sd 3

New member
לא ניראה לי.שסטרייטים יתחזו להומו

מן הסתם יש כאן את השונים.והשונות.
 

resputin

New member
יש.

דוגמא על רגל אחת: לירונדה. גאווה צעירה מקבל הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסים וגם גיי-פרנדלי'ז.
 

soulost

New member
אוקיי...המצב הוא כזה...

מממ...יש לי בעיה קטנה עם האייסיקיו שלי(שכחתי את הסיסמא
). אז עד שאני אסדר את זה...אם בא לאנשים לדבר במסנג'ר זה יהיה כיף.אז מי שבא לו שישים פה את המסנג'ר שלו ואני אחזור אליו...
 

resputin

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

תהרגו אותי, לא פתחתי אחד אתמול\שלשום? זה כבר ירד עמוד?! שרשרו הנה הגיגייכם, דעותכם, הצעותיכם ושאר הודעות שלא הכי חייבות להיות ראשיות
.
 

resputin

New member
דווקא יש.. :)

יש כאן כמה וכמה סטרייטים, חלק על תקן אורחים יותר, חלק יותר ותיקים.. אנחנו פתוחים לכולם :).
 
ביננו?

נראה לי רק סטרייטיות ממין נקבה יש/היו פה. סך הכל, אני לא זוכר סטרייט בן פה, למרות שהם תקבלים בברכה כל עוד אינם טרולים. נראה לי שבנות אוהבות להיות עם הומואים יותר מכל דבר אחר (לרוב) בין היתר, בגלל שאין מתח מיני כשהן בחברת הומו. (מצד שני היא גם לא רואה סכנה של אונס) אני מכיר בחורה שאבא שלה התעלל בה מינית כל תקופת ההתבגרות שלה (והיא התפתחה בבית השאנטי, עמותת על"ם וכיום עובדת ולומדת) בקיצור - אותה אחת, יש לה שריטה קטנה במוח, שהיא נמשכת מינית אך ורק להומואים. היא טוענת באי שפיות שהיא בעצמה הומו. (אבל זו בדיחה) (גיחי גיחי) :) אני סבור שהמשיכה שלה להומואים בלבד זה רק בגלל שהם לא מהוים סכנה מעליה. יש תגובות? עמי
 

resputin

New member
תראה, מה שציינת יכול בהכרח

לקרות ולהוות להסבר, באמת הרבה בנות מרגישות שהן יכולות להיות עצמן ליד הומואים כי הן לא נמצאות תחת "בדיקה מתמדת". הרבה בנות יגידו שזה גם בולשיט, תלוי במקרה. יש שמתחברות להומואים מסיבות אחרות, אפילו כאלה שיתפסו כסטאריוטיפיות ולא הכי חביבות כמו 'הומו זה חצי אישה, זה יותר קרוב לצד הנשי שלו, אפשר ללכת איתו לקניות ולעזור לבחור להתלבש וכו'.' כשזה די בולשיט וסתם סטאריוטיפ, אך הוא קיים. אבל יש גם הרבה בחורים שהם גיי-פרנדליים. כאלה שאוהבים אפילו שבחורים מפלרטטים איתם ומתחילים איתם, הם מוצאים את זה ללהיות נעים, להיות מושך בעיניי בן אדם ולא משנה איזה מין הוא, אך מבהירים שהם סטרייטים לכל דבר. נשים, כיום, יותר נפוצות, זה נכון. שם של סטרייט אחד שהיה כאן לאורך הזמן? 'Chandler Rules', אם אינני טועה זה היה הניק שלו. ואם בחורה מרגישה סכנה לאונס ליד כל בחור שהוא לא הומו זה נוראי ואפילו פראנואידי עד מאוד. אלא אם יש לה סיבה, ממש לא הייתי דואג לציין את זה.
 

Chandler Rulz

New member
קראו לי?

יש לי פה מרגלים, אז רק דברים טובים, כן? חחחחח, וכן, הייתי פה תקופה קצרה, אבל לא כתבתי הרבה, רק כשהיה משהו שיוכלתי לתרום.. אבל הרגשתי שהדברים שאני כותב הם קצת חסרות, כי לא התנסיתי בשום מערכת יחסים, אז מי אני שאגיד לאחרים מה לעשות בזוגיות.. בכל מקרה, אני הוכחה לזה שגם סטרייטים יכולים לכתוב פה!
 

KoSeMeT

New member
../images/Emo70.gifהזמנה לקומונה../images/Emo70.gif

כולכן מוזמנות לקומונה החדשה- 'בת מחפשת בת'. רציתן עוד מקום להכיר בו? קיבלתן! המקום לאלו שבאמת רוצות למצוא. לקומונה.
 

תפוזית3

New member
שלום נכנסתי להגיד ערב טוב לכוללם..

יש לי מתכונת מחרתיים ועוד לא התחלתי ללמוד איזה קטע האא... אוי אוי.....כמה שהחיים משיחים את דעתנו שזה משהו... |מאוהב
 

Mr Fahrenheit

New member
לא מצאתי לאן לשרשר ולא רציתי לפתוח

הודעה חדשה.. הצהרה: להיות (אולי) בי ו"לבלות" (=ללמוד לבגרות במתמטיקה) יום שלם עם הומופוב זאת לא חוויה.. לשמוע כל הזמן: "אני שונא מיקסים של עופר ניסים כי הוא הומו" זה גם לא כיף.. אווווף, למה החברים הכי טובים שלי צריכים להיות הומופובים?! איך Papa Roach שרים ב-She Loves Me Not:ג "Life's not fair"
 

featherhead

New member
כמה נקודות..../images/Emo110.gif

א. מיקסים של עופר ניסים? הממ... פוי? ב. מסקנה מהיום- לא צריך ללמוד לבגרות במתמטיקה (סמוך עליי. זה מה שאני עושה) ג. אני די בטוח שלהקת papa roach לא היו הראשונים להבחין שמשהו לא בסדר עם החיים האלו..
המשך לילה נעים
ובהצלחה במתמטיקה
אסף, שיעשה הכל כדי לא ללכת לישון ולו רק כדי שלא יצטרך להתעורר.
 
תגובה.....

עופר ניסים= פויה (ולא בגלל שהוא הומו) ואחד מהחברים הכי טובים שלי הוא הומופוב (די קיצוני אפילו), מחכה לו הפתעה בקיץ, כשהוא יבוא לארץ..... ואתה יכול לא ללמוד מתמטיקה... התחלתי להתכונן היום... אגב, אני חייב להתלהב- יש לי מגן 100!!
 

Mr Fahrenheit

New member
לא רק עופר ניסים, הסגנון הזה

ממש לא מדבר אלי.. אני צריך דיסטורשיין.. ואחלה הפתעה אתה מתכנן לחבר שלך.. חחחח
 

resputin

New member
בכל מקרה,

לאנשים שאוהבים את הסגנון, אם הם לא מחבבים את עופר ניסים (שדווקא פעם אחרונה שבדקתי הצליח מאוד בליין העבודה שלו) רק בגלל העובדה שהוא הומו, עזבו הומופובים, לכו על ההגדרה היותר תופסת: מטומטמים. מתמטיקה |צמרמורת|.
|מת|
 
מצאתי על הרצפה ליד הדירה שלי

קצת סלט חצילים במיונז. הבאתי סכין חד פםעמית וכפפות גינה ומרחתי את הסלט על פיתה. את הפיתה נתתי לכלב שעבר בסביבה. שאריות הסלט - נמלים אכלו. הכלב - הפסיק לבוא לבקר. (איננו עוד?) הנמלים - בית קברות הדירה שלי - עוברת חיטוי והדברה נגד חצילים. התברואן - רוצה לרצוח אותי. אני - סתם רוצה להגעיל פה את כולם.
 
למעלה