ZVI Z

New member
ממש לא.(אה ומור(מרי לנצח)כנסי כנסי

בעצם דאבל ממש לא גם ממש לא בא לי ללמוד ולכן אני רק אלמד פה ושם וגם את ממש לא מביכה אותי.אם את מביכה את עצמך זה כבר סיפור אחר מור היית באזכרה של הדס אולי? הגעתי לשם במקרה כדי להביא לבנדוד שלי דיסק פתאום אני רואה שיש אזכרה דיברתי עם כל החשובים!!לופוליאנסקי ומיקי לוי התווכחו על איזה משהו והבעתי את דעתי!

החלטה נבונה!

נו צבי אתה לא יודע שאני לא מבינה ציניות? ואם זה היה בציניות אז לא הבנתי.. עכשיו בטח תגיד שזה לא היה בציניות בלה בלה בלה אבל אתה שותק עכשיו,אז זה בסדר.

ZVI Z

New member
אני אגיד לך ממתי

מהרגע שבו הוא נבחר להיות ראש העיר של י-ם שהיא סתם כבדרך אגב בירת ישראל והעיר הכי גדולה במדינה.אם תפקיד כזה הוא לא חשוב אז מה כן? ת'אמת הוא מסתובב בלי מאבטחים זה מוזר אולי כי כל החרדים נראים אותו דבר בערך

ZVI Z

New member
איזה רשימת שירים מצאת?!

של עזריאלייייייייי???????באמת???? ואנלא מחובר בכלל לאי סי,אני אמור ללמוד,אמור. חבל שהוא נבחר אבל הוא נבחר וזהו.נקודה אדומה.

HFT

New member
מייקל!!! (אם כבר)

מתי החתונה אני צריכה לפנות לי ערב.....תן את האייסיקיו שלך!

ZVI Z

New member
אין לו.ואני קורא בפניה נרגשת

לך ולמייקל ולשאר הזוגות שמתחתנים לרשום את זה בלוח אירועים הרי אם לא לזה,אז למה הלוח נועד? יאללה חתונות

HFT

New member
מה אין לו?

אז איך נוכל לעשות סקס וירטואלי? חיחיחי אני לא מתחתנת לפני הפעם הראשונה איך אני אדע אם הוא טו 0-ף (סמיילי לעצלינים-צבי).... למייקל- אם תוך יום אין לך אייסיקיו אני אישית פותחת שרשור חדש הקורא לך לעשות אחד....ותיזהר ממני כי אתה יכול להיות בטוח שאני לא אכתוב עליו
אני הזהרתי!!!

ZVI Z

New member
אני מצטרף!בכיף!

כאילו לא לשרשור כמובן אלא לסקס הוירטואלי ואין לו אי סי קיו כבר23 וחצי שנים בדיוק אז מדוע שיום 1 די בהיר זה ישתנה? וחופית עכףךע גםכעח גפםכעף ג גףעד, ]קר0 אןםט 945 פףעגלעם 50-]ראןכפ]ע גכע,םפלע5-05 םרפעגכן גכפםעןג ג]ע05א 05-לג גפ]עדכףנ מנץגל ש,פר כםגע לפכ, גכםפעכגען (מסר מעצלנים)

למעלה