../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

אור ריבוי ההודעות האופ טופיק אנא שרשרו כל הוגעת אוף טופיק לכאן בבקשה ככה יהיה יותר מסודר בעיניים בתודה ההנעלה

../images/Emo32.gif

טוב חברים אני סתם רציתי שתכנסו לדף יוצר שלי בבמה (שכתובתו מופיעה בחתימה שלי) הנה טעימה קטנה : את זוכרת את זוכרת שאמרתי לך - אותך אני אוהב? את זוכרת שאמרתי לך - רק אותך אני רוצה? ואת במבט אבוד לא ידעת מה לומר לא רצית לפגוע לא רצית לאבד לא רצית אותי זוכרת שהיינו ידידים טובים? ובמבט אחד לתוך עיני ידעת מה אני מרגיש מה אני חושב במבט אחד ידעת איפה כואב זוכרת שאמרת שחברים טובים נשארים לנצח? שאמרת שאני ואת נשאר חברים טובים לנצח שתמיד אוכל לסמוך עליך את זוכרת את הפעם האחרונה שנפגשנו? אני לא! פתאום אני אויר לא קיים יותר חודש חודשיים לא מדברים כמה שפעם היינו קרובים חצי שנה, עברה שנה ואני תוהה מה נשתנה עברו שנתיים ואני כבר הבנתי בנתיים את זוכרת שפעם היינו אמיתיים? יכולנו להגיד אחד לשניה הכל מתי הפכנו להיות מזוייפים? מסתפקים בלומר שלום חיוך חיבוק הכל מזוייף פתאום זה כל מה שנשאר מחברים

מייקל21

New member
תומר זה כל כך יפה

ועכשיו אני מבטיח שבסופ"ש הקרוב אני יושב על כל השירים שלך... זה משהו שלי... בכלל בא לי לצייר בא לי לצייר. בעצם בא לי לכתוב... בא לי לכתוב שיר שיר על חיים חסרי משמעות שיר על חיים משמעותיים שיר על חוסר מיצוי וחוסר סיפוק שיר על שלמות מדהימה שיר על ימים של פעם שירפשוט רגוע תמים (כל כך תמים) שיר על געגוע לזמן ישן שיר על עולם מתפוצץ מבחוץ שיר על עולם מתפוצץ מבפנים שיר על תאוריית עולם משתנה שיר על בקשה אחת שיר על אלף בקשות שיר נקי מאינטרס שיר מלא בכוונות שיר על אהבה נושנה מלאה זיכרונות שיר של כאב שיר שיפתור אסונות בעולם אבל קודם אסונות שבלב שיר שיצעק הכי חזק: אותך אני אוהב אילו רק ידעת. ובעצם בא לי לצייר.

מייקל יא כשרון

לא ידעתי שגם אתה כותב שיהיה לך ברור שאתה נותן לי לקרוא בהזדמנות הראשונה (כלומר אחרי ה2 ליולי שיהיו לי חיים סוף סוף)

Ez sLeeP

New member
פתחנו ערב שירה,

ואיש לא סיפר?!.. בסמטה חשוכה היא צועדת, לתוך פנס היא מתסכלת, מחפש את האור, שיגבר על הכפור.. בתוך המיטה היא שוכבת, בשמיכה דקה היא מתקרבלת, מגששת לחום, שיתן לה אומץ בחושך.. מחפשת, מגששת - מאוכזבת.

HFT

New member
מייקל זה מקסים....

נהנתי לקרוא את זה....פשוט ואמיתי...גם לי יש אחד...(וכמה שזרקתי)...אבל אני עדיין לא בשב להראות את זה...

blue devil

New member
איזה קאמבאק יפה זה חחח גם אני רוצה.

דקות של שתיקה עוד דקה עוברת ושוב אתה שם מביט בי וכמו כלום המבט הזה הורג אותי מבט כזה שאומר אני מתנקם עכשיו תסתכלי ותסבלי וכמו צל היא עומדת לידך אפלולית מתמיד אתה מביט והולך ושותק את והשתיקה הזאת כואב שאין לך מושג , ועוד דקה עוברת ואתה עדין שם.

תומר תומר תומר...

ואני בתור אחת שהייתה בדפיוצר שלו חייבת להגיד שלבנאדם יש כשרון!!!! ואני אישית ממליצה אצלו על חברים אמיתיים...!

סנטה

New member
גם אני מוכשר- ככה לפחות אומרים ../images/Emo13.gif

אני כותב יותר סיפורים מאשר שירים אבל הנה
אפילו אפילו שאמרו לי שזה לא בכוונה את פגעת בי חזק בנשמה אני שומע קולות של תינוקות צוחקים אבל אני מהסוג של אלה שבוכים אני יודע שאת מסתתרת איפה שהוא בעולם חובקת ילדים , אותי השארת בצד בודד בעולם , בודד במערכה לא זוכה לטיפה של הערכה למרות שהפצע החלים הצלקת תשאר לעולמים עצוב ,כמה עצוב, להיות מהסוג של המאומצים _________________ השיר נכתב לפני שנתיים , ולא אני לא מאומץ !

תומר, מייקל ונדב....

א- סחטין על השירים (תומריקו- לך כבר אמרתי קודם..) אבל אני ממש אהבתי :) ואם אנחנו כבר בערב שירה אז אני גםאכתוב לכם שיר שלי (יש לי גם דפ יוצר אבל אני לא זוכרת ת'כתובת אז מי שמגיע לדפ של תומר אז אני במומלצים :)) בכל מקרה, אני אוהבת את הפינה הזאת וכל מי שרוצה לשתף אותנו הרי זה משובח!! טוב, בחרתי שניים שיר ראשון: שעת דמדומים [שעת דמדומים, הבדידות הופכת מלחיצה געגוע מוזר של דבר שלא התרחש מעולם להיות ביחד עד שהשמש מציצה שזה לא יהיה שוב סתם שסופסוף תהיה משמעות למעה שכבר נתבגר ונתחיל לדבר שיגיד לי שהוא גם רוצה שעת דמדומים, הזכרונות שוב חוזרים משאירים טעם של עוד וחיוך על הפנים תענוג של רגע מתח של היסוס פחד שמלווה את משמעות הביסוס אני נתלית על ענן של כבשה ענן לא שוקל ולא נפוח אם אשמע את אותה לחישה אז אפול אל הים הבטוח שעת דמדומים, אומץ לא מוסבר גורם ליד לחייג כל התקוות נתלות במילים שיאמר ואם יחייך יש שתיקה שנמשכת לנצח או בעצם לכמה שניות ותודה שנשמעת ברקע מאמתת את כל התחושות :) השיר השני נקרא שיר אהבה למחשב ונראה לי שרק אנשי אינטרנט כמוכם יבינו אותי... שיר אהבה למחשב המחשב שלי הלך לישון בלי לבקש רשות לקח איתו הרבה שעות של צער ובדידות מחק גם קצת דברים טובים חיוך שמתגנב כשמישהו חשוב אמר לי- עכשיו אני אוהב! וכשתחזור אכתוב עלייך את כל מה שחסר את כל השירים שיהיו לי אכתוב שוב על נייר וצליל קבוע ותמונות שעושות לי טוב בלב ודיבורים אל תוך הלילה דרך צג מחשב ויש לי הודעה ויש לי גם עצה למישהו אחר שמחפש תשובה ואיך זה טוב לראות שתמיד יש מישהו חי בכל שעה שמתחשק הם גם חושבים עליי אז לפני שהוא נרדם וכבה את כל האור שמרתי על דיסקט את כל מה שחשוב לשמור ואם תהיה אתה או כבר מישהו אחר יהיה קשה להתרגל אבל אנחנו נתגבר תהנו

לא חשבתי שאני אפתח פה

ערב שירה איזה קטע איתכם אנשים
תודה לכל המחמאות אני ממש ממש מוחמא ומייקל נדב וסנטה אתם באמת כשרוניים (לא כמוני כמובן)

וכמובן את רותם

איך שכחתי אותך - מכה את עצמי נמרצות הרי לא סתם את ביוצרים המוערכים שלי

Ez sLeeP

New member
זה בסדר../

אני יכול להבין למה אתה מרגיש רגשי נחיתות, ומאויים ע"י יוצר מכובד שכמותי..

ZVI Z

New member
תופס טרמפ..

עוד 'פרסומת סמויה' אני כבר שמתי פה כמה פעמים את שיריי(ואפילו סיפור 1 שיצא בטעות) אין לי חשק לשים עכשיו כי בעיקרון אני אמור ללמוד אזרחות אבל אתם מוזמנים להיכנס לדפיוצר שלי ואם אתם באמת נחמדים אפילו תגיבו הדפיוצר שלי בחתימה..

למעלה