותו כשנכנסנו לכיתה!!! חוצפה! בושה! אבל חוצמזה כל הכבוד!

אוש7יתי

New member
חחחחחחחחח

חשבתי על זה........ אבל אני לא רוצה להפחיד את מי שיכנס............ הוא יבהל חחחחחחחחחח "מי אלה הרוני והנעמה האלה
" חחחחחחחח אולי אני יעשה עלכים מדור... אם תינהגו יפה
חחחחחחח

אוש7יתי

New member
אררררררררררררררררררגגגג../images/Emo70.gif

אססיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
רציתי הודעה משלי
אני אפתח אותה שוב

Ronush14

New member
זה פשוט אפליה! ../images/Emo46.gif

זה נראה כאילו את מעריצה יותר את אבי יוסי וטירן מאשר אותי ואת נעמה!

אוש7יתי

New member
נעמה כנסי לאתר עניתי לך בפורוםם...

גם יפה שנישארתם עם אותם כינויים כדי שאני אזהה אותכם
חחחח

Ronush14

New member
נעמה יש לי רק דבר אחד להגיד לך../images/Emo70.gif

רוני חובטת בנעמה בעזרת
טונה גדול ומסריח
לא נראה לי שמישהו אחר חוץ ממך יבין את זה...

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח.. וגם לי יש משו להגיד לך: נעמה מזמינה את רוני להצטרף לכיתה הטיפולית

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ורוני מצטרפת.....חחחחח
נעמה! עכשיו הם בטח חושבים שאנחנו עוד יותר משוגעות! קודם לפחות הבינו על מה אנחנו מדברות!

NimaZ

New member
רוני!!! תתעשתי!

נעמה חובט ב-רוני עם צב ים מדבר בגלל ש-רוני חבטה ב-נעמה בדג טונה כגדול ומסריח!!!
חחחחחחחחחחחחח!!!

Ronush14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נעמה.... נראה לי שאנחנו כבר עברנו את השלב של כיתה טיפולית... עכשיו יאשפזו אותנו במוסד לחולי נפש!!
והקטע עם הצב הכייייי מצחיק אותי!!!

NimaZ

New member
כךחלגכגףכלג

כעךןכעךןפעךלעךלכף,ךלכ,ךכ חולי נפש אמרת?!

למעלה